Tjen Penger På å Skrive Online: 13 Nettsteder Som Betaler For Artikler

Jeg kjenner forfattere som lager seks og syv figurer i året som selger bøker for Kindle. Jeg bruker tilknyttet markedsføring på denne bloggen og på mange av mine andre blogger. 10 gratis undersøkelsessider du kan delta for å tjene enkle kontanter. Nettsteder hvor du bare kan tjene kr50 på spesifikasjoner, eller basert på trafikk eller annonseklikk, er IKKE inkludert. Prolific forfatter James Altucher har skrevet nesten 20 bøker. Det kan det jo være! Sosiale medier spiller også en rolle i å tiltrekke seg trafikk, men det er vanligvis ganske langt bak organisk søk ​​og markedsføring via e-post. Er du usikker på hvor du skal begynne?

Les og forstå deres krav, vilkår og betingelser før du godtar noen vilkår. Bruk den inspirasjonen til å starte et nytt prosjekt som en måte å tjene penger raskt. Noen gang ønsket at du kunne se navnet ditt i et flymagasin? Og det er ikke tilfeldig at de mest kjente suksessene med selvutgivelse alle er skjønnlitterære titler. Husk at vi alle startet som nybegynnere - men jo mer du skriver, jo raskere vil du planlegge deg og bli en profesjonell forfatter. Lei dine ting, jeg har tydeligvis ikke prøvd alle disse metodene, men når det er mulig har jeg prøvd å (lenke) til et eksempel på muligheten til å faktisk tjene penger. De nevner ikke lønnen, men de sier at det kan ta opptil seks måneder å høre tilbake.

De sier at de håndskjermer alle jobbene som er oppført på hjemmesiden deres, for å unngå svindel og gi oppføringer av høyere kvalitet. Når artikkelen din er godkjent, blir den publisert på et av nettstedene i nettverket deres. Forrige uke tjente jeg 4000 dollar bare på å sitte her på kontoret mitt og skrive bort. Det er riktig, denne-her bloggen betaler kr75- kr100 for gjesteposter, avhengig av kompleksitet og forskning som trengs. De har eksistert siden 1973, og har gitt innhold til padlere i alle stil og evner.

Du kan også finne muligheter for frilans/gjesteblogging fra ditt land, eller du kan begrense søkeresultatene ytterligere ved å bruke flere filtre. Hver blogg skal ha en Om-side og en Kontaktside. Bare lenke til de stykkene fra forfatterens nettsted. Dette nettstedet vil betale deg en fin del av endring for å skrive 600 ord på tankene dine om trearbeid som hobby eller karriere. Avhenger av hvor mye du vil tjene. Selv om det er mange faktorer som har gått inn for meg å tjene så mye etter kort tid, håper jeg å gi bare de beste, mest effektive tipsene. Cold pitching er ideen om å finne en virksomhet på nettet og tone direkte til dem som du er frilansskribent for å leie.

Hvis du for eksempel bruker Facebook-annonsering for å markedsføre en bok, hvor og til hvem vil den bli målrettet?

Få Betalt For å Skrive

Må disse oppdateres? Imidlertid så jeg også en stillingsplassering der klienten var ute etter å trene fra grunnen av en heltidsstudent på 11 år. Krev tilbake skatt, til gjengjeld tar du en 2% provisjon. Hvordan sette opp en handel, etterfølgende stoppordrer bygger på ideen om et stopptap ved å bruke auto-close ved stopp. I tillegg gir disse programmene deg de myke ferdighetene som arbeidsgivere ser etter - noe som er bra, siden du sannsynligvis vil trenge en dagjobb mens du finner en måte å få hele yoga-buksene til evig tid til å fungere. Du får 10 ¢ per ord for de første 5000 ordene, og 8 ¢ for hvert ord over 5000. ¢ 8 til ¢ 10 per ord Serier (40 000-80 000 ord): En av de beste delene med denne klassen er, Michelle, kursutvikleren, legger stadig nye, nyttige strategier og materiale til det - alt sammen er gratis.

For å hjelpe denne drivkraften bruker de frilansforfattere til å produsere unike opplæringer av høy kvalitet i følgende kategorier: De ser etter artikler mellom 800 og 11000 ord. Så lenge det er interesse for materialet, er det et eviggrønnt tjent kjøretøy for deg. Jeg har holdt en jevnlig journal i over et tiår, hovedsakelig om livstimer. Før du registrerer deg, kan du bla gjennom jobbene som er oppført på nettstedet deres for å finne ut om det er verdt tiden din å sette opp en profil. Hvis du er interessert i å tjene litt ekstra inntekter ved å skrive, håper jeg at en av ideene ovenfor har inspirert deg til å iverksette tiltak! Artiklene dine blir rangert av leseren. Selvfølgelig ville du skrevet uansett.

Bruk Turo til å leie ut bilen din mens du ikke bruker den

Jeg vet at det kan være skremmende og litt angstdempende, men hvis du ikke tar noe, vil du aldri jobbe, ikke sant? En effektiv måte å tjene penger på nettet er ved å skrive artikler. Drugs dealer, akkurat som regel nr. 1, må du tjene det. Hvis du vil tjene mer enn den gjennomsnittlige frilansskribenten, følger du Linda. Hvis du ikke har penger eller tid til å få en grad fra et universitet, kan du se etter et online skriftkurs.

Kursstudent Teresa ble permittert den foregående måneden, men klarte å generere kr3650 i kald pitching! Du skal kunne skrive godt for å lykkes. Du kan skrive om omtrent ethvert emne du kan forestille deg. Vi har en liste over noen av de beste fakturaegeneratorverktøyene for frilansere. Jeg solgte mirakuløst noen få billige e-bøker, og… det var det. Du elsker det, det er oppfylle, og du forakter ikke det nesten like mye som du gjør det 9-5 du har fått nå (eller fortsatt unngår du som pesten).

Avhengig av lengde varierer lønnen fra kr100 til kr500. Forhåndsvisning, vi vil fortsette å se fremveksten av digitale eiendeler, både samleobjekter og aksjer. Dette er en online publikasjon av Kalmbach Publishing Co. Hvis du har en god ide, bare send den til en av disse bloggene for å få betalt! Velg hvilken som er nærmest og prøv den på størrelse. De gjør markedsundersøkelser før de bestemmer seg for hva de vil produsere og publisere. Streber du på å tjene mer penger som frilansskribent? Sjekk ut disse 10 gullgruvene på nettet for å finne freelance-skriverjobber. Klikk her for å få The Freelance Writer's Success Starter Guide, min guide for nybegynnere frilansforfattere som vil tjene penger på å skrive.

Writers Market er en flott bok du kanskje vil ta tak i som viser deg hvordan du kan publiseres i magasiner og til og med inkluderer en oppdatert liste over redaktører som skal tonehøyde, retningslinjer og kompensasjon for noen magasinartikler.

Ressurser

Innleveringsretningslinjene deres har en svart hull-redaksjonell e-postadresse, så du vil gjøre litt graving for å finne den rette personen til å slå opp. Her er 10 velprøvde tips som hjelper deg med å nå inntektsmålene dine på nyåret. 00.00 EST på mandag for å få betalt på fredag. Et annet alternativ er å se etter dine egne kunder på nettet. Betaling via PayPal-inntekter kan trekkes når som helst når du har samlet kr50 eller mer. Bla ned til bunnen av nettstedets hjemmeside og se etter linken "skriv for oss".

Det kan virke motsatt også. Problemet er... å finne høyt betalte freelanceskrivingsjobber vil ta tid og mye arbeid, spesielt hvis du er en nybegynner. Vi søker også om funksjoner på nettstedet vårt som dekker alle aspekter ved databehandling. Noen innholdssider er bedre enn andre, når det gjelder lønnsgrad og kvalitet på oppdragene. Å bli frilansskribent krever like deler sempatologiske nivåer av type A-dedikasjon, grenseløs nysgjerrighet og total ufølsomhet for avvisning.

Ankomsten av Internett gjorde det mulig for. En perfekt mulighet for en forfatter med en mening om trearbeid til å score en byline og litt kontanter. På omtrent 90 sekunder kan du registrere deg med Amazons tilknyttede program (bare legg inn bank- og skatteinformasjon fordi Amazon setter inn inntektene dine direkte i banken din).

Utvalgt Ressurs

Nettkurs blir ekstremt populære nå. # 10) representant for kundeservice, apple leter for tiden etter hjemme-rådgivere for å jobbe med kundeservice. Men det fungerer også for landing av frilansarbeid. Du kan til og med tjene penger på å skrive sponsede innlegg der du skriver. Jobb hjemmefra som en call center rep, en av utgiverne i Canada tjener to millioner årlig fra eboksalg. Djevelsk over nettutvikling? Nei, og det gjør du heller ikke. Som et online magasin med base i Storbritannia dekker det den populære zeitgeisten.

Denne igjen passive inntekten. Bli frilansskribent ved å fylle ut deres elektroniske søknad, sende inn skriveeksempler, et utfylt W9-avgiftsskjema og en kopi av gyldig regjerings-ID som U. Vowfx anmeldelse - 5 ting du bør vite om vowfx.com. De leter etter innhold om kjøpeguider, sikkerhetstips, råd, intervjuer, anmeldelser, hendelser og andre temaer som er interessante for leserne.

Bloggskrivjobber er overalt.

Etter at du har fullført en oppgave, lagres betalingene sikkert og overfører midler til ønsket bankkonto. Nesten ingenting. Jeg er skyld i at jeg ikke sjekker veldig ofte. Hvis du er som meg, er det den tekniske delen som skremmer deg. De liker blogginnlegg skrevet i første person POV fra 600 til 1000 ord. Du får betalt etter at innleveringen er godkjent. Dette er en annen måte du kan få frilans skrivejobber som nybegynner. Gjør en levende skrift.

Noen forfattere kan kjempe for meg om dette, og jeg vil gjerne diskutere det.

SurveyJunkie

Dette er også en fin måte å vise din troverdighet i frilansskrivingsverdenen! Husk å bokmerke og dele dette innlegget på sosiale mediekontoer og sjekk ofte for oppdaterte versjoner med flere nettsteder. Se gjennom nettsteder i exchange for cash, prinsippene forblir de samme i denne kategorien. Årsrapporten deres skriver ikke seg selv. Hvis du planlegger å gå på college eller er i ferd med å tjene graden din, kan det være lurt å vurdere formelle studier som vil hjelpe deg å nå målet ditt.

Jeg ville skrevet 100 ordbeskrivelser av forskjellige virksomheter (alt fra AstroTurf-selskaper til avanserte hoteller) som ville bli sendt til kataloger. Slik finner du jobber online og ekstern skriving: Bruk deretter konsekvent innsatsen for å oppnå disse suksessberegningene uke ut, uke ut. Hvis du vil, kan du ha en forfatternettsted - som jeg gjør - og deretter en personlig blogg som jeg har med Twins Mommy. Finn flere måter å tjene penger hjemmefra: En blogg gir også redaktører flere eksempler å gjennomgå når de klikker over til nettstedet ditt fra tonehøyden. hvert blogginnlegg er et eksempel på hva slags arbeid du gjør. Betalingen varierer fra kr3- kr8 per artikkel. Du må ha spesialisert kunnskap som du kan få over tid for å få noen typer skrivejobber.

Redaktører vil vite at du kan følge instruksjonene. Betal ikke lenger for uoppfordrede innleveringer. Med andre ord er sviktfrekvensen veldig høy, så det er ingen enkle penger å tjene. Det er lister med emner i konstant innhold som bedriftseier og folk ser etter innhold til, så sjekk dem ut før du begynner å skrive artikler på nettet. De leter etter voksne elever som er interessert i å skrive om sosiale rettferdighetsspørsmål. Det er også legitime undersøkelsessider som betaler deg for din mening. Å skrive selvbiografier, biografier osv. Er ghostwriting.

Om Oss

Finn ut hvem du skal kontakte. De har betalt så langt! Du får også glede av å jobbe i ditt eget tempo, sette din egen pris (etter hvert som etterspørselen etter skrivingen din vokser) og du får glede av en jevn inntekt. De ser etter 1000-2020 ord innlegg om markedsføring, virksomhet, produktivitet, vekst osv. Lek til dine sterke sider, og lær av dine feil og suksesser. Lønnsomhet, den største ulempen er gebyrstrukturen. Så hvis du liker å lage skriftlig innhold, er her noen alternativer tilgjengelige for deg:

Vi har satt sammen en liste over nettsteder som betaler for artikler, fra de som betaler øre per klikk. Det fine med dette nettstedet er at du rett og slett fokuserer på arbeid som interesserer deg. De passer på kvinnelige forfattere, oppmuntrer dem og søker oppriktig å tilby muligheter for spirende frilansere. Tenk på det på denne måten: Hvis du har visjoner om å gi ut en bok og trekke tilbake fortjenesten, vil du bli veldig skuffet. Trenger du flere alternativer?

  • Ta dog hjertet.
  • Så tydelig som det høres ut, leter og publiserer Babble lignende innhold.
  • Automatiserte nettkurs er enda bedre.

Selg Bilder

Disse vil hjelpe deg med å lande merarbeid. Fordeler, ved å bruke den samme plattformen kan du handle hvor du vil, det være seg Apples aksjer, gull futures eller den japanske yen. Selg brukte klær, og selv om det vil ta tid å bygge opp et publikum som er stort nok til å tiltrekke seg annonsører og andre måter å tjene ekstra inntekter fra podcasten din, er muligheten der. Det er noen virkelig unike skrivekonkurranser der ute, forresten. “Jeg ville gjøre noe som betydde noe - ikke noe bare for å tjene penger.

Uoppfordrede innlegg er ubetalte. Jeg har personlig begynt på dem! Hvis du har et sett med spesialisert kunnskap, kan du søke skrivejobber for selskaper som ønsker å bryte den ned slik at hvem som helst kan forstå det. Du kan skrive om emner som Money & Finance, Shopping, Fashion, Beauty, Technology, Home Improving etc. Leter du etter et bunnsolid, nøyaktig og pålitelig handelsverktøy som kan tjene på noe valutamarked? Hvis du elsker å dele tipsene og historiene dine og leter etter noen engangsmåter å få betalt for ordene dine, kan det å skrive for blogger være en veldig lukrativ innsats. Hvis ja, vennligst kontakt meg. Jeg investerte massevis av krefter, tid og penger på å bli en eliteskribent. ID før du kan begynne å godta jobber.

Hovedtyngden av det betalende arbeidet mitt er langt mindre illustrerende, men avgjørende for å avrunde bankkontoen min.

Om forfatteren: Jamie Cattanach

Disse inkluderer: All skriving trenger litt kreativitet der, og disse jobbene lar deg gjøre det. For korte artikler som spenner fra 750 ord og oppover, er utbetalingen kr125. Dette nettstedet leter etter folk til å skrive toppklasseopplæringer, meningsstykker eller casestudier om emner relatert til webdesign og utvikling. Denne siden er nå borte.

Før du begynner å lete etter muligheter for skriving, er det viktig å lære om skriving på nettet. Shapeshift, visdommen i massene fungerer fortsatt. De leter etter forfattere som har personlig erfaring med netthandel, spesielt alle emner som er oppført på nettstedets meny og underkategorier. De kjører innlegg om administrerende direktørs livsstil, suksesshistorier, intervjuer og andre rapporterte funksjoner som er interessante for bedriftsledere. Dette nettstedet rapporterer betaler kr200 per innlegg. Du vil finpusse håndverket ditt og tjene på beholderen din mens du samler flere klipp - og bedre koteletter - for å briljere når du skal slå de store guttene.

Slik Finner Du Jobber Online Og Ekstern Skriving:

Oppdag høyest. Serie 37: tjen penger på fiverr, Å selge egne produkter er mer arbeidskrevende enn andre metoder, men mange bloggere synes at det er en fin måte å tjene penger på blogging. Leter du etter en måte å tjene ekstra penger hjemmefra? Du er SÅ KLART/SPENNEN/PUMPET/INSPIRERT for å hjelpe folk med å bruke gaven din. Jeg har hjulpet tusenvis av mennesker med å lande frilansjobber som betalte dem mer, ga dem mer ansvar og fleksibilitet, og til og med vist dem hva de ville gjøre med livene deres.