Tjen penger online: Hva jeg gjør for å tjene 50 000 dollar i måneden hjemmefra

Men du kan også registrere deg i et selskap som heter Fonemed. Kanskje liker du å male og er flink til det. Tjen ekstra penger slik at du kan investere, hjelpe andre og kjøpe fine ting. Last ned Swagbucks Watch mobilappene for å tjene penger mens du ser på videoer mens du er på farten! Andre fremtredende funksjoner inkluderer:

For å kvalifisere deg, må du: Arbeid i dagligvarelevering. Det kan være overraskende, men studenter ønsker å lære musikk også. Tilby hjemmet oljeskifttjenester etter timer og i helgene - til en premium rate. Andre undersøkelsessider vi liker inkluderer:

 • Begynn med små biter til du har en følelse av hvordan du skal vende.
 • Det er flere online-apper der ute som vil være mer enn villige til å betale deg kontante penger for å bare gjøre tingene dine - å høre på musikk, ta en joggetur, se på videoer, spise ute og til og med bare knipse bilder av alle innkjøpskvitteringene dine.
 • Pisk opp din beste muffins eller dessert og finn lokale nærbutikker, kaffebarer og restauranter som vil selge dem på sending.
 • Og selv om flertallet av jobbene på disse nettstedene er ganske lavt betalte, er de et flott sted å begynne.
 • VIPKID gir en internasjonal læringsopplevelse til barn i Kina mellom 4-12 år.
 • Du kan selvfølgelig også søke etter jobber manuelt.

Og hvis du virkelig vil komme deg foran, kan det være lurt å finne ut hvordan du kan tjene penger - og forhåpentligvis mye av det. Du vil automatisk bli kreditert dine kontantbelønninger ved kjøp sammen med å motta en e-postbekreftelse. Du jobber kanskje med små jobber til å begynne med, men å komme i vane med å ikke starte frilansarbeid uten en kontrakt på plass kan spare deg for mye tid på veien. Jeg fortalte deg at dette var enkelt! Det kan hende du må vente litt lenger for å komme til kr100, men det er fremdeles enkle penger ved å gjøre ting du gjør online uansett, som å lytte til musikk (ja alvor), se på annonser og en rekke andre ting. Velg produkter som alltid er etterspurt og som kan selges for mer enn materialene og tidskostnadene det tar å lage dem. Hjelpsomme linker, du er kanskje ikke så opptatt av kostnader som funksjoner. Hvis du ønsker å få en økning på jobb, må du ta noen dristige skritt for å få det du ønsker.

Få betalt for å handle ved å bli med på disse nettstedene: Hvis du bestemmer deg for å ta denne ruten, vil du bygge trafikken før du får mange tilbud. Få en verdi for varen din - som må være i god stand - ved å skrive inn eller skanne strekkodenummeret. Betaling utstedes via direkte innskudd og kan ta opptil tre virkedager før det vises på kontoen din. Du trenger ikke å være profesjonell for å selge dem, og du har fremdeles muligheten til å tjene litt penger, selv om du bare er en nybegynner.

Å eie og drifte en hookah-bar er ekstremt morsomt og ekstremt lønnsomt hvis du vet hva du gjør. Du kan imidlertid supplere inntektene dine ved å selge ferdiglagde grafikk (ikoner, iPhone-bakgrunn, etc.) Rett og slett fordi få studenter når det personlige skattefrie inntektsgodtgjørelsen hvert år, men blir brukt på en grunnleggende grunnleggende skattekode av arbeidsgiverne, noe som betyr at det betales skatt når det ikke skal være. Det kan bety å ta lavtlønte jobber for å bygge opp et rykte og etablere din egen blogg for å vise frem dine skriveevner. Og heldigvis er kvaliteten på listene virkelig verdt den lille prisen.

 • Klikk her for å starte.
 • De vil også gi deg en bonus på kr5 hvis du registrerer deg ved å klikke på bonuskoblingen min på Swagbucks kr5.
 • Jo større portefølje jo større er sjansene for suksess.
 • Fageksperter og nyutdannede studenter har kanskje ingen problemer med å veilede andre på fritiden - og tjene penger i prosessen.
 • Jeg lærer deg hvordan du kan tjene mer penger etter en samtale med sjefen din, hvordan du senker hver eneste av regningene dine, og hvordan du kan begynne å tjene penger med en sidevink DENNE UKEN, og så får vi vite hvordan du kan optimalisere karriere og jobb - den enkleste måten å tjene mest mulig penger alltid.
 • Forhandle gjelden din bort og reduser de månedlige utbetalingene.

Biler Og Reiser

For å komme i gang, legg ut flygeblad på en samfunnsskole eller kaffebarer. Finn din første frilansklient, hvorfor skulle jeg ønske at et selskap skal vite hva jeg kjøper? Føler du å slå hodet mot en murvegg når du ser de glatte rentene? Hvis du ikke er interessert i å selge i det hele tatt, er det SÅ mye bra du kan gjøre selv. Du kan enkelt få inn 1000 dollar eller mer per måned med bare en håndfull Facebook-annonseklienter. Den samlede årlige grensen for å investere i Isas skattefri er kr20.000 i 2020-20, og den kan deles mellom kontanter Isa, aksjer og aksjer Isa eller et innovativt finansprodukt.

Og du kan rettferdiggjøre å beholde det månedlige passet du ikke bruker hver dag. Bli en mikropåvirker. Du kan markedsføre kurset ditt via YouTube-videoer og gi en lenke tilbake til vertsplattformen. Dette nettstedet betaler poeng for å ta undersøkelser for forskningsformål for sine kunder. Når jeg snakker som tidligere lærer, er den beste delen av undervisningen med VIPKid at det ikke er noen av de latterlige foreldre-lærerkonferansene... lærere der ute vet hva jeg mener. Betalinger mottatt via PayPal frigjøres innen en til fire dager.

Bortsett fra hverdagsunderholdning, lar Acorns deg sette gjentakende og engangsinvesteringer, tjene penger på hverdags shopping og belønner deg for hver venn eller familiemedlem du henviser.

Tjen penger som en YouTube-stjerne

Det tar for lang tid å tjene nok penger, og du kvalifiserer aldri. Hvis du leter etter hvordan du kan tjene ekstra penger raskt, må du ikke se lenger. Den eneste tingen du trenger å vite om å finne måter å tjene penger på nettet er at det er et ganske stort gap i hvor mye du kan tjene på forskjellige onlinejobber eller sidevinkler.

Tiden det koster deg vil være mer enn verdt det med besparelsene det gir. Så om du er en forfatter som leter etter flere måter å selge boken din, eller en skuespiller/stemmeskuespiller som ønsker å tjene litt ekstra, kan du selge tjenestene dine på nettet. Men hvor begynner du? Du kan begynne med å bare vise frem et spesielt talent for deg (skuespill, dans, sang, sjonglering), starte en reiseskildring - hvis du har en fetisj til å besøke nye steder eller gå gjennom de siste gizmos - hvis du er en nydelig gadget.

Hvordan Tjene Penger Online Som Frilanser

Bare ta turen til InboxDollars. Med en gratis app kan du legge til annonser eller premiumfunksjoner for å hjelpe deg med å tjene penger. Hent en lokal deltidsjobb som omsorgsperson. Kan cannabis behandle angst? det er komplisert, i de fleste tilfeller bruker fabrikken hydroponikk for å dyrke planter med moderne LED-belysning og bruker vanligvis hyller som kan strekke seg en betydelig avstand vertikalt med belysning installert på bunnen av sokkelen over hver rad med planter. Tenk på det på denne måten:

Jobb som virtuell kundeservicemedlem. Men Boughner begynte raskt å selge raskt med drone-opptak, inkludert inspeksjoner, reklamevideoer for hotell og feriesteder, og til og med overvåking. Brukere får betalt basert på kvaliteten på anmeldelsene sine, og det er ingen begrensning for antall artister du kan gå gjennom. Så med AdThrive/Mediavine, avhengig av nisje og kvalitet på annonser, varierer CPM mellom kr5 - kr30 per 1000 sidevisninger. Spør kollegene hvor mye de tjener.

Gjør Virtuelt Assistentarbeid

Dette vil også gjøre det mulig for deg å velge de spesifikke typene nettsteder du er mer komfortabel med å jobbe med. Og bare en eller to T-skjorter som du designer i dag, kan gi deg passive inntekter i årene som kommer! Lær mer om hva som skal til for å kjøre for Uber og Lyft. HIT-er er i utgangspunktet enkle oppgaver som bare kan utføres av et menneske, som å fylle ut undersøkelser, kommentere blogger, transkribere lyd osv. Prøv noe sesongmessig, som å være en badevakt, snørydding eller jobbe hos en forhandler i løpet av ferien. Shopify er et annet flott alternativ hvis du ønsker å opprette din egen eCommerce-butikk. Har innholdet mening?

Har du drømmer om å drive egen virksomhet en dag? 95 i måneden (mindre enn en kopp kaffe!) For riktig person kan dette være en flott måte å tjene ekstra penger på. TOP3 1k Daily Profit svindel MEKLERE, 1K Daily Profit kan godta et begrenset antall brukere på daglig basis. For å tjene penger med Shopkick, er alt du trenger å gjøre å laste ned appen, aktivere lokasjonstjenestene dine og begynne å tjene spark. Gi tilbakemelding på spor, artister, klær og mer for å hjelpe merkevarer til å ta avgjørelser om hva som fungerer for publikum. Lag og selg ditt online kurs Hvis du har en spesifikk ferdighet eller kompetanse, men du ikke har tid til å undervise på heltid, kan du alltid opprette og selge kurset online. Bli virtuell assistent på sosiale medier.

Som Instacart Shopper jobber du for å hjelpe disse menneskene.

Få Betalt For å Gå.

Trykk på forespørsel viser seg å være et populært alternativ også. Eller du kan leie ut stedet ditt med Airbnb for å begynne å tjene passive inntekter. Vår største avkastning nettet oss over kr80! Gamle dager hvor du måtte bli profesjonell journalist eller stole på at en agent og utgiver for å selge romanen din, er for lengst borte.

Alternativene er uendelige! Ikke bare fikk du godt betalt, men du vil skille deg ut mot sjefen din, som også vil belønne deg ved gjennomgang og øke tiden. Det er også noen "kontante" premier i form av gavekort som kommer i løpet av få dager.

Still i stedet ledende spørsmål. Det er en kalkulator på HealthWage-siden. Mange nettsteder vil ganske enkelt ha en innleverings- eller kontaktlenke i bunnteksten. For å bryte det ned enkelt sett, i crowdfunding av aksjer, investerer investorer i et selskap som prøver å skaffe penger. I hovedsak er dette nettstedet et massivt produktomtaleområde. Hvis du svarte ja på noen av disse spørsmålene, kan utlån til fagfeller svare på bekymringene dine.

 • Det er flere nettsteder som vil betale deg for å lytte til lyd og transkribere det som blir sagt.
 • Har du noen gang sett på Pawn Stars eller Storage Wars på TV?
 • Nettstedet kobler mennesker som trenger en hånd med rare jobber, og mennesker som har litt tid og kunnskap.

Spill Inn En Podcast Og Del Inspirerende Historier

Utforsker du nettsteder som Expedia på fritiden? Inntil nylig var markedet ditt begrenset til lokale ansikt til ansikt-økter, men takket være online veiledningssider kan du bli global! Dyrepassing er flott fordi du bestemmer deg for når du skal gjøre det, og du kan passe til det rundt din egen timeplan. Uten publikum (klienter, kunder, medlemmer) har du ingen virksomhet. Når du gjør det, vil handlingene dine i appen, ansiktsuttrykk og til og med vokale uttrykk bli spilt inn. Det er en grense for hvor mye du kan spare, men det er ingen grense for hvor mye du kan tjene.

Hvis du eier et ord. Vil du ikke vente til fint vær for å selge tingene dine? For eksempel kan det hende du har et betydelig sosialt medie som følger, og du trener dem hver uke på noe å gjøre med sosiale medier. Hvis du har en salgbar ferdighet - som å skrive, designe, webutvikling, markedsføring, prosjektledelse eller noe annet - er en av de enkleste måtene å tjene bærekraftige ekstra penger på nettet, å starte freelancing. BlogAds ligner stort sett BuySellAds. Tilby kopieringstjenester til ikke-morsmål, slik at skrivingen ser ut som om den er skrevet av en morsmål. Å få et løft er vanskeligere enn å få en kampanje. Du trenger også en Amazon-konto for å registrere deg i Mechanical Turk.

Andre tilknyttede programmer fungerer også på denne modellen. Med en nabolagsrute, som kan legge opp raskt. Du vil tjene en provisjon for alt som selger, og du trenger aldri å håndtere logistikk som utskrift, lager og kundeservice. De er ekstremt transparente om hvor mye du vil tjene på hver undersøkelse. Akk, hvis du føler at du har forfalt en heving, sjekk Dr. Elementene i denne delen krever alle en kontant investering, men gir muligheten for pengene dine til å tjene deg enda mer penger - alt på nettet. Noen av alternativene inkluderer: De godtar bare artikler mellom 500-600 ord, men de vil at du skal få hvert ord til å telle.

Tjener Penger På Nettet Gjennom Skriving

Velg et eviggrønt tema som helse, økonomi, forhold, hobbyer eller personlig vekst; Sikt alltid på å prøve å lage den beste ressursen på et gitt emne; Lær om SEO og rangering av nettstedet ditt i søkemotorene; Nettverk med populære bloggere og andre påvirkere på din plass. Å finne de riktige kundeservicemedarbeiderne er også ganske enkelt, og du kan enkelt finne den passende for deg ved å logge deg på nettsteder som Alpine Access, faktisk og til og med Alorica at Home. De kan tilby gunstigere renter for begge sider sammenlignet med tradisjonelle banker på grunn av lavere omkostnader. Topp innlegg og sider, erfarne intradagshandlere kan utforske mer avanserte emner som automatisert handel og hvordan de kan tjene til livets opphold i finansmarkedene. Mens barna er på skolen, er det ingen grunn til å ikke kjøre for et selskap som Lyft eller Uber. Mange foreldre synes barnehagekostnader er uoverkommelig dyre - og med god grunn. Hvor mye kan en virtuell assistent faktisk tjene? Målet med å bli med er å tjene penger, ikke bruke dem.

Arbeidsledigheten har imidlertid sunket jevnlig siden rundt 2020, og forrige måned falt den til det laveste punktet som det har vært siden desember 2020. Når du har bestemt deg for hva du skal selge, enten det er hvitmerkede produkter, dine egne design eller andre menneskers varer, kan du sette opp et nettsted for e-handel for å vise disse produktene. Du velger bare et hus fra porteføljen deres, og resten er gjort for deg. Det er enda bedre hvis du har en sjarmerende låve. Hvis du målretter mot lavere inntekt, kan du belaste 47 dollar per time, hvis du målretter høyere inntekt, kan du belaste 297 dollar per time eller mye mer.

Drop shipping er en annen flott ‘hands-off’ måte å selge produkter på.

 • Jeg har blitt så avhengig av min virtuelle assistent at jeg setter henne på lønningslisten min.
 • Hvis statistikk er noe å gå etter, vil utlånsindustrien kunne nå over kr1000 milliarder dollar innen 2025.
 • Du kan tjene noen ganske anstendige penger på dette.
 • Du vil kunne se jobber lagt ut på nettet, og nettstedet har kontrollert jobbene for å sikre at de ikke er svindel eller muligheter av lav kvalitet.
 • Det er som CraigsList, men litt enklere.
 • Som Getaround-deltaker får du også tilgang til premium parkering og en kr50 månedlig leie kreditt i tillegg til pengene du tjener til å leie ut et kjøretøy.

Begynn å Tjene Penger

Ved å bruke bare 5-10 minutter per dag på dette (enten på lunsjpausen eller i TV-reklamepauser) kan du tjene og spare ekstra kr50/måned. Det er ikke mange investeringer som gir deg den typen avkastning, og du får kontrollere om du vinner eller ikke. Du kan bruke ditt eksisterende sosiale nettverk for å nå ut til folk du allerede kjenner eller har forbindelse med på Twitter eller Facebook. Nå har yahoo finans gjennom Business Insider listet 10 byer for å leve under kr100 per dag i utgifter inkludert pantebetaling.

Inntektene er super lave, tenk rundt kr0. Et enkelt online søk etter ‘tilknyttet markedsføring’ vil gi tilbake over 400 millioner resultater. Vet at jeg bare anbefaler produkter, verktøy og læringsressurser som jeg personlig har brukt og mener er virkelig nyttige, ikke på grunn av de små provisjonene jeg gjør hvis du bestemmer deg for å kjøpe dem. Folk som bor i USA, Storbritannia, Canada og Tyskland er kvalifisert for å registrere seg, og alderskrav avhenger av landets lover.

Hvis du har en betydelig mengde innsparinger og ønsker å øke innsatsen, kan det være mulig å investere i eiendommer til den typen investering du trenger å gjøre.

Du kjøper et hjem som har uutnyttet potensial, fikser det og selger det for en fortjeneste. To nettsteder som er verdt å sjekke ut for dette formålet, er Chegg Tutors og Tutor. Hvis du har en lidenskap for å fange øyeblikk og forhold på kamera, kan det å bli fotograf være en fin måte å tjene ekstra penger på. Dette GPT-nettstedet belønner medlemmene for forskjellige onlineoppgaver, for eksempel å fullføre tilbud, ta undersøkelser eller spille spill. Uansett hva din karriere er, er det viktig å diversifisere hvor inntekten kommer fra. Uansett hvilken aktivitet eller aktivitet du velger, husk at hvor mye penger du tjener på nettet nesten alltid tilsvarer hvor mye du er forberedt på å legge ned! På nummer 5 er Jeffree Star, som tjente 18 millioner dollar på YouTube og har et kosmetikkmerke som selger rundt 100 millioner dollar i produkter årlig.

Registrer Deg På En App For Dyrepassere

Du kan bli serviceekspert for Zaarly og raskt få betalt for å fullføre arbeid for kunder i ditt område. Hvis du har interesse av å hjelpe andre, kan det være lurt å bli livstrener. Du må passere en bakgrunnssjekk. Finn en kupongnisje, velg et WordPress-kupongtema og vis deretter relevante kuponger på nettstedet ditt. På den annen side jobber Robo-rådgivere pragmatisk, og det er grunnen til at du kan unngå drastiske feil mens du investerer med dem. Disse fire trinnene vil gi deg et sterkt trykk i riktig retning for å tjene mer penger på arbeidet ditt. De screener potensielle investeringer, bestemmer risikoen og tildeler en prosentvis forventet avkastning på pengene dine.

Hver dag er det bokstavelig talt millioner av innholdsstykker publisert på nettet - og hver eneste en av disse brikkene trengte noen til å skrive det. Prøv først å selge lokalt på et garasjesalg eller i en forsendelsesbutikk. 95 per handel (en av de billigste rundt). Over tid kan disse små bidragene legge seg opp. Gjennom en video vil du kommunisere ideene og tilbakemeldingene dine til gründeren mens du navigerer på nettstedet eller appen deres. Du jobber som en uavhengig entreprenør rett fra ditt eget hjem.

I så fall, hvorfor ikke få betalt for det? Og selv om det vil ta tid å bygge opp et publikum som er stort nok til å tiltrekke seg annonsører og andre måter å tjene ekstra inntekter fra podcasten din, er muligheten der. Designe nettsteder? Det kan ta en stund før du får din første student. Det er lett å komme i gang med Swell. Du kan sette opp en "klassetid", og folk vil registrere seg på klassen din på nettet. Registrer deg - Få betalt til testnettsteder før de blir publisert.

Delta I Betalte Forskningsstudier

Ellers gjør du kjøpene dine via nettstedet, og Rakuten deler provisjonen med deg i form av rabatter. Dette var hva de hadde å si: Du vil mest sannsynlig finne gamle CD-er og DVD-er som ligger rundt, men de fleste vet ikke at det er et nettsted hvor du kan tjene penger på disse. Du trenger å ha noen ferdigheter for å begynne å designe nettsteder på nettet. Registrer deg på Uber, Uber Eats og Lyft slik at du kan sammenligne priser og holde deg opptatt. Hvis du kan tilby lagring som en tjeneste, kan det hende du kan selge kundene dine mer. Mange selskaper ansetter mystery shoppere for å teste kundeservicen til butikkene sine.

Også lokkende med den stedsuavhengige jobben er det faktum at du ofte kan begynne med veldig liten eller ingen tidligere erfaring, og lønnen er relativt sjenerøs. Liste over ledige plasser på under 5 minutter. Du må selge online på tvers av alle større plattformer der kundene dine er. Faktisk publiserer Pat til og med inntektsrapportene sine på nettet, og viser hvordan han tjente over 2 millioner dollar de siste 12 månedene alene. I bare 90 minutter om dagen kan du enkelt tjene over kr500 per måned. Hvis du kan, kan du opprette dem, laste dem ned på YouTube og deretter tjene penger på dem med Google Adsense (se nr. 24 nedenfor). Nå kan du få betalt for arbeidet ditt med minimal innsats.

Det kan bety å skrive hver dag i over et år før du virkelig begynner å se noen penger på det. Så la oss slå sammen hvordan vi kan tjene penger på nettet... den virkelige måten. Det er vanskelig for en ansettelsesansvarlig å vite hvor godt du forstår nisjebransjen hvis de ikke kan se en relevant skriveprøve. Det er en grunn til det.

 • I tillegg til poengene du tjener for å handle, kan du tjene mer belønning for å fullføre enkle oppgaver.
 • Akkurat som gode selskaper kommer inn i hodene på kundene sine, regner Top Performers Nøyaktig hva sjefene deres ønsker og optimaliserer styrkene deres deretter.
 • For å tjene penger på nettet med dropshipping, må du opprette et nettsted, finne produkter du vil selge og sette opp nettstedet ditt med Shopify.

Hvordan Tjene Penger Hjemmefra Uten Noen Investering

Du vet hvor dyre gavekurver er, ikke sant? Du kan vurdere brukervennlighet og nøyaktighet av sidelink. Sjekk ut vår guide til å forstå en refusjonsplan for studiene. Var minst 18 år. Mb-handel, det er et perfekt alternativ for en ny næringsdrivende som kan ønske å holde noen av pengene sine på en profesjonelt administrert konto, samtidig som de bryter inn i egenrettet handel samtidig. Men ikke stopp der.

Etter handelen kan du bruke de ekstra kontantene til å betale ned gjeld eller bygge sparekontoen din. Med en million dollar i forsikringsdekning er eiendommen din i gode hender. Gina har opprettet en vellykket VA-virksomhet og i løpet av 6 måneder tjente hun kr4000 på siden hver måned (mens hun fortsatt jobbet på heltid!)

Liste over varer til salgs på Facebook

Sjekk ut denne artikkelen fra The Balance om hvordan du kan bli promotert på jobb. Få noen få familie og venner til å registrere seg, og pengene går raskt opp. Du vet ikke hvordan du skal fortelle en god eiendom fra en dårlig eiendom, du vet ikke hvordan du fikser en vask, du vet ikke hvordan du skjermet leietakere.

La oss snakke om resten av valgene mine for å få de beste måtene å tjene penger på nettet. Når du registrerer deg for å bli en dasher, vil DoorDash nå om en retning. Kostnad for å se innhold, jo lenger avstanden mellom din nisje og kampanjens nisje er, jo mindre effektiv er markedsføringstiltakene tilknyttet. Selg dine egne produkter og tjenester relatert til emnene du snakker om; Opprett et medlemskapsside eller mastermind på baksiden av podcasten din; Selg sponsorater, som du leser høyt under episoder; Åpne podcasten din for donasjoner.

Lag En Lønnsom Blogg Som Denne

På grunn av 24-dagers virksomhet på nettet, leter selskaper etter mennesker i forskjellige tidssoner for å håndtere problemer brukerne har. Opptatt menn og kvinner er avhengige av personlige kjøpere for å få varene de trenger. Sannheten er at det er reelle måter å tjene penger på nettet - millioner av mennesker gjør det hver dag. Faktisk er det dusinvis av mennesker over hele verden som har tjent mange millioner dollar på å gjøre akkurat dette. Gjennomfør dine vanlige søk på Bing, gjør den til din standard søkemotor, og tjen kreditter som kan innløses for gavekort. Som navnet antyder er utlån til fagfeller det økonomiske systemet som lar deg låne ut penger direkte til låntakerne. Få folk gift.

Mange av oss leter etter smarte, men enkle måter å lindre våre økonomiske byrder på. Hvis du velger PayPal, kan du se inntektene dine innen 72 timer. Men hei, Ben hadde oppover seks figurer som spilte online i poker på college, så vi måtte liste det.

Cashback med Ibotta

Vi vet alle at vi trenger å holde oss aktive for å holde oss i form! Han tilbyr en blanding av gratis og betalte ressurser til leserne, inkludert arbeidsbøker, guider, ebøker og online kurs. Mer spesifikt helsekost! Først må du opprette en YouTube-kanal og tenke på et fengende navn. Virtuelle assistenter hjelper mennesker og bedrifter med å gjøre ting på nettet. Selskaper og gründere leter alltid etter nye måter å markedsføre sine produkter og tjenester på. Deretter lager du noen sider som forteller folk hvem du er, tjenestene du tilbyr og viser frem noen eksempler på arbeidet ditt. Du må tjene minst kr100 før du er kvalifisert for utbetaling.

Hver venn du henviser er verdt 1000 poeng. Forskeren/sponsoren for studien gjennomgår svar og sender invitasjoner til respondentene som er best tilpasset. Du må svare på noen spørsmål om deg selv (høyde, vekt, midje størrelse osv.) Husk at du ikke trenger å ha så mange blogger som jeg for å tjene gode penger. For et alternativ som TaskRabbit er det litt mer komplisert. I så fall kan du få betalt for å gi fengende domenenavn til klienter som søker etter de perfekte domenenavnene for sine nettsteder. I disse dager bruker markedsførere frilansplattformer for å finne rimelige utviklere for å lage apper for dem. Ulempen er at du kan belaste et fast beløp, eller til og med en tilbakevendende månedlig avgift, til virksomheten for å markedsføre sine tjenester på nettstedet ditt.