Tjen ekstra penger: 38 kreative ideer fra Side Hustle for 2020

Det kan være hva som helst - matlaging, skriving, baking, sying eller til og med festplanlegging. Jeg anbefaler at du blir gratis med Etoro i dag. Du kan deretter kjøpe notater til minimum kr25 fordelt på så mange du vil.

 • Det viktigste du kan gjøre for deg selv mens du lærer å tjene penger online og hjemmefra, er å ta grep.
 • Ja, du kan tjene til livets opphold på YouTube.
 • Klikk her for å lære hvordan du starter din egen inntektsgenererende nisjeside.
 • Jeg snakker om de små kontorene og industriparkene.
 • Å bruke pengene du allerede har for å tjene mer penger er vanligvis et ganske smart trekk.
 • Nedenfor er noen gode innlegg fylt med selskaper som kan være på jakt etter deg!

Det er en finansieringsplattform der skaperne kan samle et publikum for et kreativt prosjekt. Dette er en flott måte å lære inn og ut av investering i eiendommer, med liten risiko. Du kan få et grovt estimat for hvor mye håret ditt er verdt her. Etter å ha brukt mange timer på å forske på denne nye muligheten, har jeg eksperimentert med de to største plattformene: Caddle (Canada):

Last opp hele biblioteket eller bruk hashtaggen #ilobsterit for å liste opp bilder enkeltvis. Du har også muligheten til å donere den til veldedighet. For flere forretningsidéer, sjekk ut listen vår over de 20 unike forretningsidéene. Det gjør det til et utmerket valg for folk som ønsker å gjenbruke og resirkulere teknologiprodukter og redusere elektronisk avfall, noe som er spesielt skadelig for miljøet og menneskers helse.

 • Leieinntekter påløper på månedlig basis og utbetales den 15. påfølgende måned.
 • Derfor må du ha et ryddig, profesjonelt hjemmekontor som er innbydende for gjestene.
 • Det viser seg at du kan!
 • Gazelle er en nettplattform som betaler deg for din gamle mobiltelefon, vanligvis i form av kontanter eller gavekort.
 • Vi snakker strengt platoniske ting her (selv om vi har hørt at det kan være ekstremt lukrativt å være sukkerbaby).
 • Og det er det.
 • De kan fungere som mentorer, holde deg oppdatert om endringer i bransjen og til og med hjelpe deg med å lande din første eller påfølgende jobb.

Ta (legit) Online Undersøkelser

Du vil motta et øyeblikkelig pristilbud som du kan godta eller avslå uten forpliktelse. Men du burde ikke henvise folk til ting du ikke bruker uansett. Betalinger skjer en gang i måneden den 15.. Du må registrere deg hos et av selskapene som tilbyr tjenesten, som Bestmark. De er fortsatt sidevinkler! Frilansskriving for å tjene penger på nettet. Bare sørg for at du går inn med en spillplan.

Lær mer om garantien vår her.

Freelance Korrekturleser

Du kan tjene mer ved å sende inn detaljerte, varierte og konstruktive anmeldelser. ChaCha er en tjeneste som lar folk få raske svar på brennende spørsmål per tekst, for eksempel hvem som vant den første Oscar for beste skuespiller, eller hvilket organ som veier mest i menneskekroppen. Men hvis du går ned i vekt betyr at du blir frisk og tjener en masse ekstra penger på det, vil du ha en dobbel fordel. Har du lyst på en master tarotleser? Hosting starter på rundt kr2. Du kan sjekke ut dette innlegget som forklarer mystery shopping mer detaljert, så vel som noen legitime nettsteder for å finne mystery shoppingmuligheter. Du betaler også et serviceavgift, noe som betyr at du ikke får beholde alt du tjener.

Bli En Online Bokholder For å Tjene Ekstra Penger Online

Strategisk plasserte, velfylte automater er en utmerket kilde til passiv inntekt. Imidlertid, hvis du leter etter realistiske måter du kan begynne å tjene penger online nå, så koker det virkelig ned til syv veier du kan ta mot profitt. Bitcoin aussie system impostors?, bitcoin og andre cryptocurrencies har blitt en sensasjon for ivrige investorer å tjene store gevinstgevinster. Mange mennesker har ikke gode hjemmeliste bilder av hjemmet de prøver å selge. Jeg tjener over kr50 000 i måneden gjennom tilknyttet markedsføring og deler den nøyaktige strategien og tipsene mine på dette veldig informative online kurset. Hvordan tjene ekstra penger på mystery shopping. En eneste spillejobb kan betale deg kr20, og du kan tjene mer på lengre spillejobber.

Vær En Ekstra

Å ta onlineundersøkelser for penger er en fin måte å tjene ekstra penger på fritiden. Ellers er det kredittkortselskapet som vinner, ikke du. Som en evaluering av søkemotorer vil du bli bedt om å legge inn bestemte ord eller uttrykk i en søkemotor, og deretter vurdere hvor passende og informative nettstedene den trekker opp.

8/10 rangering på TrustPilot, som rangerer høyest blant alle undersøkelsesbedrifter. Du må ha en god mengde utholdenhet mens du fortsetter med freelance og skriver spillejobber. Hvis du når grensen for 500 varer per ordre, er det bare å starte en ny ordre. Det beste podcast-vertsfirmaet å komme i gang med er Buzzsprout, og de gir deg et gavekort på kr20 Amazon bare for å registrere deg.

Når du kommer hjem, kan du bare skanne produktets strekkode og ta et bilde av kvitteringen. I 2020 tjente Caitlin Pyle over 43 000 dollar ved å jobbe som frilans korrekturleser… på fritiden. Her er noen muligheter du kan vurdere: Bedriftseiere har ikke tid til å lage innhold for nettstedene sine selv. Heldigvis finnes det en app som heter Acorns, som gjør det enkelt å komme i gang. For eksempel vet Ben og jeg mye om å kjøre Facebook-reklamekampanjer, så vi henvendte oss til eieren av treningsstudioet vårt hvis han ville la oss utforme noen få kampanjer for ham.

Last Ned Og Installer Disse Appene

En ekspert dukker opp og sender inn et svar på spørsmålet. BuySellAds er et stort annonseringsmarked der prominente eiere av nettstedene viser annonsene sine som andre kan kjøpe. Når du bestiller reiser gjennom Chase Ultimate Rewards, er poengene dine verdt 25% mer. Det er ikke den mest kutte og tørre måten å tjene penger hjemme, men hvis du har en evne til design eller salg, kan dette være rett i smug. Forex trading, det må være store kjøp, typisk fra store investorer som aksjefond og pensjonsfond. Det er et stort antall uavhengige bedrifter og enkeltpersoner som selger gjennom Amazon. For å gjøre dette legitimt, trenger du en lisens som innebærer å bestå en aeronautisk kunnskapstest.

Selv om jeg ikke er i tvil om at det er mulig, tjener ikke de fleste i tilknyttet markedsføring kr30 000 per uke. Nettsteder som Skooli, Tutor Me og Tutor. Det er online plattformer som Task Rabbit, Fiverr og Thumbtack hvor du kan selge ferdighetene dine til høystbydende og rake penger. Det kule med Dosh, spesielt for de lokale innkjøpene, er tilbakebetalingen skjer automatisk etter at du har opprettet en konto og koblet kortet ditt. Med Amazon Kindle-butikken kan hvem som helst publisere en eBok og tjene penger. Har du et mykt hjørne for akademisk studie? Dette området har et meget høyt inntektspotensial og er fleksibelt.

Du vil bli bedt om å bekrefte tidspunktet for et live videointervju med et VIPKID-undervisningsteammedlem.

Bli en Voiceover-artist

Så hvilke apper er det der som gjør dette? Hvis den store nålen som brukes sprenger blodåren din, kan den gjøre hele armen svart og blå en stund. Humanatic - Dette er samtalegjennomgang. Du tar med lastebilen og jobber sammen for å få jobben gjort. De beste sjefene i sosiale medier belaster kr10 000 000 per måned, pluss en del av inntektene. Noen ganger kan du få 10% til 15% tilbake på kjøpet. Seriøst er teknologien så bra i disse dager at alt du trenger å gjøre er å laste opp regningene og abonnementene dine, og appen vil jobbe for å forhandle om lavere priser.

På kr10.000 i sparing, det vil si kr100-200 hvert år, gratis.

Jeg har ikke testet ALLE personlig, men jeg har brukt flere av ideene nedenfor for å tjene hundretusener av dollar det siste tiåret. En annen fin ting med blogging er at du kan gjøre det i tillegg til mange av de andre måtene å tjene penger hjemmefra. Det er mange legitime måter å tjene ekstra penger på å sitte der du er akkurat nå. Du kan velge å bli betalt via PayPal, gavekoder og til og med produkter. Hvis du i det hele tatt er seriøs med å generere en heltidsinntekt og muligens mer fra dine online aktiviteter, må du fokusere på passiv inntekt i motsetning til aktiv inntekt. Det er enkelt å komme i gang: Hvis du er villig til å sette av tid og krefter, vil du ha muligheten til å bygge en levedyktig virksomhet eller bli en pålitelig hjemmearbeider i en flott virksomhet. Det er faktisk kurs nå som lærer deg hvordan du kan tjene penger på å selge Etsy utskriftsmateriell.

Kjør Etter En Tur-app

Swagbucks - Du tjener poeng, kalt SB, bare for å se på videoer, svare på undersøkelser, oppdage spesialtilbud, shoppe eller søke på internett. Å bygge ut automatiserte webinarer er en av de mest nyttige ferdighetene du muligens kan ha, som gründer Jason Fladlien, som har tjent 100 millioner dollar i salg gjennom webinarer ved bare å selge andres produkter og ikke hans egne. Eller den julehopperen vi bestemte oss for å kjøpe for 5 år siden og hadde på oss bare en gang, før vi bestemte oss for at det var altfor latterlig å bruke igjen? Men som all annen passiv inntektsbringende aktivitet, gjør du arbeidet en gang og får betalt gjentatte ganger for det. WeGoLook - Tjen mellom kr25 og kr200 for å se på ting som eBay-kjøp, biler, leieboliger eller til og med ledige tomter. Her er et innlegg jeg skrev om lanseringen av Udemy-kurset. Før du leier, må du imidlertid forsikre deg om at du forstår regler eller forskrifter i din kommune, begrensninger fra utleier og hull i forsikringen.

Få En Høyere Betalende Jobb

Den viktigste hindringen for innreise er å ha en godkjent bil som er effektiv for å holde kostnadene nede. En populær strategi er å finne et produkt som selges for billig andre steder og deretter selge det på Amazon til en høyere pris. Derfor har jeg samlet en liste over populære nettsteder der du kan selge domenet ditt med høy fortjeneste. Hvis du skal liste på et av disse nettstedene, kan du like godt kaste et bredt nett og liste på alle dem. Først må du vite at dette også krever ganske mye arbeid. Sentrale hensyn for en strategi for handel med breakout, vi har lagt ut en lignende artikkel her:. Så du noen gang filmen Stripes? Å levere ting er en av de fleksible spillejobber som kan gi raske penger når du reiser. Selv om begrepet er veldig teknisk, innebærer rollen ingen teknisk erfaring.

Tapp Den Gamle Brudekjolen Din - Den Kan Hente kr500 +

Viralitet er en vanskelig prosess å forutsi - fokuset skal være å lage konsistente, kvalitetsvideoer - og resten vil følge. Kjøp og selg domenenavn, leietjenester som RelayRides er nyttige for å hjelpe deg med å leie bilen i noen dager eller uken. La oss se på noen få virkelige måter du kan jobbe hjemmefra og tjene ekstra penger du og familien trenger. Hvis du kan overtale folk til å handle på noe via det skrevne ordet, kan du tjene virkelig gode penger. Ved å registrere deg for å bli driver for et selskap som Uber, har du fleksibiliteten til å jobbe når du vil.

Tjue prosent mindre, faktisk! Jeg gjør det med YouTube-videoene mine. Blockchain, som for eksempel kan et nettsted dele ut en brøkdel av gratis bitcoin hvert sekund som en kampanje. Psykologisk rådgiver:, Å være "normal" selv når du er økonomisk i stand til å gjøre mye mer. Disse kan føre til raskere utleie og høyere priser. Et tips er å finne ut om det er spesielle salgsdatoer for garasje i byen eller nabolaget ditt.

JoyRun - Lever takeaway måltider på fritiden med JoyRun-appen for å tjene ekstra penger. Det er ingenting som å få en pakke levert inngangsdøren din, spesielt når den kommer fra Amazon. “Dette gjør det enkelt å kontrollere hva du vil skaffe og hvor mye du skal lade. Etter å ha blitt begavet som et analytisk sinn, brukte jeg over 7 år på å lære meg å tilnærme seg spillet fra et logikk/matematikkbasert ferdighetssett. Gjenvinning av mobiltelefoner Du kan tjene gode penger og hjelpe miljøet ved å resirkulere gamle mobiltelefoner og andre ubrukte enheter. Du må huske på at hvis du ser på grupper av barn eller reklamerer for deg selv som en barnehage, kan det hende du må få en sertifisering. Du kan tjene alt fra kr50 til kr150 per time som interiørdekoratør. SurveyBods | PopulusLive - For britiske borgere, sjekk ut disse undersøkelsessidene og tjen opptil 10 pund i timen på gavekort som fullfører undersøkelser online.

Det er mange lagerfotografisider der ute.

Selg Bildene Dine

Fundrise lar deg investere pengene dine etter eget ønske - selvfølgelig er du din egen sjef. Når du registrerer deg hos Rover. Fordelen her er at gjenstander som er ødelagte eller mangelfulle ofte kan brukes for nesten ingenting, eller til og med helt gratis. Nå som du har en blogg oppe og går, må du få navnet ditt der ute. Sett opp veisikringsskilt på synlige steder i nabolaget ditt, ideelt på hovedveier som fører til gaten din og flere gatehjørner i hjemets umiddelbare nærhet. Mange nettsteder tilbyr denne tjenesten, for eksempel TranscribeMe og Virtualbee.

Affiliate markedsføring er en flott måte å tjene penger på nettet.

Få Betalt For å Teste Nettsteder

Nettstedet gir deg en mulighet til å liste opp tjenestene dine som oversetter. Bare skriv inn koden WEALTH i kupongboksen når du registrerer deg, så sparer du 30% av medlemskapet ditt. Bruk deretter Airbnb til å være vertskap for ditt eget sted eller bo i et annet land i flere måneder. Bli kjæledyrssitter - få betalt for å leke med kjæledyr, dette kan være litt frustrerende, siden du ikke nødvendigvis får en belønning med en gang. De har til og med en gratis 14-dagers prøveperiode, slik at du kan se om det fungerer for din forretningsidé. Du kan også se gjennom andre innlegg på bloggen for å få flere ideer til hvordan du kan tjene ekstra penger hjemmefra. Ride-deling er alvorlig en av de beste måtene å tjene ekstra penger på, mens du fortsatt har muligheten til å jobbe på heltid.

De skanner e-postarkivene dine for mottak av alle online kjøp som er gjort. Og når du har ditt domene og hosting, må du også sørge for å starte en e-postliste. Paribus samarbeider med et stort antall selgere som du sannsynligvis allerede handler hos, inkludert Walmart, Costco, Best Buy, Target, Apple, Kohl's og mer! Det kan til og med forhandle om regningene dine og finne deg en bedre pris på ting som bilforsikring. Fordi de fleste av kundeserviceselskapene har fleksible skift, og du kan til og med jobbe om nettene. Hvis du vil finne ut mer om å bli en virtuell assistent og alle oppgavene du kan gjøre og tilby potensielle kunder, anbefaler jeg deg sterkt å lese Ginas historie. Hvis du vil jobbe hjemmefra, må du ha en datamaskin - og noen få andre ting også.

Hva er prisen din - Å ringe alle single damene! Bare registrer deg på legitime cashback nettsteder som Ebates, TopCashback, ShopTracker, etc. Eller lage grafikk på sosiale medier med letthet? Hvis du underviser i et fremmedspråk, vil du tilby strukturerte klasser som møtes til samme tid hver uke. Hvis du sannsynligvis ikke vil nå minimumskravet på kr4.000, er et annet flott kort Chase Freedom-kortet. Trendex gjennomgang - 5 ting The News Spy legit du bør vite trendex.co, nå kan hvem som helst bruke The News Spy for å bli økonomisk fri og uavhengig på mindre enn en måned. Maleri service, du har friheten til å velge dine subbing-oppgaver. Disse tjenestene viser og administrerer automatisk annonsene dine for deg, og sparer dermed mye tid. Jeg lette etter legitime måter å tjene penger hjemmefra på nettet, men fant ikke noe.

Selg Klærne Til Barna Dine.

For eiere gir det muligheten til å registrere kjøretøyet ditt gratis og tjene 65% til 85% av turprisen når det leies. Tenk på alle de mindre ulempene og ubehagene du nettopp har blitt vant til gjennom årene, og husk at en betalende gjest kanskje ikke tåler disse problemene på en natt. Det er enkelt å ta ut kontantbelønningen når saldoen når kr20. Tiggende penger, hun er grunnlegger av mote-, tilbehørs- og smykkemerket Azulara, har to barn - Elysia, 18, og Oliver, 15 - og bor i London og Ibiza. Å bli REV-transkripsjonist kan være en fin måte for deg å tjene ekstra penger hjemmefra. Du må betale en provisjon, men de fleste andre prosesser blir automatisert for deg. De tar begrepet "ekspert" veldig alvorlig! I stedet jobber du med avtaler med produsentene eller distributørene for å sende varene direkte til kundene dine på dine vegne. Clark media, så jeg vet om du vil at dette skal fungere… det kan det. Sørg for å overholde lover om matsikkerhet og ha det gøy.

Få en av dem i gang - tjener bare noen få dollar per måned - så er du på vei. Bygg inn denne videoen, vi venter på deg. Arbeidsgivere bemannet vanligvis en måned eller to foran den travle sesongen, så planlegger å komme på lønningslisten. Bruk deretter appens "Found Money" -funksjon, som lar deg tjene penger som blir investert direkte i din tilpassede portefølje når du handler hos spesifikke forhandlere (som Walmart, Airbnb, Lyft, Nike og mer).

Du får betalt per levering, i de fleste tilfeller, og kan til og med tjene tips.

Tjen penger på YouTube.

Ledelse av sosiale medier. Enda en annen måte er å lage pedagogiske videoer. BookScouter - Dette er en av favorittappene mine. RENGJØR ideer for å tjene penger raskt når du virkelig trenger det!

Hvis du har en lidenskap for kondisjon og elsker å hjelpe andre med å forbedre helsen, kan du vurdere å bli personlig trener. Hvis du ikke har en ide om hvilken sidevinkler du skal gjøre akkurat nå, kan dette være et alternativ. Selv om det er mange selskaper som StitchFix som vil gi deg butikk kreditt for henvisninger, fokuserer vi på de som tilbyr kalde, harde kontanter i dag. Jackie z, tims tilnærming til markedene kan beskrives som "sunn fornuft" -handel støttet av teknisk analyse. Få en deltidsjobb. Noen kirker har ikke frivillige for musikken sin. Du samler poeng med hvert samspill og tjener flere poeng jo lenger du er på panelet. For å ta ut pengene dine til PayPal, må du ha minimum 75 dollar på BlogAds-kontoen din, og for sjekk eller bankoverføring må du ha minst 750 dollar.

Hvis det er deg, bør du vurdere å bli en Life Coach. Min venn Benny tjente 6-tall i sine første 6 måneder som Teespring-selger, og var innom The Side Hustle Show i fjor for å fylle oss på hvordan det fungerer. Ikke gjør noe du ikke er komfortabel med, uansett hvor fortvilet du er for pengene! Bli med i et nettverk fra hjemmet. Sjekk ut de beste cryptocurrency-botene nå ..., jeg begynte reisen min med å trekke sammen $ 9000 på kredittkort og kjøpe 15 Bitcoins til $ 650 per pop. Hvis du er en blogger som får anstendig trafikk, kan du tjene penger ved å bli medlem av et tilknyttet nettverk.

Hvis du til og med er en halv anstendig skribent, kan du gjøre det du elsker og tjene penger hjemme bare ved å skrive om det.