Robotsjekk

I løpet av økten med utvidede timer er prisen som vises på en vares detaljside, aksjens sanntidspris. I et nøtteskall, må du huske å bli kjent med meglerens retningslinjer for utvidet time før du begynner. Du kan deretter begrense alternativene dine basert på økonomiske indikatorer og andre kriterier. På denne dagen for 28 år siden, begynte NYSE etter lukketid aksjehandel for første gang. ECN kobler kjøpere og selgere over et nettverk, og eliminerer behovet for en formidler som en megler eller investeringsbank. Når nyheter kommer ut etter avslutningen, kan de underliggende aksjene imidlertid ha en viss handlingsdyktig handling. Åpningsprisen er prisen på den første handelen som går gjennom etter at børsen åpnes kl 9: Når kjøpere overgår selgere, bør prisen stige, og for mange selgere sender vanligvis en aksjekurs sørover.

 • Noen av disse handlene (både under og utenfor den offisielle markedstiden) gjøres i det som kalles 'mørke bassenger'.
 • Det er ikke en god følelse.
 • Dette gjør det vanskeligere å konvertere aksjer til kontanter.
 • Det er ingen indikasjoner på at Morgan Stanley gjorde noe ulovlig eller uetisk ved å be om mer tid til å handle.
 • Hvordan virker det?
 • Selskapet overgikk analytikernes forventninger om inntekter og inntekter per aksje, og løftet andeler i ettermiddagshandel.

Hvis aksjer ikke handler etter timer, holder prisene seg på det daglige avslutningen. EDT-avslutning, ifølge Dunn. Det at aksjekurser reflekterer "fortid" -priser snarere enn nåværende, hjelper med å forklare hvorfor en aksjekurs er den siste dagen ofte er forskjellig fra åpningskursen dagen etter. Når du skal handle, for å være en lønnsom næringsdrivende, må du konvertere basisvalutaen din til en kursvaluta som er satt til å øke i verdi, og deretter konvertere sitatvalutaen til basisvalutaen når verdien topper seg. Noen handelsmenn og investorer følger nøye med på denne markedet for å måle markedets retning foran vanlig handelstid. For eksempel krever mange meglere en ekstra avgift for ettermiddagshandel. Stop- og stop-limit-ordrer, og ordrer med spesielle betingelser som fyll-eller-drep, øyeblikkelig-eller-avbryt eller alt-eller-ingen, kan ikke plasseres. For aksjer med begrenset handelsaktivitet kan investorer finne større kurssvingninger enn de vanligvis vil se i løpet av vanlig handelstid.

Island "Investorer bør bruke ordreboken før de handler fordi den kan hjelpe dem med å bestemme dybden på markedet i en gitt aksje," råder John Chapel, president for TD Waterhouse (TWE) Investor Services-enheten, som lar kundene starte handel i lengre tid i oktober.

ETRADE Bunntekst

Tilsynsmyndighetene er imidlertid ikke opptatt av mørke bassenger. Og ved å opprette et nytt sted, blir markedstimene mer fleksible, noe som muliggjør aksjehandel etter timer om ønskelig. Mindre likviditet kan føre til kraftige svingninger i aksjekursen, og du må vite om en aksje du ønsker å handle har blitt gal etter timer. (00 PM ET) bestillingen din vil være gyldig i lengre tid. Risiko for nyhetsmeldinger. Det samme er tilfelle for aksjemarkedet - til en viss grad. Eastern, kalt premarket trading. De av dere som er kjent med meg og arbeidet mitt, vet at jeg handler om muligheter.

Avhengig av det utvidede timers handelssystem eller tidspunktet på døgnet, kan det hende at prisene som vises på et bestemt system for utvidede timer ikke reflekterer prisene i andre samtidig opererende systemer for utvidede timer som handler med de samme verdipapirene. Etter-timer-handel skjer innen datastyrte handelssystemer, uformelt kjent som "elektroniske markeder", som opererer utover vanlig handelstid. I ettermarkedet øker imidlertid likviditeten typisk dramatisk. Trinn 2 - velg et instrument / marked, sett stopptap og etterfølgende stopp. Mangel på beregning av indeksverdier:

Å ri denne berg-og-dal-banen er vanskelig, men leksjonen er: Den verste situasjonen vil være å ta stilling i postmarkedet og få handlingen revers og trenden gå ut i markedet. Bitmain antrouter r1 wifi solo bitcoin miner, på publiseringsdato er det for øyeblikket 17. Siden de fleste aksjer er illikvide med omfattende spredning, er det ikke forsvarlig å handle aksjer etter timer med mindre det er en slags nyhetsinspirert aktivitet som skaper et betydelig gap opp eller ned med volum og ytterligere likviditet. Mindre konkurranse betyr: Hvert aksjesalg er en forhandling. Lavere likviditet:

Populære Kanaler

50, og 14K aksjer byttet hender. Sjekk selskapene som lager overskrifter etter klokka: Hvis markedet beveger seg fra prisen, blir ikke bestillingen din utført. Btc globe calculator, handel med suksess krever kunnskap og praksis. 60 milliarder og 2 dollar. Nasdaq anslår før og etter markedsandel gjennom Nasdaq for under 2 prosent av den samlede aksjehandel gjennom børsen.

Språk

Ved å selge aksjer mot dine lange samtaler, forvandler det din posisjon til et langt syntetisk put. Denne piggybacks på ovenstående: Det blir vanskelig for handel før markedet, fordi de fleste av disse økonomiske rapportene kommer ut rundt 8:

Du må bare finne de rette aksjene.

Det er risiko for å handle verdipapirer når de største handelsmarkedene er stengt. 00 i økten etter at de vanlige markedene har stengt. Volatilitet refererer til endringene i kurs som verdipapirer gjennomgår ved handel. Lære bort, klikk her for å lære hvordan du starter en ideell virksomhet. Men hvorfor skulle du ønske å handle aksjer i ettermiddagens handel? Og husk at henrettelsene deres kan henge (så mye for besparelsen i provisjoner!) Dine innspill vil hjelpe oss å hjelpe verden til å investere, bedre! Stoppordre kjøres ikke i løpet av øktperioden.

Hva venter du på? Registrer deg nå!

Men selv nå som de fleste handler skjer elektronisk, er det en fordel for alle hvis børsen setter bestemte timer som virkedag, slik at kjøpere og selgere vet nøyaktig når alle andre vil være klare til å kjøpe og selge. Det er betydelig færre som handler etter timer enn i løpet av den vanlige dagen. Ettertidshandel handler forskjellig avhengig av megleren din. Det er et av de mest elskede merkene i verden, og at beundring strekker seg til aksjen.

 • 4% etter at videospillfirmaet hevet sin helårsinntekter for suksessen til spillene NBA 2K, Grand Theft Auto V og Red Dead Redemption 2.
 • Men det endret seg tydeligvis for mange år siden, sier Quirk.
 • Du må spørre firmaet om det vil rute bestillingen din for utførelse til det andre ECN.

Relaterte Videoshorts (0)

Det er flere potensielle fordeler for handel etter etterspørsel: For eksempel i ettermiddagsøkten aksepteres ikke alle ordretyper. Generelt, jo flere ordrer som er tilgjengelige i et marked, jo større er likviditeten. 00 før avslutningen av handelsøkten. Tilsvarende blir viktig økonomisk informasjon ofte kunngjort utenom ordinær handelstid. Aksjer med større flytere vil ha strammere oppslag mot høye flygeblad som handler over kr100 per aksje.

Amerikanske Aksjefutures

Selskapet tilbyr også 24-timers handel fem dager per uke med visse verdipapirer. Mandag til fredag, 4: Vær imidlertid forsiktig hvis det foreligger et uberettiget rykte om en forestående overtakelse. Forstørret: zoom inn på det beste av alt. Send oss ​​en e-post til knowledgecenter @ fool. Dragonfly doji, "(Et kryssdiagram er basert på antall transaksjoner snarere enn på tid.). Etterarbeid er ikke for nybegynneren. 30.00 og 16.00-17.00 EST. Noen handelsmenn klarer ganske enkelt ikke å handle i løpet av normal sesjon på grunn av timeplanene.

Måten du tar beslutninger på, endres imidlertid avhengig av om du handler om morgenen eller kvelden. Sjekk meglerens hjemmeside for tilgjengelig informasjon om handel etter timer. Har du noen gang slått på nyhetene og hørt rapporter om hvordan et selskap gjør det i ettermiddagshandel etter en stor inntektsmelding? En del av dette kommer av det faktum at det er et stort internasjonalt selskap som driver virksomhet til enhver tid, men det er også fordi det noen ganger opplever uventede prisbevegelser. Hvis aksjen er tilgjengelig til din målgrense pris og mye størrelse, vil ordren utføres til den prisen eller bedre. Som navnet antyder, foregår aksjehandel etter åpningstid etter de ordinære aksjemarkedstimene — 9:

Kontakt Oss

Du bør konsultere megleren din og lese eventuelle avsløringsdokumenter om dette alternativet. Noen vil kanskje belaste og ekstra gebyr for tjenesten. Handel etter timer kan gi oss fordeler i disse tilfellene. Før du begynner, velg Lookup Symbol hvis du ikke kjenner aksjens handelssymbol. Ofte kan spredningene bli for brede til å stenge ordentlig, noe som fører til at den næringsdrivende i mange tilfeller holder posisjonen inn neste dag.

La oss snakke meglere. Dagen Angel og jeg så på Facebook-aksjen, hadde investorene handlet 15 millioner aksjer da markedene var åpne. 5 prosent og 5 prosent av det totale volumet, sa Steve Quirk, seniordirektør for TD Ameritrades Trader Group. Shares Shack klatret så mye som 6. Handler kan bare utføres gjennom ECN og mørke bassenger i postmarkedet.

Du bør vurdere følgende punkter før du driver handel med lengre timer.

Enhver GFD-ordre som blir plassert mens alle økter er stengt, står i kø for åpningen av neste ordinære timer. Som et resultat kan investorer ha det vanskeligere å få gjennomført ordrene sine eller få en så gunstig pris som de kunne ha i løpet av vanlige markedstimer. Hvis du ikke kan pakke nok handelsspenning i den seks og en halv times lange strekningen, eller 9-til-5-jobben din ikke gir deg frihet til å handle egen handel hjemme, er du heldig. Det er langt flere kjøpere og selgere i løpet av ordinære timer. Selv så store endringer som globale elektroniske transaksjoner og utvidede timer har sine grenser. Etter-timers handel er der en aksjehandler handler etter konvensjonell handelstid på de store børsene. Det er viktig å forstå risikoen så vel som de potensielle fordelene ved å delta i ettermiddagshandel. Normale markedstimer er 9:

Selskapet rapporterte justert resultat per aksje på kr1.

Vurderinger Og Priser

Generelt, jo høyere volatilitet av en verdipapir, desto større er prisene. Effektivt, alle investorer kunne gjøre var å observere handelsaktivitet i individuelle verdipapirer. Handeltypefeltet vises bare hvis du har en marginavtale på fil med Fidelity. Men husk at bare fordi du kan få tilbud på et annet ECN ikke nødvendig, betyr det at du vil kunne handle basert på disse tilbudene. 26 dagen etter. Spredningen viser til forskjellen i pris mellom for hvilken pris Du kan kjøpe en verdipapir og til hvilken pris Du kan selge den. Liker det du leste? gi oss en lignende eller del den med vennene dine. Ettermiddagshandel skjer etter at markedene stenger.

15 PM og 17 PM aksjen dekket mer enn kr0. Bestillinger utført i løpet av en ettertidsøkt anses å ha blitt utført under dagens tradisjonelle økt for avvikling og ryddingsformål. (15 på diagrammet) er flere handelsmenn i stand (eller villige) til å delta og volumet øker. Næringsdrivende kan bare bruke grenseordrer for å kjøpe, selge eller korte. Å handle ettermiddagene kan være veldig lukrativt gitt alle katalysatorene det er. Faktisk tilbyr en rekke meglere nå ettertidshandel, inkludert Charles Schwab, Fidelity og TD Ameritrade. 25 vist i det første diagrammet. Risiko for mangel på beregning eller formidling av underliggende indeksverdi eller Indradag indikativ verdi (IIV).

Nyheter

Selv om handel med utvidede timer nå er et alternativ for alle investorer, også små fisker, er realiteten at AHT-markedet stort sett består av store investorer. Firstrade gir deg handel med utvidede timer, som bare er en del av det som gjør oss til de beste online investeringsmeglere. Sammen omtales begge økter som handel med utvidede timer. Avslutningsvis tror jeg denne boken er for enhver investor som til enhver tid ønsker å legge til nyttig kunnskap til sine handels- og investeringsstrategier. Vanligvis er ettermiddagshandel tyngst i løpet av de to første timene etter at markedet stenger, og faller kraftig utover det.

På en gjennomsnittlig dag vil SPDR S&P 500 ETF (SPY) handle 115 millioner aksjer i løpet av den ordinære økten. Selv om teknologi kan påvirke den vanlige handelsdagen, kan det være flere forsinkelser og forsinkelser i løpet av handelstiden etter timer, noe som betyr at bransjene dine ikke engang går gjennom. NYSEs mildhet reddet Morgan Stanley fra å legge inn ordrer så sent som mandag morgen - da aksjekursene pigget i kjølvannet av Trumps tweet om en tining i handelskrigen med Kina - og potensielt sparte klienter penger ved å komme inn på aksjene i løpet av normal handelstid. Hver børs har sine egne offisielle åpningstider. Men trading før markedet lar deg starte så tidlig som kl. Tradeking og Optionshouse tillater handel en time etter avslutningen og en time før åpningen.

STUDIE ordreboka nøye, og se etter brede budspørsmål eller en mengde kjøpere eller selgere.

Brukerkontoen Meny

Handling i utvidede timer er muliggjort av datastyrte ordrematchingssystemer kalt elektroniske markeder. Men til slutt er handel etter timer bare veldig praktisk for folk som rett og slett ikke har tid til å handle på dagtid. Selv om handel i de utvidede økter ikke er for alle, er det absolutt en mulighet å utforske for de handelsmenn som forstår både potensielle risikoer og muligheter. Eller kortslutte en aksje med relevante nyheter innen utvidet handel og deretter kjøpe den tilbake om morgenen når den er under den opprinnelige kjøpesummen. Under en økt med lavt volum kan dette gjøres veldig enkelt og forekommer veldig ofte. Markedet er tynt, og det favoriserer raske handelsmenn.

Elliott Wave videoer

Stop- og stop-limit-ordrer, og ordrer med spesielle betingelser som fyll-eller-drep, øyeblikkelig-eller-avbryt eller alt-eller-ingen, kan ikke plasseres. Enkelte aksjer er muligens ikke tilgjengelige for handel etter timer, hvis interessen for disse aksjene vanligvis er lav. Handelsvolumet er betydelig lavere i løpet av åpningstiden, noe som gjør det vanskeligere å finne en handelspartner - spesielt hvis størstedelen av aktiviteten i det markedet ledes i samme retning basert på sent informasjon.

Lykke til og hold fokus! De gjør fortsatt dette, men mer og mer kjøp og salg skjer elektronisk med mindre involvering av meglere. S&P 500 handlet til rundt 377. Merker, morselskapet til Taco Bell; Warren Buffetts Berkshire Hathaway B-aksjer; Vici Properties, en utleier av kasinoer; og Pebblebrook Hotel Trust, en tillit til investering i eiendommer, selv om det kan ha vært flere, la en person til. Etter etterspørsel er det en rekke risikoer, men det er noen mulige fordeler også:

I løpet av ordinær handelstid kan kjøpere og selgere av de fleste aksjer handle lett med hverandre. Jeg ga detaljerte eksempler på hvordan du kan skrive vinnende handelsplaner, og diskuterte reglene for marginhandel, og ga eksempler på hvordan du kan holde deg utenfor problemer og hva du ikke skal gjøre, hvis du vil holde deg i handelen. Når markedene er tynne, er de vanligvis mer ustabile. Selv om handel i ettertidsøkten kan tilby muligheter, er det unike risikoer å bli vurdert. 30 på New York-børsen vil det bli vurdert etter timers handel da NYSE stenger kl. 16.00.

Handelsressurser

Å handle aksjer online i ettertidshandel kan være veldig spennende, lønnsomt og risikabelt på samme tid. Hva skjer i løpet av de 'lukkede timer' på et aksjemarked? Det er verdt å påpeke at selv om beløpene som omsettes er store, er realiteten at de fleste markeder er mye mindre likvide etter stenging. Hvis store nyheter om et selskap går i stykker, vil det påvirke prisen i ettermiddagshandel, og prisen vil stige eller falle avhengig av nyheter.

00 for å selge med en gang, eller så kan hun beholde sin opprinnelige pris og risikere en delvis ordre eller en ikke utfylt ordre. I løpet av døgnet fungerer ikke markedsordrer. Handelsdagen begynner litt tidligere enn den pleide. Sørg for at du leser alle avsløringsdokumentene som er utarbeidet av meglerfirmaet før du begynner å handle i ettermarkedet. Da han ikke klarte å få det til fordi tjenestemennene er spredt over det 15 000 kvadratmeter store handelsgulvet, ga NYSE ham en hånd, sa folket. Likviditet refererer til markedsdeltakernes mulighet til å kjøpe og selge verdipapirer. Men så kom to enorme handler inn for 300.000 Facebook-aksjer. Angel sa at de små handlene sannsynligvis er detaljinvestorer.

 • Ettertidsøkten lar dem sjekke ut dagens tilbud og potensielt plassere en handel på et mer praktisk tidspunkt.
 • Etter timer er aksjehandel mye vanligere, delvis fordi alle handelsmenn er på pulten når markedet stenger, og delvis fordi noen kyndige selskaper velger å gi ut uttalelser og nyheter til markedene rett før stenging for å begrense eventuelle problemer som nyheten kan forårsake.
 • Unødvendig å si at disse mørke bassengene ikke er tilgjengelige for en vanlig aksjehandler eller investor som deg og jeg.

Tickers

På slutten av handelsøkten kl. Youtube-videoer, du kan følge meg her. 8: Utenom ordinær handelstid, kan investorer nå delta i utvidede timer, som inkluderer både handel før markedet og etter lukketid. Du kan bare angi grenseordrer. Det er imidlertid ikke den eneste nyheten som slippes. Normal handelstid på aksjemarkedet for New York Stock Exchange og Nasdaq er fra 9: Veksten i ettertidshandel vekket en annen sak: Husk alltid at handelstiden etter timer avsluttes klokken 20.00 EST.

Senhandel er ulovlig praksis ved at fondsforvaltere aksepterer kjøp eller salg av ordre etter at et verdipapirfond har beregnet nettoverdien (NAV) - vanligvis ved slutt handel - og lar investoren betale prisen basert på den forrige NAV.

Når det er sagt, hvis du vil gjøre rede på alternativene dine, må du sørge for å få kopien av dette gratis eBoket i dag. Men han har tapt penger også. Gjør litt frilansarbeid, noe av det beste på eToro er CopyTrader-funksjonen. CBOE sier at en eller annen gang neste år planlegger å holde handel i VIX åpen 24 timer i døgnet. Disse tredjepartsbørsene er begrenset i størrelse, og de største tredjeparts-ECN-ene er ervervet av de store børsene. Diagrammet er av en finansiell sektor ETF, og du kan se at på 1: Hun sa at klienter har en tendens til å opptre impulsivt når de ser store markedsbevegelser på telefonene sine eller på forretningskanaler som CNBC.

Oss

Med andre ord, det er ingenting som hindrer deg i å handle sent på kvelden eller tidlig på morgenen - bortsett fra at du kanskje synes det er like ensomt som et marked for stunder av bønder. Hvis du planlegger å holde over natten, trenger du imidlertid en god indikasjon på at aksjen vil prestere slik du forventer, enten du kjøper eller mangler. Bare husk at de økonomiske indikatorene må være sterke. Imidlertid er det etter handel en gang mindre handel og mindre priskonkurranse for de fleste aksjer, noe som kan øke handelskostnadene, øke usikkerheten med hensyn til gjeldende priser eller gjøre det vanskeligere å utføre handler. Hvis du gjør den nødvendige undersøkelsen og bestemmer deg for at handel etter etterspørsel er noe for deg, kan du investere med en solid plan og hold deg til grenseordrer, selv om du har andre alternativer.

Prisene på noen aksjer som handles i løpet av handelstiden etter åpningstiden, reflekterer muligens ikke prisene på disse aksjene i løpet av ordinære timer, verken på slutten av den ordinære handelstiden eller ved åpningen av ordinær handel neste virkedag. Michael, vIP-kontoen sprer derimot fra 0. I USA foregår handel før 8 mellom 8: Siden mange allerede ankommer før klokken 08.00, er antallet tidlige handler utført av økonomisamfunnet begrenset.

Normale markedstimer er 9: Prisene på verdipapirer som omsettes i handel med utvidede timer vil kanskje ikke gjenspeile prisene verken på slutten av vanlige markedstimer eller ved åpningen neste morgen. Men de begrensede handelsvolumene kan gi et falskt inntrykk av aksjens styrke eller svakhet, og bare høyt erfarne handelsmenn anbefales å vurdere premarket-handel. Aksjer kan være mer ustabile i løpet av åpningstiden, noe som er spesielt sant når en nyhetsartikkel blir utgitt. Åpningstidene for hver børs er faste og er satt som de er i årevis (for noen markeder, flere tiår). Risikoen er reell, men fordelen er at du kan gjøre handler basert på ny informasjon uten å vente til markedene åpner igjen. Handler i løpet av ettertidsøkten kan gjennomføres gjennom elektronisk utveksling når som helst mellom 4:

Mening

ET dagen etter. Med færre aktive næringsdrivende kan en person nab gunstige priser som kanskje ikke er tilgjengelige når likviditeten kommer inn i markedet igjen. Eksempler på ECN-er inkluderer Instinet, SelectNet og NYSE Arca - sistnevnte muliggjør elektronisk handel på New York Stock Exchange og Nasdaq.

Aktivitet ebber og flyter hver tredje måned når selskaper legger inn resultattavlene før det vanlige markedet åpnes eller etter at det stenger. Dette kan hjelpe deg ved å allerede ha en plan på forhånd uten å måtte ta en rask beslutning som ikke var gjennomtenkt. Det kan du faktisk ikke. Sjekk ut nedtellingen for aksjemarkedet for å se når markedene åpnes eller klikk her for det asiatiske aksjemarkedet. De store fondene liker disse handlene av flere årsaker, en av de viktigste er personvern. Et ECN lar ikke bare enkeltinvestorer interagere elektronisk, det lar også store institusjonelle investorer samhandle anonymt, og dermed skjule sine handlinger. Dette betyr at selv om en aksjekurs stiger i ettermiddagshandelen, kan den falle rett ned igjen når vanlig handel åpnes igjen og resten av markedet får avgi sin stemme på aksjekursen.

Redaktørens Valg

Når du kan handle etter at de normale markedene har stengt, kan du raskt reagere på nyheter eller ny informasjon før neste dags marked åpnes. Takk - og tull! Realiteten er at flertallet av investeringsbankfolk og hedgefondforvaltere har et daglig møte for å etablere prioriteringer og handler for den kommende dagen, og det er grenser for hvor tidlig folk kan komme i jobb, uansett hvor engasjert de måtte være. Du vil vite hva en spesifikk aksje har gjort i tidligere ettertidsmarkeder. Ettertidshandel kan deles inn i to forskjellige deler av dagen. De som står opp tidlig kan lese rapportene og lære om ny utvikling. Investorer foretrekker muligens handel på høytiden, og etter etterspørsel gir denne ekstra fleksibilitet. I handel med utvidede timer kan disse kunngjøringene skje under handel, og hvis de kombineres med lavere likviditet og høyere volatilitet, kan det føre til en overdreven og uholdbar effekt på prisen på et verdipapir.

Noen aksjer handler kanskje ikke i det hele tatt i lengre tid. Derfor er det forsvarlig å stenge stillinger før slutten av ettertidshandel. Lavere likviditet og høyere volatilitet i handel med lengre timer kan føre til større spredning enn normalt for en spesiell sikkerhet. Standardmarked vs. Det er mindre gjennomsiktighet i ettermiddagshandel. Tross alt er selskapet nødt til å gjøre en konferansesamtale, og analytikerne må gjøre oppdateringer til sine anbefalinger. Mens handel etter åpningstid gir investeringsmuligheter, er det også følgende risikoer for de som ønsker å delta: 35% i ettermiddagshandel etter at restaurantkjeden slo Wall Street sine estimater for inntektene i andre kvartal og løftet retningslinjene for året.

Det er imidlertid en annen historie etter at markedet har stengt. Noen handelsmenn klarer ganske enkelt ikke å handle i løpet av normal sesjon på grunn av timeplanene. Kjernestrategi online 1 og 2, innskudd IQ Option har et minimum innskudd på $ 10 USD / GBP / EUR. Bare erfarne veteranhandlere bør til og med vurdere å spille disse. Likevel råder Chapel ettertidsinvestorene til å forvente større prisvolatilitet på de fleste aksjer på grunn av beskjedent volum. For noen ettertidshandel handler ordren din fra meglerfirmaet til et elektronisk handelssystem. Selskapet rapporterte en justert inntjening per aksje på 27 øre ved omsetning på kr152.