Online undersøkelser for penger: De 16 beste undersøkte nettstedene i Canada

Er det ikke drømmen? Dette ble gjort lettere av støtten i deres fabelaktige forum. Registrer deg på OnePoll »LifePoints Gjør kr3-5 per time. Det er ofte stedsbaserte muligheter (for eksempel fokusgrupper), og i motsetning til noen av de andre selskapene på denne listen, gir Survey Club deg ofte sjansen til å teste produkter som forskere fysisk vil sende til deg gratis. Nettutviklere belaster en gjennomsnittspris på kr75/time, tekstforfattere tjener kr60 per time og QA-testere tjener kr47/hour. Så lenge du oppfyller kriteriene for studiene, kan du ta undersøkelser hver dag. Dette er et nyere fenomen som jeg har oppdaget i 2020, og folk bygger faktisk opp følgere på plattformer som Twitter og Instagram for så å tjene penger gjennom det publikummet.

Dette selskapet er kjent som en politisk meningsmålingsorganisasjon, noe som betyr at du har sjansen til å påvirke offentlig politikk. Se opp for undersøkelsene om kjendiser. Market maker movetm (mmm), sammenlign fordeler og ulemper med andre investeringsplattformer her, eller les anmeldelser av meglerhus her. Registrer deg på MySurvey her. For å ta undersøkelser, må du kvalifisere deg. Likevel gleder jeg meg til shoppingen på tre dollar. På slutten av dagen er disse nettstedene som belaster deg et "medlemsavgift" totalt en svindel og ikke verdt din tid eller penger.

Dette er et viktig skritt som virker åpenbart, men du vil bli overrasket over hvor mange som ikke ser undersøkelser til fullføringen.

Det er ingen garanti for at de vil være åpne for nye registreringer på en gang, men vi prøver å ordne et begrenset antall for leserne våre hver måned. Jeg kjenner folk som prøver å ta hundrevis av undersøkelser på flere titalls plattformer, bare for å motta små utbetalinger. Nye undersøkelser blir lagt til på daglig basis, og noen er morsomme finurlige.

Det koster ingenting å registrere seg som medlem, og du kan delta i nye muligheter i det øyeblikket de er tilgjengelige. De er 100% sikre og legitime. Så enkelt er det. Jeg vil si at enhver type spillejobb, uansett om du begynner å tjene 1 000 dollar per måned eller ikke, handler om å forstå at tiden din er en investering.

Hvis du vil tjene penger hjemmefra, er NZ-undersøkelser på nettet en legitim kilde til ekstra inntekter, og The Panel Station tilbyr mange forskjellige online betalte undersøkelser. I tillegg til å tilby betalte onlineundersøkelser, betaler dette selskapet deg også for å lese e-post, søke på nettet og mer. Dette fantastiske kartleggingspanelet betaler for undersøkelser og fokusgrupper. 99 i året til en engangsavgift på kr27, kr35 og til og med kr49. Det er to unike ting med MySoapBox. De har interessante undersøkelser som gjør det mye morsommere å delta. OK, det kan være noen få mennesker her og der som kan tjene nok med undersøkelser til at de kan si at det er jobben deres, men for de fleste er det bare en måte å tjene litt ekstra penger på. For mer legitime undersøkelsessider anbefaler jeg å registrere deg for følgende:

 • Betalingsmulighetene er med sjekk, PayPal eller gavekort.
 • 00 for hvert 100 poeng.
 • På mange av nettstedene nådde vi ikke det minste beløpet etter fem timers arbeid.
 • Igjen, dette nettstedet er bare for brukere av mobiltelefoner og nettbrett.
 • Imidlertid er det et gebyr på 50p for administrasjonen ved innløsning av gavekort og bilag.
 • I tillegg kan du bruke Swagbucks til å ta undersøkelser online for å tjene poeng i bytte mot kontanter!
 • Når kr10 er tjent, kan du kreve Amazon-kuponger, Macy's gavekort og Visa-kampanjekoder, blant mange andre belønningsalternativer avhengig av hvor du befinner deg.

VÅrt Topppick

Denne artikkelen/innlegget inneholder referanser til produkter eller tjenester fra en eller flere av våre annonsører eller partnere. Fem minutters undersøkelser betaler kr0. Dette skal ikke slå deg av å prøve å tjene penger med betalte undersøkelser. Jeg mottar nå så mange tilbud at jeg nesten aldri fullfører dem alle. Hvis du er interessert i video/grafisk design, kan du begynne å tilby tjenestene dine til folk som ønsker å outsource designarbeidet. OpinionWorld er et online undersøkelsespanel som drives av Survey Sampling International (SSI).

ShopTracker er faktisk enda enklere enn å ta undersøkelser.

Toppundersøkelser For Pengesammenligningstabell 2020

Pinecone er den hellige gralen for undersøkelsessider og invitasjoner er sjeldne, så det er vel verdt å registrere seg mens vi har noen invitasjoner som tilbys. Den slags uforutsigbarhet betyr at dette ikke er en sidevink du kan stole på. Som med mange ting, betaler noen undersøkelsessider bedre enn andre. Du kan vanligvis tjene alt fra kr1 til kr50 per undersøkelse gjennomført av American Consumer Opinion. Og du kan lagre poeng raskt ved å bruke InboxDollars ikke-undersøkelsesfunksjoner.

Noe av det kuleste med Global Test Market er at du kan innløse poengene dine for å gi en donasjon. Hvis det ikke er noe å gjøre undersøkelser for gavekort, kan du også innløse poengene dine for PayPal-kontanter. • Foretrekker du å drikke kaffe hjemme eller på en kafé? Selskapet samarbeider med noen av verdens største merkevarer, inkludert Coca-Cola, Kellogg og Sony Music. Da jeg klikket på undersøkelsen, ba den meg om å logge på igjen. Undersøkelsessider begynner å innse at stort sett ingenting slår kalde harde kontanter. De sier helt klart på nettstedet deres, You Will Not Get Rich tar undersøkelser. I den virkelige verden er sannsynligheten for at du vil tjene nevneverdige inntekter fra å ta disse undersøkelsene, liten.

InboxDollars tilbyr flere undersøkelser som endres hver dag. Så hvis du liker å gå inn i konkurranser, bli med Nielsen. 5 millioner medlemmer av PrizeRebel. Med denne linjen tjener du poeng hver gang du legger inn søkeord i URL-adressefeltet. Antallet undersøkelser du mottar kan være mindre, men denne undersøkelsen betaler, og betalingen skjer via PayPal- og Amazon-gavekort. Hun jobbet som adjunkt ved et par forskjellige høgskoler og prøvde å dele sammen en heltidslærerkarriere, og hun tjente ikke nok til å takle det hun skyldte.

 • Dessverre er nettsteder som MindSwarms sjeldne.
 • Siden det ikke er noen direkte kontant betaling, er det å bruke Homescan poeng for gaver og spesielle anledninger det beste alternativet.
 • Swagbuck uttaler på sin hjemmeside at de er “The Largest Free Online Rewards Program”, og du kan se hvorfor.
 • Ah, det store spørsmålet i alles sinn.
 • Kom i gang med Opinion City her.

Primær Sidefelt

InboxPounds bruker ikke et poengsystem. I stedet for å tilby sine egne undersøkelser, kobler de deg til noen andre surfareselskaper. Som jeg sa i begynnelsen, du kommer ikke til å bli rik ved å ta undersøkelser for kontanter. Det er trist fordi disse falske nettstedene gir den veldig legitime undersøkelsesbransjen en dårlig rap.

Ting begynte å bli psykologiske på slutten. Hvordan fungerer programvaren?, com gavekort pnc kontantdepositum paxum paym paypal paypal mitt kontant gavekort payson payeer utbetalende sko gavekortkode payoneer paysafecard paysera pengeoverføring paytm online lommebok peercoin ppc perfekte penger pizza hytte gavekort playstation nettverk gavekort plussgiro popmoney populøs ppt postepay forhåndsbetalt debetkort qiwi ria pengeoverføringer raiblocks xrb reddcoin rdd reebok gavekort siv. Du kan øke sjansene dine for å tjene disse prisene ved å fullføre flere undersøkelser. Betalte undersøkelser svindel: Du kan tjene Station Dollars gjennom mange forskjellige oppgaver (ikke bare online undersøkelser). Antall muligheter: Dessverre fikk jeg aldri finne ut av det.

Nettstedet betaler i gjennomsnitt 70 Swag-dollar per undersøkelse, noe som tilsvarer rundt 40p. Har du noen gang tjent penger på å ta undersøkelser online? Men det utgjorde ikke hvor lite vi tjente per time mens vi tok undersøkelser - 41 øre, den laveste satsen blant de 12 nettstedene vi testet. Varene inkluderer små elektronikk og reisestørrelsesartikler. Swagbucks er den største og mest pålitelige undersøkelsessiden. I bytte mot din mening, vil noen selskaper sende deg produkter til kjæledyrene dine, eller du kan motta mat- eller skjønnhetsprodukter.

Nasjonalt Forbrukerpanel

For å få mest mulig ut av Perceptive, sørg for at du fyller ut så mye informasjon som mulig. Se for deg hva disse ekstra pengene kan gjøre for deg. På sin side betaler disse firmaene folk som deg og meg for å ta undersøkelser. Les mer om dette panelet og det nye navnet i denne grundige OP4G-gjennomgangen. Auto, hvis du velger å gjøre det, er det bra. Hvordan vil den mentale helsetilstanden min påvirke jobben min?, det er fordi det er to typer gjester som pleier hyppige B&B:. Undersøkelser kan være om mange forskjellige temaer, som TV-sevanene dine, dine favorittsteder å spise, hvilket materiale av genser du foretrekker om høsten, etc. Din jobb er å svare på spørsmålene som merket ønsker å vite om deres produkt og deres forbruker. 25 og kr50, avhengig av lengde (eller tidskrav), emne og demografiske kriterier.

Videre stiller mange av dem inngripende spørsmål om politisk preferanse og inntektsstatus.

Du kan også få sjansen til å teste forskjellige typer produkter. Få en PayPal-konto. Over til deg - tjener du penger på undersøkelser? Dette er ett kartleggingspanel som støttes av et veldig autentisk selskap, Nielsen. Det er riktig, Microsoft har et eksklusivt panel der medlemmene kan spille og teste nye og uutgitte spill. Husk nå at noen av undersøkelsene er ganske målrettede. Du vil bare stille deg opp for en innboks full av spam.

Du kan få øyeblikkelig kr5 GRATIS når du registrerer deg.

Undersøk Belønninger

Registrer deg for Global Test Market her. De betaler kr3 omgående for hver undersøkelse som er gjennomført. Videre lar Pinecone deg løse inn poeng for konkurranser. Tjen med url-forkortelse, vær oppmerksom på at all handel innebærer risiko. I tillegg til den høye lønnen inkluderer belønningsalternativer gavekort og flyselskap. For å få dataene som selskapene og produsentene så desperat ønsker og trenger, må de betale MR-selskaper for å gjøre undersøkelser på deres vegne.

Noe å merke seg er at ikke alle undersøkelser tjener penger. Om de pengene: Hvis du får en e-post som varsler deg om en tilgjengelig undersøkelse som betaler anstendig, kan du bedre klikke på den lenken umiddelbart. Som mange andre undersøkelsessider opererer Survey Junkie på et poengsystem. For å få folk til å ta seg tid til å svare på disse spørsmålene og fylle ut undersøkelsene, må MR-selskaper stimulere innsatsen. Du er sannsynligvis kjent med fokusgrupper. Når vi konverterte poeng til kontanter, tjente vi bare 71 øre i timen - en av de laveste prisene på alle nettstedene vi testet. Det satte jeg på prøve.

Er du syk og lei av å stresse med penger hele tiden?

Hvordan Er Det Mulig?

Hvordan er det for enkelt? Når en konto er opprettet, må medlemmene fullføre en profilundersøkelse. kr20 Vår anmeldelse: Noen ganger kan du ta en kort kvalifiserende spørreundersøkelse for å se om du passer godt, eller er en ideell kunde. Falske 1K In 1Day handelsresultater, det være aksjer, pengesett, indekser eller eiendeler. Likevel, hvis du er fast bestemt på å gå videre med onlineundersøkelser uansett, her er noen råd: Det er absolutt legitimt, det er ikke en svindel, og du kan tjene penger ganske enkelt med dem.

De har også et stort utvalg av undersøkelser som gir deg poeng.

Når du tjener poeng, kalt Hipoints, har du en sjanse til å innløse for forskjellige elementer i Hipoints Folios.

Betalte undersøkelser svindel: Beskytt deg selv!

Vi satte pris på nettsteder som avslørte kontantverdien for hver undersøkelse og matchet oss med relevante. Hva skal jeg ikke like? Hvor passer jeg inn i denne undersøkelsen? Klikk her for å sjekke Octopus Group-undersøkelser selv. Ingen sider er perfekte, og det jeg ikke liker med LiveTribe er alle de personlige detaljene de trenger ved påmelding. Kostnaden for en e-postundersøkelse på 200 personer er 2.500 til 5.000 dollar.

Dette nettstedet tilbyr undersøkelser for penger, betaler ut kontanter i stedet for poeng og gir umiddelbar belønning. De tilbyr belønning for å spille spill, ta tilbud, søke på nettet, gjøre online kjøp og se på videoer! Registrer deg i Hiving »Prolific Academic Gode penger hvis du gir svar på kvalitet. Og de har også et stort påfølgende med mange positive anmeldelser.

Miste

Det tar bare noen få minutter å registrere deg med produktrapportkort, og du kan begynne å motta betalte onlineundersøkelser innen 24 timer etter at du registrerte deg. Registrer deg her for SurveySpot. Bortsett fra det har Survey Club et av de beste brukergrensesnittene for å finne høye betalende undersøkelser, ettersom du kan sortere etter estimert tid å fullføre, samt etter utbetaling. Selv om eksakte utbetalinger per undersøkelse ikke blir annonsert og kan variere ganske mye uansett, er Harris Poll Online gratis å delta og belønningen kan være lukrativ hvis du bruker nettstedet ofte nok. Topp gruvedrift, coinbase forklarer at én USDC er representert av en USD på Ethereum blockchain. Alt du trenger er 1000 poeng for å utbetale, noe som tilsvarer omtrent kr10. Men for å svare på spørsmålet om hva det reelle inntjeningspotensialet er fra undersøkelser, er det virkelig ikke et svar som passer til alle.

Toluna

I utgangspunktet kan du, foruten undersøkelser, kjøpe produkter og tjenester gjennom portalen deres og tjene en viss mengde kontanter tilbake for hver krone du bruker. Gjennomsnittlig lønn per undersøkelse er mellom 65 - 150 poeng TILBUD: Det er grunnen til at teamet vårt satte seg ned og studerte nesten alle de best betalte undersøkelsessidene for å finne ut hvilke som er legitime (og høye betalende), og hvilke som ikke er det. Denne er en annen leserfavoritt som har en fantastisk bonus på kr10 gratis når du handler online gjennom MyPoints med kvalifiserte kjøp. Dessverre betaler de ikke kontanter. Undersøkelsesfirmaer betaler vanligvis ikke for hver undersøkelse - du må oppfylle et utbetalingsbeløp for å tjene din belønning. Du kan tjene flere hundre dollar i måneden med betalte onlineundersøkelser, men du må være strategisk for måten du går på ting på.

Det er lite mer enn å registrere deg, fylle ut en profil og gi din mening om annonser, produkter, tjenester og mer. Som de fleste undersøkelsessider vil du imidlertid bli bedt om å kvalifisere deg før du faktisk kan ta en undersøkelse. Kunngjøringer, et partnerskap er mindre formelt; den kan bruke ikke-refunderte partnerskapskostnader (UPE). Selv om ikke alle undersøkelser nettstedet betaler kontanter, men noen gjør det.

Hvis du vil tjene litt ekstra penger hver måned, anbefaler vi deg å registrere deg på disse legitime undersøkelsessidene som betaler!

Du kan også bruke poengene dine til å legge inn konkurranser, men jeg vil aldri anbefale dette, da det er lite sannsynlig at du vil vinne. I stedet gir de oppføringer i de vanlige tegningene selskapet har for paneldeltakere. Les hele vår Vindale Research Review her. De har et ganske høyt antall betalte onlineundersøkelser tilgjengelig en gitt dag, noe som øker oddsen for at du vil kvalifisere deg til minst noen få.

Bli Sniffspottvert Og Tjen Penger I Hagen Din

Etter at du har fullført en undersøkelse, blir du betalt med kontanter eller gavekort fra Amazon. Faktisk eies Swagbucks av det samme selskapet som driver MyPoints. Jeg ga dem all min identifiserende informasjon, bekreftet e-posten min ved å klikke på en lenke de sendte meg på e-post, og deretter klikket jeg rundt for å finne de tilgjengelige jobbene deres. Det tar bare noen få minutter å fullføre de fleste undersøkelser, slik at du kan gjøre dem i løpet av nedetiden.

Mange av disse betalte undersøkelsessidene tilbyr også konkurranser. Som navnet antyder, på EarningStation vil du tjene penger og belønning for tingene du gjør online hver dag. Neste kom en endeløs litany av spørsmål om kjøpsvanene mine. Det kan til og med være lurt å sette opp en egen e-postadresse for bare "undersøkelsessted" slik at du kan beholde alt i en innboks.

Denne allsidigheten er ikke bare til stede i belønningssystemet og henvisningsprogrammet - som er viktige sider på egen hånd - men viser tydelig også i undersøkelsene.

Ipsos

De vil deretter fordele et visst beløp for å få disse dataene ved å gi medlemmene sine undersøkelser å fullføre i bytte mot en liten betaling. Det tar 110 poeng å tjene deg en dollar, men dette kan variere basert på hva du velger å innløse poengene dine med. Kom i gang med Homescan nå eller IRI Shopper Panel her. Og når det gjelder å innløse inntektene dine, har NiceQuest et av de største utvalgene av premier og alternativer, fra premier som elektronikk, leker og gavekort for mange nettbutikker og mur- og mørtelbutikker til restauranter og kino gavekort, og til og med veldedighetsdonasjoner. Om de pengene: Temaer inkluderer sport, reiser, helse og mange andre aspekter av dagliglivet. E-avstemning undersøkelser, penger er en av de tingene som alle trenger og vil slite uten, spesielt i dagens uforutsigbare økonomi, og penger er ikke det eneste OpinionWorld tilbyr sine medlemmer, du kan også få bilag fra populære merker å bruke på din fritid. VIP Voice er et nettsted som tilbyr enkle å fullføre undersøkelser og en av de laveste diskvalifiseringsgradene på nettet. Men er det å tjene penger hjemmefra så enkelt som det høres ut?

De krever en forhåndskostnad for å komme i gang. Swagbucks har et poengsystem som heter SB, og de gir deg SB-poeng for å fullføre oppgaver som de angir deg. Som du sikkert har gjettet, hjelper dette nettstedet deg med å tjene penger bare for å gi din mening. Det viktigste er at minimumsbelønningsterskelen er lav, så når du har tjent 8 dollar, kan du utbetale den, i motsetning til andre nettsteder som får deg til å vente til du har tjent mye mer penger. Undersøkelsessider vil krysse deg.

Registrer Deg Gratis

Dette er menneskene som legger ut de populære “Nielson Ratings” for TV-programmering. Krever de et forhåndsgebyr? De eies av samme selskap som Swagbucks, så de er definitivt i toppklasse. Her tar du undersøkelser for penger om produkter laget av noen av verdens mest kjente selskaper - inkludert Disney, Volkswagon, Amazon, Nike, Samsung og mer.

Swagbucks undersøkelser.

Prisopprører

Ipsos i-Say er selskapets online belønningssektor for undersøkelser, der du kan tjene poeng for å svare på undersøkelser. De fleste undersøkelser på MySurvey tilhører dem, så ingen lenker til eksterne nettsteder. Ikke verst når du ligger rundt sofaen eller sengen med litt fritid. De er spammy og vil bombardere deg med e-post. Generelt er det tre måter du får betalt: Dessverre har allmennmannen ikke det misunnelsesverdige nivået av intelligens som forfatterne besitter. 25 og kr50 for hver gjennomførte undersøkelse.

Med over seks millioner medlemmer er dette nettstedet en av de beste nettstedene for online undersøkelser. For å tjene penger på undersøkelser, må du bruke litt av tiden din til å fylle ut forskjellige typer undersøkelser fra forskjellige selskaper. Beste kredittkort, cFTC håndhever flere regler for FX-handel, for eksempel ingen CFD-er for handel, maksimal gearing på 1:. Ja, det er politiske undersøkelser.

Sett Av Tid Til å Fullføre Undersøkelser Hver Dag.

Du skal aldri være den som betaler siden. Det er også konkurranseregninger for pengepremier. Ressurser, det er ingen regulert sentralisert utveksling. Siden 1996 har MyPoints utbetalt over 236 millioner dollar i gavekort og PayPal-kontanter! Kom i gang med ShopTracker her.

Dette vil lære deg hvordan du administrerer klienter, hvordan du lager under press og hvordan du kan levere optimale resultater for klienter på forskjellige arenaer.

Hvem Er Vi?

Vil du komme i gang akkurat nå? Men; ikke tenk på at dette er en virksomhet eller som en mulighet til å tjene litt livsendrende inntekt da du kommer til å bli skuffet. Du trenger minimum 345 poeng for å innløse dem, noe som gir deg netto kr3. Det er så enkelt å ta disse betalte onlineundersøkelsene og tjene penger mens du slapper av med føttene opp i sofaen. Du kan til og med tjene opptil kr80 i timen for å delta i forskningsgruppene deres. Jo nærmere du er riktig svar; jo flere sjanser får du for å vinne premietegningen. Du kan motta 1-2 undersøkelser per måned.

Gå hit for å komme i gang.

Hvor Lang Tid Tar Betalte Undersøkelser?

Du får poeng for å registrere deg, og da jeg meldte meg på, var det nok muligheter umiddelbart til å komme til utbetalingspunktet på kr5. Du kaster bort tid på forhånd. Det beste er at akkurat nå gir de deg også en gratis kr5 påmeldingsbonus bare for å bli med. I motsetning til mange av de andre nettstedene som er med i Survey Cool 2020 topp tjue, fokuserer den utelukkende på å tilby undersøkelser. Avhengig av lengden på disse undersøkelsene, vil du kunne tjene alt fra 10 til 500 poeng per, forutsatt at du har klart å kvalifisere deg selvfølgelig.

Til tross for en lang rekke emner, er sluttmålet med betalte onlineundersøkelser vanligvis det samme: For å tjene seriøse belønninger kan du registrere deg for så mange undersøkelser som mulig. Likevel, jeg kjørte på, gjorde undersøkelse etter undersøkelse etter undersøkelse. Det som folk ikke er klar over er at markedsundersøkelser er en massiv virksomhet. Du kan inngå konkurranser for å vinne pengepremier bare for å registrere deg, eller hvis du ikke er kvalifisert til en undersøkelse. Hvilke betalte undersøkelsessider er legitime?

Earning Station

Dette vil umiddelbart filtrere ut undersøkelser du ikke er egnet til, og bane vei for reelle undersøkelser som betaler penger. Jeg holder denne listen oppdatert når jeg bruker mer tid på å fullføre undersøkelser for penger og gi deg beskjed om hva jeg kommer på. Du kan imidlertid også velge å innløse poengene dine for et Amazon-gavekort eller en iTunes-kode. Bruk en dedikert e-postadresse for undersøkelsessider. Hvis du ikke ser denne siden, får du ikke betalt, selv om du gjør det helt til spørsmål 49 av 50. Du kan også få pengene dine via PayPal hvis du vil, og innløsninger starter på 1000 poeng eller kr10. Svaret er ja. Penger og premier trekker.

MySurvey.com

Dette er et godt valg for folk som online tid hovedsakelig blir brukt på mobiltelefonen. I tillegg vet du ikke hva hver undersøkelse leter etter på noen måte, så løgn kan faktisk skade sjansene dine for å tjene penger. Det er VEG for godt til å være sant. Det jeg liker med dette nettstedet er at gavekortene deres blir sendt til deg umiddelbart. For å maksimere inntektene dine, er det viktig å forstå at selskapet som betaler for forskningen, leter etter svar innen spesifikk demografi. Kan jeg handle uten å laste ned programvare? Staten garanterer eventuelle utbetalinger strengt. Få betalt for å ta undersøkelser online for penger, handle online, spille spill og mer. Emner kan inkludere spørsmål om populære merker, nyhetsartikler og mer.

Er det å fylle onlineundersøkelser for pengene verdt det? Betalte undersøkelser på nettet er ganske fleksible - du kan ta dem når som helst på dagen, noe som gjør det til en enkel måte å tjene ekstra penger. Kontosaldoen din akkumuleres over tid. Er det legitime undersøkelsesselskaper på nettet?