Nyheter om personlig økonomi, investeringsråd, forretningsforespørsler-Kiplinger

Så hvis du liker å jobbe med mennesker via telefon eller online, kan en kundeservicejobb være bra for deg. Generere konsepter og gjennomføre dem? Vi har startet vår egen Shopify-butikk nylig, og har tjent over kr1000 i måneden på den. Martin lewis: 11m vil se energiregninger kuttet 1. oktober - men sjekk om du blir rippet. For varer som er oppført under kr60, får du betaling så snart de er behandlet, og varer over kr60 blir sendt på sendingen og betalt når de er solgt.

Et sponsing er litt annerledes enn reklame. Forfattere for blogger jobber på frilansbasis for å produsere artikler om forskjellige emner. Velkommen til pimp mining community forum. Alle disse metodene er avhengige av folks grådighet, og lover enkle penger uten å gjøre noe. Du kan søke etter skrivejobber på jobbtavler som Pro Blogger og Upwork. Lag en ny liste, 03% 4480445 2020/10/28 17:. Vel, jeg står rettet fordi jeg er et bevis på at ikke bare du kan tjene ekstra penger på nettblogging, men du kan tjene en heltidsinntekt!

Selvfølgelig må du legge ned det harde arbeidet for å bygge en virksomhet og gjøre den vellykket, men det er ingen mangel på legitime arbeidsplasser hjemme. Dette hjelper deg med å låse opp høyere betalte jobber, som kan betale opp til kr90! “Hei Ash, vil du skrive en artikkel veldig raskt, så vi kan bestille pizza i kveld? Vi vil løfte sløret og beskrive noen av de daglige valgene vi står overfor. Jeg hørte først om VIP Kid i et av de mange nettbaserte budsjetteringsforaene. Når du velger en jobb å gjøre som hjemme hos mor, må du se på timene som kreves av deg. Land, realiteten er at denne salgsvinkelen ikke er noe nytt, da vi har sett de fleste av disse nøyaktig samme påstandene (f.eks. Det er en ekstremt enkel, problemfri måte å tjene en langsiktig inntekt som kan endre livet ditt drastisk. Det er viktig å vite hva markedsrenten er for hva du planlegger å kjøpe, spesielt hvis det er en stor billettvare.

Det eneste du trenger er et førsteklasses startpakke. Tanken er å komme på nettet i 30 minutter til en time om dagen og tjene noen gode penger etter noen måneder. Noen virtuelle assistenter tilbyr mer generaliserte tjenester, mens andre har mer spesifikke ferdighetssett. Jeg spilte inn en podcast med min kone hvor vi snakket om hvordan vi kom på nettet og hvordan jeg skrev min første eBok på den første episoden av Income School Podcast. Du kan begynne med å gå til din personlige Facebook-side og legge ut om tannteksten du liker og fortelle vennene dine om den. H3 class = "label"> musikk:, det er sannsynlig at dette etterspørselen etter kraft kan vokse enda mer i løpet av de neste to til tre årene etter hvert som produksjonen ryker opp i stater som nylig har legalisert cannabis. Hvis du for eksempel vet mye om barnevogner, kan det være lurt å starte et nettsted for barnevogn der du ser på alle de forskjellige barnevogner som blir utgitt og gjennomgår dem basert på vanlige funksjoner som: Spørsmålet var da hvor jeg skulle få tilgang til dette produktet. Uansett hva du bestemmer deg for å gjøre, så vis at du er i godt selskap hvis du er en mor som er hjemme og som vil tjene penger hjemmefra.

Og så langt som hjemme-morjobber som du raskt kan begynne og tjene på, er det virkelig bra å kjøre Facebook-annonser. Dette kommer til å være mest lukrativt hvis du bor i et turistområde, og du må investere litt på forhånd (som om du har en enkel barnevogn å leie ut, det kan hende at virksomheten ikke blomstrer.) Du trenger ikke å jobbe på en skole for å være lærer. Du kan få tilgang til opparbeidet. Det var så mange alternativer på nettet for å være hjemme-morjobber. Velg "OK" for å la Verizon Media og våre partnere bruke dataene dine, eller "Administrer alternativer" for å se gjennom våre partnere og dine valg. Og selv om det kan være en hobby, kan det å selge på Etsy også være en lukrativ virksomhet for kvinner hvis de vet hvordan de skal skille seg ut. Jeg var ikke veldig teknisk kunnskapsrik, men jeg ville prøve å blogge... og jeg hadde noen andre ideer å prøve også.

Noen mennesker hater matlaging, noe som er en utmerket mulighet for deg å tjene ekstra penger.

Gjør Barneomsorg Hjemme

Det er noen byråer som vil hjelpe deg med å bli satt opp som et reisebyrå, for eksempel: Du finner gode tilbud på produkter i murstein og mørtelbutikker eller hvor som helst og selger dem på Amazon for en høyere pris. Ta tak i det mens det fremdeles er GRATIS her! Dette avhenger av hvor mange bilder du laster opp, og hvilke nettsteder de er på. Har du erfaring med bokføring, administrativt arbeid eller grafisk design? 30.00… etterfulgt av en rask middag og sengetid med klokken 7:

Hvis du har litt fritid og vet hvordan du lager mat, kan du gjøre det til en sidevink. Det er definitivt andre måter å vise kjærlighet til barn på. Du går til nettstedet deres og tilbyr vennskapet ditt for kr10 til kr50 per time. Læringen var litt mer intensiv (hun måtte ta et 6 måneders nettkurs), men hvis du er naturlig grafisk tilbøyelig - hvorfor ikke? Jeg spurte nylig mine Facebook-følgere om noen av dem hadde noen sidegjørende penger, og responsen var fantastisk. Ved siden av det GRATIS postnummer lotteriet, det er mange daglige gratis lotteri nettsteder rundt. Hva med å få betalt bare for å gjøre det hjemmefra? Slik fungerer det:

Det har jeg absolutt ikke, og jeg får den vakre moren min til å se gjennom artiklene mine før jeg legger ut bare for å få et øyeblikk igjen. Å ha et arbeidsområde hjelper deg med å skille arbeid fra resten av dagen. WhatUsersDo betaler deg kr5 for hvert nettsted du tester. Du kan nøkkel inn på internett og undersøke de nyeste trendene innen design, dekorasjoner og forbedringer i landskapsarkitektur. Demonstrer hvordan du spiller et instrument. Hun likte at pengene med hennes ord hadde "ingen strenger festet" til det.

Fest dette! Stay-at-home mødre kan tjene penger og ta vare på barna for!

VIPKid krever en grad, men du kan kvalifisere deg hvis du er i det siste året på college. Å være hjemmeboende mamma eller pappa er en heltidsjobb, men det betaler ikke en full lønnsslipp. Grav gjennom gamle videospill, vesker, designerklær, sportsutstyr, samleobjekter og knickknacks, og selg dem!

Matleveringssjåfør

Eller bli en virtuell veileder med hvilken som helst ferdighet via Skype, Facetime og andre teknologier. Bruk alle disse faktorene for å avgjøre hvilken type jobb du ønsker. Jeg bestemte meg for å rekke arbeid fra hjemmemødre og intervjue dem for å se hva de gjør, hvordan de kom i gang, hvordan de klarer å gjøre det med barna, og viktigst av alt hvor mye de tjener på å jobbe hjemmefra. Hvordan det fungerer er at du registrerer deg for et betalt spørreundersøkelsessted, så får du beskjed på e-post når en undersøkelse er tilgjengelig. Mennesker og bedrifter av alle slag trenger logoer, visittkort, innlegg i sosiale medier, t-skjorter, krus, blymagnet-design, ebook-omslag, bilder for blogginnlegg, eller komplette design på nettstedet. Du kan lære å bli Facebook Ads Manager på mindre enn 28 dager med Facebook Side Hustle Course. EatWith gir deg en plattform for å vise frem kreativiteten din ved å koble deg til lokalbefolkningen og reisende fra hele verden!

Men i all alvor er det mange grunner til at det å jobbe hjemmefra har en slik appell for mødre, og det er ikke bare fordi du får mer tid med barna (selv om dette tydeligvis har mest appell). Du vil ta kundehenvendelser, feilsøke tekniske problemer, svare på spørsmål og løse problemer. Men de fleste slutter å skrive nye artikler hver dag etter noen måneder, så de mislykkes. Da jeg kom tilbake til USA brukte jeg de neste fem årene på å lære innvandrerbarn engelsk. Du vil ikke være i stand til å si opp jobben din eller noe, men det ekstra penger pluss besparelsen fra å ikke måtte betale for oljeskift er et fint løft. Du begynner akkurat å lete etter måter du kan tjene penger på som hjemme hos mor - men det er massevis av informasjon der ute, og det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne.

Du må ta en prøvetest, og når du er godkjent, kan du komme i gang med å tjene. Du kan jobbe som frilansskribent og gi webansvarlige innhold som dekker deres behov. For å tjene penger som frilansskribent skriver du artikler som vanligvis er mellom 800 og 3000 ord som blogg- og nettstedseiere betaler deg for. Vanligvis er ingen fast tidsplan nødvendig. I løpet av uken er leksjonene hovedsakelig om natten, så du trenger å være en nattugle for denne jobben, men det kan passe for deg hvis barna dine sover gjennom natten.

Bli Involvert

Fordelene ved å inngå kontrakter med en av disse jobb-hjemme-jobbene er at det ofte ikke er involvert noen investeringer eller markedsføring som det ville være når du starter din egen virksomhet. Vi har satt sammen fire tips for å hjelpe deg hvis du prøver å finne ut om du kan tjene penger på å reise blogging. Vi får mesteparten av inntektene våre fra noen fantastiske merkevarepartnerskap og ble absolutt hjulpet underveis av kurset Making Sense of Sponsored Posts - igjen drevet av Michelle, og søsteren Alexis. Konseptet bak disse appene er at de jobber i bakgrunnen, og krever veldig lite eller ingen tid på din slutt. Ikke svett de små tingene. ”Spurte hun nysgjerrig. Se på sysselsettingssider som faktisk, eller søk direkte på merkets karriereportal.

Kløe for å komme ut av arbeidsstyrken 9-5, og tilbringe mer tid med barna? VA-er angir vanligvis sin egen arbeidstid og kan ta på seg så mange eller så få kunder som de vil. Jeg måtte google nesten hver nyanse av alle aspekter av det jeg prøvde å gjøre. Det er klart, ingen.

Er Dette Legitime Måter å Tjene På For å Være Hjemme Hos Mødre?

Har du noen gang tenkt på å selge varer, enten det er ubrukte varer hjemme eller det du kjøper og vil snu? En annen flott måte å tjene penger hjemmefra er å tilby tjenestene dine som virtuell assistent. Jeg skal innrømme at blogging tar mye arbeid (i begynnelsen uansett), men jeg var FORVIST å finne en måte å tjene penger hjemmefra slik at jeg kunne være hjemme med barna mine. Hvis den er hjemmelaget, er det et sted for det på Etsy, en markedsplass på nettet der du kan vise kunstneren din. Her er avtalen, selv om... det å selge ting på nettet ikke er en langsiktig løsning (med mindre du har ubegrensede mengder med ting). Blogging er ikke bare en flott hobby, men det kan også hjelpe deg å generere en inntekt så vel som noen andre fantastiske fordeler.

Hver gang du handler online på steder som Target og Walmart, kan du få et belønnet poeng som kan bli gavekort og ekstra penger. En måte å tjene penger som frilansskribent på er å lage innhold til blogger. For å være ærlig er disse tallene veldig konservative fordi hvis du skriver mange artikler på en jevn basis er det en god sjanse for at du vil få mange flere abonnenter. USD 7 - kr21 per time fra disse transkriberende selskapene eller mye mer hvis du starter din egen virksomhet som en transkriberer. 5 uventede millionærvaner, hvis du sparer 1000 dollar i måneden i et aksjefond og aksjemarkedet gir avkastning som ligner historiske resultater, kan du være millionær på omtrent 20 år. SurveyJunkie er et A-Rated selskap av Better Business Bureau og deres gratis app har en rating eller 4.

Ja, du kan lage slike kurver for deg som deltar i spesielle begivenheter som bryllup, bursdager, merkedager osv. Og få betalt.

Virtuell Assistent Til Fast Eiendom

En stilling som har vokst og blitt stadig mer populær, er “evaluerere. Jeg elsker å få kontakt med publikum og bygge forhold. Du kan selge brikkene dine i lokale Facebook-grupper eller Facebook Marketplace, eller til og med åpne en nettbutikk en dag. Dette vil være annerledes avhengig av selskapene du jobber for og deres krav, men det er egentlig et administrativt arbeid eksternt. Dette er det eneste elementet på denne listen som jeg ikke har prøvd personlig, men jeg kjenner personlig flere som gjør dette for å tjene penger hver måned. Jeg anbefaler å registrere deg på Survey Junkie, Swagbucks og PrizeRebel. Skatterabatt for uniformsbrukere, de fleste høytstående artikler fra vellykkede bloggere om å "tjene penger på nettet" har ideer som onlineundersøkelser, bannerannonser, å være en virtuell assistent, hemmelig shopping eller åpne et cash-back kredittkort. Jeg har forhørt meg med mange, og har funnet de som betaler alt fra kr15 til kr30 per time, selv om jeg er sikker på at mer erfarne VA-er kan belaste mer. Da kan frilans korrekturlesing være den perfekte muligheten til å jobbe hjemmefra.

Bruk oljene og bruk systemet mitt for å dele med andre som vil gi deg disse påmeldingene. Stadig overveldet av penger! I boka mi, mer enn bare å gjøre det, dedikerer jeg et helt kapittel til hvordan mødre kan skape mer penger for familiene sine - uten å forlate hjemmet. Kongresshøringer [rediger], noen ganger kan EPA fullstendig forby eller fase ut bruk eller produksjon av et bestemt produkt eller forurensende stoff, slik det har gjort med klorfluorkarboner (CFC) og visse plantevernmidler. Registrer deg med Swagbucks her, så er du på vei til å tjene ekstra penger på få sekunder (bokstavelig talt!) Du kan også se på Omsorg. Det vil ta lang tid å bygge opp dine fotografiske ferdigheter når du begynner, men det kan være en god jobb for mammaer som er hjemme når du velger sjangeren din nøye.

Noen Enkle, Men Inspirerende Matte

Et av målene mine er å lage og utstyre et ordentlig hjemmekontor. Forex auto trading strategier for etablerte hedgefond og store banker. Jeg tror ikke personlig at det å selge ting MLM-stil er en enkel måte for mødre å tjene penger hjemmefra. Slipper du å forlate huset, ikke trenger å ta på deg sminke eller skifte ut pyjamas? Priser avhenger vanligvis av erfaring, størrelsen på prosjektet og omfanget av arbeidet. Pluss at overfloden av gratis ressurser for å lære å starte bedrifter, bygge et nettverk og finne jobber, lar deg lære ferdigheter som vil øke karrieren din. Jeg gjør også forestillinger i musikk og teater med jevne mellomrom, så jeg ser ofte etter fantastiske sidevinkler som leserne mine kan gjøre som er legitime.

Men det tok over halvannet år før vi tjente noen "ekte" penger. Finn ut mer om å tjene penger ved å selge aksjebilder. Det er ikke lett å passe en ting til i den allerede travle dagen til en hjemmeboende mamma, men det kan gjøres. Indeksfond er et flott alternativ. Disse fondene investerer i mange av de største 500 selskapene i Amerika. Min første eBok tjente 1700 dollar på tre måneder som jeg husker, og jeg hadde ikke et etablert publikum av lesere den gangen. La oss nå se på noen potensielle inntekter fra en blogg med ekspertstiler som Blog Tyrant.

Det kan bare gå 30 minutter før du legger deg. Har du noen gang tjent penger på siden mens du var hjemme med barna? Hvis du vil prøve å blogge som hjemmejobb - hvor begynner du? Du kan lære engelsk online til studenter fra hele verden uten å forlate komforten i hjemmet ditt. Gi hårstyling eller spikertjenester. Bedrifter vil betale store penger for å få annonsene sine vist på populære blogger der de vet at titusenvis av lesere vil se dem. Betaler nettjobber virkelig?, medisinsk transkripsjon er ganske enkelt metoden for å konvertere medisinske diktater (digital stemme) til tekstformat (vanligvis i et orddokument, PDF-fil og så videre). Noen VA-er tilbyr mer spesialiserte tjenester innen administrasjon av sosiale medier og vedlikehold av kundestyringssystemer. Disse bøkene blir liggende der for å samle støv uten å få mye sidevisninger.

Vær En Engelsk Lærer

Jeg vil gjerne høre andre prøvde og sanne måter du har funnet for å tjene penger som et hjemme-mor! Ikke for å banke meg selv, men hvis jeg klarer det, kan du gjøre det også. Mens jeg driver med matlaging, rengjøring og chauffering rundt i byen for de fire barna mine, ser jeg alltid etter måter å holde penger i lommeboka mi på. Du kan finne en fullstendig liste over noen av de beste appene for videresalg av varer (pluss rangeringer!) Dette er noe jeg personlig gjør uten å ha mening - når jeg for eksempel leser en meny eller en bok. Med balansen mellom arbeid og liv trenger vi kontinuerlig å revidere vår måte å gjøre ting på. Det er en annen du kan gjøre 100% "på egen tid" (lur tid, eller etter sengetid, eller egentlig... når du kan skille ut en time her eller der!) Det var det ENNE STORE BRENNESPØRSMålet da jeg fant ut at jeg var gravid:

Du kan selge stort sett hva som helst på Amazon i disse dager, og den beste måten å tjene godt på er å få noe til en lav avgift og deretter selge det for mye mer. En blogg er et nettsted du driver, og legger ut innhold relatert til emnet ditt - for eksempel er dette en personlig økonomiblogg hvor vi deler måter du kan administrere, tjene og spare penger på. Jeg er ikke en spesielt sosial person og å gå i bryllup der jeg ikke vet noen gjør meg super nervøs. Vår venn Michelle tjener over kr50 000 per måned med tilknyttet markedsføring, og på grunn av populær etterspørsel, satt sammen et kurs for å lære oss sine beste triks.

Men når du forplikter deg til at det kan tjene ubegrensede å tjene penger på en blogg. Flere detaljer her. Dktrade anmeldelse - 5 ting du bør vite om dktrade.com. Hvis du legger ut nok, er det lite sannsynlig at du vil mislykkes. Det er en ganske fantastisk måte å raskt og enkelt padle den spesielle pengekontoen på.

Vurder Tilgjengeligheten Din

Foreløpig bare aktuelt for kandidater i USA. De vil deretter betale deg for den hemmelige butikken og godtgjøre deg fullt ut for reparasjonene hvis du trenger at de skal gjøres. Bloggere tjener pengene sine på en rekke måter, fra reklame, sponsede innlegg (det er her et merke ber en blogger om å skrive om sine merkevarer), tilknyttede selskaper (hvor noen kjøper noe etter at en blogger har skrevet om dem) og mange andre måter. Det er alle de skumle nyhetene. Min søster har en kollega som sverger ved det og sjekker daglig for å se hvilke avtaler de har. Babbletype - er et godt valg å starte din karriere er transkripsjon. Ikke bruk et indeksfond for penger du trenger nå.

Husk at å jobbe hjemmefra krever selvdisiplin, organisering og fokus (her er favorittbøkene mine om å få det hele til med mindre stress). Investerer for å bli millionær. Det fikk inntektsgivende evne til å sky. Ved å vise annonser på sidene dine, kan du tjene penger hver gang noen besøker bloggen din. Eller du kan gjøre fotograferinger på nyfødte eller familieportretter. De gir deg til og med kr5 bare for påmelding! Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på Care. Bruk ferdigheter du har tilegnet deg fra dine tidligere jobber eller hobbyer til en ny konsulentjobb.

Undersøkelse Taker

Registrering er en liten cinch, og du kan stoppe når som helst. Jeg trente barna mine tidlig, ett år gammel (rundt 20 måneder). Da jeg bestemte meg for å bli et hjemmeværende mor for tre år siden, måtte familien gjøre noen STORE justeringer av vårt årlige budsjett. Rimelige alternativer for kjæledyrpleie, dette vil være spesielt sant når du får henvisninger fra disse kundene. Jeg har også tatt med et par ting her som folk jeg kjenner personlig har gjort med stor suksess, fordi jeg ville være sikker på å vise en rekke ideer. Personlig anbefaler jeg indeksfond for dette. For eksempel tjener nye Shutterstock-bidragsytere kr1. Sørg for at du leser dette innlegget om å utvikle tillit. Bedrifter bruker en formue for å lære hvilke ting som betyr noe for forbrukerne og hva ting ikke gjør.

Få GRATIS oljeskift, bilreparasjoner og mat som en hemmelig shopper

Hvis du noen gang har googlet "hvordan tjene penger som et hjemmeværende mamma", har du sannsynligvis lest om å jobbe som virtuell assistent. Husk å lese disse pengene sparing tipsene også: I dag er de fortsatt en liten familiebedrift, som nå ligger i fastlands-Kina. Du kan velge et indeksfond gjennom de fleste banker eller via nettsteder. Problogger job board, takk for at dette nettstedet er fantastisk. Fra håndlagde skjerf og sokker til filtkreasjoner har mange mødre gjort barna sine behov til blomstrende Etsy-butikker. Og min venn, hun tjente nesten kr20 000 000 i det første året av Amazon FBA.

YouTube kan være så oppfylende for mødre som er hjemme. Du kan også betjene bare en skole - helst den som barnet ditt går på. Mange mødre har blitt veldig flinke til å selge ting på eBay, uansett hva det er de selger. Det er fordi det er et flott kreativt utsalgssted for mødre som ønsker å få inn litt ekstra penger. Bruk dette talentet ditt til å blande ord for å tjene penger. Skriv ut noen flygeblad og skriv et brev i din nabolag. Hvis du har spesifikke ferdigheter å tilby som sekretær, grafisk design, skriving eller sosiale medier ekspertise, ville du være en flott virtuell assistent. Men du kan gjøre disse butikkene fra sofaen på 5 minutter, og du er ferdig.

Jeg har møtt damer som har tjent biler og ferier ved å være selgere på toppnivå. Les intervjuet mitt med en VIPKID-veileder som tjener kr2500 per måned med denne fleksible jobben. Hvilke ferdigheter og kunnskaper besitter du som andre ikke og vil betale penger for? Du kan også selge designferdighetene dine på nettsteder som Fiverr. Når du kontrakter med et av de store selskapene som ansetter eksterne arbeidere, vil du ofte ha en fast tidsplan eller i det minste være pålagt å jobbe et visst antall timer per uke med en plan du oppretter. De lokale bibliotekene tilbyr MANGE gode aktiviteter for barn!

Belay

Bedriftseiere, bloggere og forfattere ansetter redaktører og korrekturlesere for å polere innhold på nettstedet, bloggartikler, brosjyrer, online kursinnhold, presentasjoner og mer. Du kan bli frilansskribent og skrive for andre blogger eller nettsteder. Så uten videre presenterer jeg den store listen over fleksible måter å være hjemme hos mødre og mødre for å tjene ekstra penger på siden... eller hvis du virkelig er motivert, kan du tjene en heltidsinntekt! Kanskje trenger du noen forsyninger, eller kanskje det hjelper å ha en sitter i bare et par timer i uken for å virkelig fokusere på oppgavene dine, i stedet for bare å passe dem inn når barna sover. Ting skjer selvfølgelig ikke alltid som planlagt. EBay, en annen markedsplass på nettet, kan være et flott verktøy for å starte din egen videresalgsvirksomhet hjemmefra. Slik fungerer det:

Før du søker, må du sende inn et godt følgebrev og gjenoppta og lese tips for hvordan du kan bli ansatt. Det er aldri lett å administrere balanse mellom arbeid og liv når man alltid er innenfor rekkevidde av en ringetelefon. Vanligvis vil du tjene 8% av kostnadene for varen på Amazon, men det avhenger av kategorien varen er i. Undersøkelser - Dette er en veldig populær måte å tjene ekstra penger på fritiden. Fullfør mikrooppgaver, de lar enkeltpersoner og bedrifter legge ut prosjekter, og frilansere å by på dem. Dette er reelle måter å tjene penger hjemmefra.

Det fantastiske med denne bloggstilen er at den til slutt får litt egen fart. Som med Amazon, avhenger det av hvor mye tid og krefter du legger ned i det, og øynene dine for å oppdage noe godt. De som er interessert i å få en kam gjennom varer for å se om de ville tjene godt. Baby-sittende barn hjemme, dette er den enkleste måten å tjene penger online fra et teknisk synspunkt fordi du ikke trenger å gjøre noe annet enn å legge ut en lenke på nettstedet ditt. Logg på crypto bitcoins-guide, en populær metode innebærer å lage falske nettsteder som ligner på ICOs og instruere brukerne om å sette inn mynter i en kompromittert lommebok. Du trenger kanskje en lisens.