Hvordan Tjene Penger (eller Hvordan øke Inntekten) Online Og Av

Du vil bruke din personlige bil til sjåførkjørere rundt i byen din for en prosentandel av billetten. Men husk at du kan leie ut nesten hva som helst - også gressklipperen. Lån og hur funkar Bitcoin Era gjeld, selvfølgelig er bitcoin langt fra det eneste cryptocurrency. Det er så mange tjenester eller ferdigheter som virksomheter ønsker, men det er mange mennesker som ikke aner hvordan de kan tjene penger på nettet. Forespørselen din blir for øyeblikket vurdert av teamet vårt og vil være klart innen kort tid. Du kan bruke disse ferdighetene til å bruke, deltid, gjennom nettsteder som Belay, Fancy Hands og Upwork for å øke bankkontoen din.

 • 60-80 pund om dagen i gjennomsnitt, og du trenger nesten ikke gjøre noe!
 • Hvis du er ute og går på en søndag, vil du se mange mennesker som setter skilt for åpne hus.
 • I følge Business Insider, nettstedet MM.
 • Du samler poeng med hvert samspill og tjener flere poeng jo lenger du er på panelet.
 • Utover å skrive en bok, er det mange andre måter å begynne å bygge en virksomhet på Amazon.
 • Det er alt du trenger for å tjene litt ekstra penger ved å levere mat eller folk når du har litt fritid.
 • Har du lyst på dine fotografiske ferdigheter og vil tjene penger på det?

Drop tilbyr kanskje ikke en registreringsbonus for øyeblikket, men det er også en av de beste cash back-appene på markedet. Generelt vil programmet vare alt fra 6 til 24 måneder, og du får betalt for å følge den vanlige kjørerutinen din. Hvis du har kunnskap om medisinsk koding og fakturering, kan du søke om en ekstern stilling og jobbe fra ditt eget hjem. Amazon - De er bundet med Linkshare som favorittnettverket mitt. Du kan gjøre det ved å følge noen kjente blogger om emnet som Selg bøkene dine på nettet. Slik kommer du i gang: StoreNextDoor - I Storbritannia, bruk StoreNextDoor for å finne leietakere som ønsker å lagre ting på ekstra soverommet eller loftet. Hvis du kan klare det gjennom en online undersøkelse, kan du gjøre fokusgrupper.

Jeg vet ikke om deg, men det er alltid ting rundt huset mitt som jeg bare ikke har energi til å gjøre. Prosessen er enkel med bare noen få trinn. Her er hva Peer Zone handler om.

Men kanskje du allerede har et stort sosialt følge, og ikke tjener penger på det ennå? Dette er flott, men det blir bedre. Disse ideene får hjulene dine til å snu. Når ferdighetsnivået og erfaringen øker, kan du tjene få dollar per ord. Selv om det kan være upraktisk å ha et stort mannskap i huset, kan du treffe jackpotten - fra kr500 til kr1000 og mer hvis du får et skudd som varer mer enn en dag. Rangerte som topp 1 CPA-nettverk av mThinks BlueBook-rangering 3 år på rad, er å promotere tilbud gjennom Maxbounty et solid valg. Klikk her for å abonnere.

 • For eksempel, hvis du planlegger å undervise i en veiledningskurs, kan du tydeligvis ikke planlegge det i skoletiden.
 • Alternativt er Lyft en annen flott måte å tjene ekstra penger ved å bruke bilen din.
 • Parkeringsplasser kan være en varm handelsvare, spesielt i overfylte områder.
 • Unngå å gi selskaper sensitiv informasjon eller betale forhåndsavgift, da de sannsynligvis vil være uredelig.
 • De deler kunnskapen sin med andre i bytte mot et gebyr.
 • Få betalt for å vise byen din til reisende.

Tjen 75 dollar eller mer som en UpVoice-panelist

Denne mega-guiden for hvordan du kan selge på Amazon er min gave til deg, og den dekker alle grunnleggende om Amazon FBA. La folk i vennegruppen din, kirken og arbeidsplassen vite at du gjerne vil se barna deres på fritiden (de må selvfølgelig betale deg). Hva er utskrivbare spørsmål spør du? Hva en flott eBok kan gjøre er å fungere som et salgsledelse for en av de andre online virksomhetene dine. Dette betyr at du bør ha en personlighet som kan multioppgave uten å bli flustret.

De mest populære nettstedene i dag er Toluna, Swagbucks og InboxPounds. Dette er akkurat som garasjesalg. De belaster bare 1 dollar i måneden, og appen serverer vanlige artikler om investeringsutdanning, slik at du lærer mens du går. Hvis du er villig til å gjøre et lite arbeid - å gå til salg av eiendommer, sparsommelige butikker, biblioteksalg - kan du finne brukte priser bøker og selge dem på nettet. Nettsteder som Swagbucks ber deg se på visse videoer og like dem. Du kan bli en Amazon Mechanical Turker eller jobbe for selskaper som Clickworker og begynne å gjøre disse oppgavene. Så på lunsjpausen din stikker du innom rådhuset for å se hvem som har tatt ut byggetillatelser for ombygging av hjemmene deres. Du må ta hensyn til avskrivning av bil og pengene du bruker på bensin, men hvis du er flink med turene du aksepterer å gjøre og ikke kjører for langt for en pickup, vil du definitivt kunne gjøre en ekstra 100 dollar på en dag.

Showet

Hvis du er en listig person, kan du absolutt sjekke ut denne nettsiden hvis du leter etter måter å tjene penger i 2020. Men du bestemmer deg for å prise klassene dine, husk at kjøperen vil føle at de får mye for pengene sine. Plus500 og eToro. Kan du tenke på en ny måte å gjøre noe som gjør en eksisterende prosess mer effektiv? Selg bildene dine Hvis du synes du har fått et godt skudd og litt kreativitet, kan du prøve å laste opp bildene dine gratis til aksjesider. Det fungerer i hovedsak på samme måte som telefonappene gjør ovenfor. 00 for å registrere og 25 øre (eller mer) for de fleste meldinger. Dette kan være mål som å gå ut av gjeld, spare penger på college eller bare ha ekstra penger i løpet av ferien til gaver.

Bli en omsorgsperson. For veggkunstideer du kan lage og selge på egen hånd, besøk Brit & Co. Dette kan bety rabatter for deg eller enkle cashback-avtaler.

Er du en rask maskinskriver? Dette varierer betydelig, men se nøyaktig hvordan denne moren til tre tjente 350 000 dollar på ett år. Jeg ville ventet uker på svar fra redaktørene mine. Rask, enkel måte å selge CD-er, videospill, elektronikk med mer. Bilen din er dekket av deres ansvarspolicy på 1 000 000 dollar under hver leie, og dekker skader på eller tyveri fra bilen din uten utgifter. Preply - Tjen kr15 i timen og oppover språkveiledning. Preples publikum på mer enn 150 000 studenter.

 • Det krever imidlertid at du tar en klasse og investerer tid og penger.
 • Dette er ikke så enkelt som å lage kurset og bli gjort, men med litt markedsføringstiltak bak, kan du helt gjøre dette til et levedyktig arbeid hjemmefra-strategi for å tjene penger.
 • 08 Chat Agent Blend Images/GI/Jamie Grill/Getty Images Hvis det ikke er praktisk å snakke i telefonen for deg, kan du fremdeles jobbe en kundeservicejobb hjemmefra.
 • Arbeidet er deltid, og du lager dine egne timer.
 • Ibotta vil matche varene du kjøpte, med tilbudene du valgte, og gi deg penger!
 • For eksempel ble en scene for Coronation Street nylig filmet i studenthuset som en av Redd Student-redaksjonen pleide å bo i!

Få Betalt For å Fullføre Onlineoppgaver

Se innlegget mitt om å starte en blogg her. Den største utfordringen, etter å ha dyrket produktene dine, er å finne et sted å selge det. De fleste foreldre er alltid ivrige etter å ha en datakveld! Alt du trenger er en internettforbindelse. Det er ingen opprinnelsesgebyr, ingen straff for å betale ned lånet ditt tidlig, og det er ikke noe poeng for deg å sjekke lånets rente. Og spillere bruker ikke bare penger på å kjøpe et helt nytt spill.

Å tjene ekstra penger er bare en vei for å forbedre det økonomiske bildet. Kanskje du bare skyter familieøkter og bursdagskakeknusninger i helgene. Sikkerhetskopier det du ber om med resultater som viser at det er berettiget. Kom i gang med vår guide til å tjene penger som privatlærer. Registrer deg på et nettsted som Fiverr eller Upwork for å komme i gang. Enhver virksomhet trenger et nettsted, og ditt vil ikke være noe unntak; kan du lage en enkel en som skisserer hva du gjør, og forteller leseren hva slags priser du kan forvente. Hvis du leter etter en fleksibel og morsom måte å tjene penger hjemmefra, kan du begynne med undersøkelser online. Hvis du går tom for ting, kan du gå til salget for å få mer eller tilby å hjelpe naboene dine til å gjennomgå og selge ekstra tingene deres for en provisjon.

Bli Bartender

Disse selskapene vil sende deg en telefon, og du logger vanligvis inn på programvaren deres via datamaskinen din hjemme. Imidlertid er det spesifikke nettsteder for salg av brukte varer som bøker, smykker, brudekjoler og elektronikk der du kan ha større suksess. Og på slutten av dagen bruker alle tjente eller sparte dollar på samme måte.

Paribus er en kul gratis tjeneste (eid av Capital One) som skanner innboksen for kvitteringer på nettet for å se om prisene har falt siden du kjøpte.

Bruk Et Godt Fondsmarked

Hvis du for eksempel er en smule hånd på DIY, kan du bli en "tasker" ved hjelp av Taskrabbit. Vi har nylig rangert det som en av de beste appene som betaler deg for å gå (sjekk hele listen her). Du kan tjene 50 til 2 dollar per boks, avhengig av størrelse og kvalitet. De betaler alltid i tide også!

Når betalingen er utført, sender lageret produktet direkte til inngangsdøren deres.

Kanskje det er på tide å vurdere å gjøre noen endringer i forretningsplanen din. Det vil imidlertid være mer lukrativt for deg å gå til et nettsted som Elance. Finn en brukt bokhandel og selg ekstra ting. For øyeblikket er det en overflod av høy kvalitet, gratis opplæring og utdanning tilgjengelig online. Med Ibotta-appen er det enkelt å tjene ekstra penger som 1-2-3:

Ta Opp Hundevandring Eller Hundesitting

Det beste er at det er gratis å bruke. Til gjengjeld for å sitte i et rom med markedsundersøkelser en times tid, vil de fleste studier belønne deg med kontanter eller gavekort. Lendingclub fordeler:, det tilbyr svært raske online tjenester for å handle aksjene i løpet av sekunder. Hva skjer når du blir klassifisert som en mønsterhandler? 1 innflytelse når du finansierer marginkontoen din med $ 3000. Engroshandel - Engroshandel med eiendommer er en populær måte å komme i gang uten massevis av penger. Å få riktig sertifisering, vitnemål eller avansert grad bør åpne noen dører.

Elsker du kosmetikkindustrien og finner deg ofte å hjelpe venner med sminketips? Betaling utstedt ved salg til din valgte betalingsmetode (PayPal, Stripe, etc.) Det er noen få forskjellige alternativer med denne muligheten. Selv om bedrifter basert på oppfinnelser kan virke mer komplekse å lage, presenterer de imidlertid attraktive investeringsmuligheter som avbildet på populære show som Shark Tank. Datamaskin, sørg for å sjekke ut bitcoinwisdom. Detaljering av biler har fordelen av gjentagende arbeid, forutsatt at du ikke får sparken!

 • De kan være gavekort eller en annen form for "betaling", så pass på at du leser hvert nettsted nøye.
 • Hvis du ikke har veiledet før, vil du gi deg tid til å forberede deg slik at studentene føler at de får mest mulig ut av tiden sin med deg.
 • Hvis du er en Lightroom eller Photoshop-proff, kan disse være verdt å sjekke ut.

Selg dine gamle CD-er, filmer og spill

Jeg sier ikke at det er enkelt å dyrke en blogg på noen måte, men blogging er en bevist vei til å tjene penger på nettet og mange av vennene mine tjener minst kr2020 per måned og andre tjener mye mer. Kjøp og send inn til ditt hjerte. Deretter velger du to butikker for å tjene poeng fra (Starbucks, Costco, Amazon, Safeway, Uber og Trader Joe's er noen av de mer populære alternativene). KOHO-appen er tilgjengelig for kanadiere og betaler 0.

Håret mitt er omtrent en kvarts tommers langt, så jeg antar at dette er et nei-go for meg. Avhengig av type virksomhet, kan du til og med gjøre det på fritiden. Et annet sentralt aspekt ved vellykket B&B er servicenivået som vertene tilbyr. Hvis du planlegger de neste ti årene og har noen karrieremål, kan du vurdere å blande inn litt utdanning. Topp 17 jobber som krever liten eller ingen erfaring. Vi ser først på hvordan du kan tjene penger uten å selge noe.

For å komme i gang, se hvilke typer veiledere som er nødvendige på Craigslist, eller opprett en profil på nettsteder som Tutor. Du kan tjene penger på å hente søppel på parkeringsplasser for kommersielle eiendomsadministrasjonsselskaper. Og fordeler, denne funksjonen tilsvarer det som er tilgjengelig med de fleste forex trading systemer. Det er virkelig så enkelt som det.

Beautician

Handle og levere andres dagligvarer. Vil du ikke ha et nytt kredittkort? I liten skala kan du bruke merkevaren og hjelpe deg med å annonsere det. Tilgjengelig i både Canada og U. Husk å lese alle ansvarsfraskrivelser og detaljer. Handelsplatforms, hvis du gjør det, er kanskje handel med OTM-opsjoner noe du vil like. Lesere kan også gi deg et tips, men etter min erfaring har jeg tjent mindre enn kr20 i tips fra nå over 1000 nedlastinger.

Dette kan være det gamle kameraet som vi ikke har rørt på i aldre, ettersom vi nå bare tar bilder med telefonen vår, eller den julegaven som vi aldri noen gang har brukt en gang, men måtte beholde et par år i tilfelle tante Meg kom til besøk! Avhengig av sesong, kan det hende at lokale bedrifter leter etter hjelp på deltid. Twitch - The twitch. William o’neil, ninjaTrader, LLC er et programvareutviklingsselskap som eier og støtter all proprietær teknologi relatert til og inkludert NinjaTrader handelsplattform. Sett opp en webside, Etsy-butikk eller Instagram, så er du klar. Ved å legge de daglige kostnadene dine på kortet, kan du potensielt tjene hundrevis av kilo i året.

Du Kan Også Være Interessert I

Hvis du leter etter hastighet, kan det være lurt å vurdere de betalte nettsteder nedenfor, men hvis du kan vente, prøv først lykken på disse gebyrfrie nettstedene. Å selge frukt og produsere du dyrker selv er også en smart idé i svært reiste områder. Hvis du skal liste på et av disse nettstedene, kan du like godt kaste et bredt nett og liste på alle dem. Hva brukerne sier (fra better business bureau), hvis det ikke er en svindel, vet jeg ikke hva faen er. Sakte - Alt som trolig vil ta mer enn en måned. Å jobbe et spill eller to hver helg er en fin måte å tjene litt ekstra penger på. Du kan fremdeles leie ut en annen plass: Ikke forvent at du blir rik her raskt. Du kan lage og selge plagg som hatter, hansker, skjerf og alt annet du kan forestille deg.

Jeg fikk drømmen min om å tjene penger hjemmefra, også kan du gjøre det. Å måke snø er ofte en huseiers minste favorittjobb, og det er mange huseiere som rett og slett ikke takler sin egen måking på grunn av fysiske begrensninger. Så selv om du begynner fra bunnen av, med riktig trening, kan du raskt ha en lønnsom virksomhet. Begynn med å se på dette nettstedet. Hjelp naboene dine med å pakke og flytte over byen. Et annet selskap som tilbyr denne typen sysselsetting er Alpine Access.

Innholdsforfattere samler forskning for å skrive artikler, rapporter, whitepapers og andre typer online innhold. Luxe - Luxe er en on-demand betjent parkeringstjeneste som er tilgjengelig i utvalgte byer og ofte billigere enn parkering på din destinasjon. Gjør en forespørsel eller to og fortell folk at du er interessert og tilgjengelig; Dette kan være en fantastisk begynnelse på en side-virksomhet. Medlemmene tilbyr alt fra følgebrevskrivingstjenester til synsk lesning til videospillcoaching. ShareASale utbetaler inntektene den 20. hver måned, hvis du tjente kr50 eller mer den forrige måneden.

Rådgivning For Lokale Småbedrifter

Finn ut hvor mye du kan tjene med Airbnbs beregning av eiendomsverdi. Hun har en stand på Etsy. Hvis du har mange klær som du ikke lenger trenger, kan du selge dem på et nettsted som heter ThredUp.

Et godt utgangspunkt er Adobe Stock eller Getty Images. Når merking blir smart, kunnskapsrik og bærekraftig, cFD-er er komplekse instrumenter og har en høy risiko for å tape raskt penger på grunn av gearing. Nettsteder som Swagbucks ber deg se på visse videoer og like dem. Jeg har kategorisert forskjellige måter å tjene penger hjemmefra til ekstrainntektsjobber og gode inntektsjobber.

Betalingen kommer i form av gavekort til favorittbutikkene dine, inkludert Walmart, Target, Sephora og Starbucks, for å nevne noen. Hvis du planlegger å selge mer enn 40 varer per måned på Amazon, kan du vurdere å registrere deg som en profesjonell selger. Hvis du mottar en invitasjon til å delta, velger du et tidspunkt som passer deg fra de som er gjort tilgjengelig av forskeren. En venn av meg er en maler/dekoratør på heltid. Hvis du kan dyrke en betydelig mengde, kan du til og med ta høsten ned til et bondes marked og prøve å selge produktene i større mengder. Eller de kan også tilby mer komplekse reparasjoner, som finjustering, utskifting av bremsesko og mer.

 • Virtuelle assistenter (VAs) kan gjøre alt fra å sjekke e-post og lage reiseplaner til å håndtere internettforskning eller jobbe for småbedrifter.
 • En venn av meg har en liten portefølje av arkivbilder.
 • Alt du trenger er et webkamera og en mikrofon å undervise over internett.
 • Selvfølgelig har de tillitssystemer på plass, så det er en form for forsikring for varene dine.
 • Dette er en flott mulighet for mødre/pappaer som er hjemme eller en annen jobb for en autorisert sykepleier.
 • Jeg husker en venn som begynte på college uten faste planer for fremtiden.

Selg Kroppen Din Til Vitenskap

Affiliate markedsføring er en flott måte å tjene penger på nettet. Selv om det er enkelt å starte dem, er det litt mer utfordrende å sette i gang arbeidet med å markedsføre og vokse de virksomhetene. Liker det du leste? gi oss en lignende eller del den med vennene dine. Når du har fullført en undersøkelse, tjener du et spesifisert antall poeng. I flere generasjoner var det nesten en gitt: Hvis du skal gjøre noe for å tjene penger hjemme på toppen av 9-5, når du allerede er lei av et dags arbeid, bør det være noe du virkelig liker. Vi bruker ofte dyrepass-appen Rover. Det er ikke en stor pengene-maker, og ikke hva jeg anbefaler, men du vil tjene penger på det. De lurer folk til å betale for verdiløs informasjon om hvordan man driver en bedrift eller for undermålsmateriale å bruke i å lage et produkt.

Betalingen er i området kr11-15 per time.

Vil du se hvor mye du har tjent på slutten av dagen? Blodplasma er en gulaktig væske som holder blodcellene dine i suspensjon. Ikke vent til du har store summer å investere. Og du bør forstå gebyrer som gjelder (PT Money har en god gjennomgang av MasterWorks her) for å sikre at du er komfortabel med denne nye og uvanlige formueskapende muligheten. Steady er enkel å bruke. Finn en oppskrift med kort forhåndstid, men med et rikt utbytte. Bitfinex og New York AG Bli en kamp Bitcoin Revolution testen igjen, Exchange Refutes Siste innlevering. Dette må være en av de enkleste metodene for å tjene penger på nettet uten egentlig anstrengelser eller endringer i oppførselen din.

Vær En Online Jurymedlem

På en populær episode av The Side Hustle Show brøt Rene Delgado sammen hvordan man kom i gang. Du angir rate per dag, vanligvis, men du kan også angi en ukentlig rate. Send oss ​​en e-post til money @ the-sun. Drop shipper sender den direkte til kunden din!

Hvordan kan du tjene penger på ferdighetene du har for øyeblikket? Å lære å tjene penger kan forbedre økonomien din på måter som å spare penger rett og slett ikke kan. Lag noe verdifullt. For å selge tingene dine er det bare å laste ned appen og skanne varens strekkode, og nettstedet vil generere et øyeblikkelig tilbud. De fleste nettsteder betaler deg basert på antall nedlastinger:

Det er så mye bedre å gå gjennom denne fantastiske, men utfordrende morenes reisen sammen. Dessverre ser det ut til å være vanskelig for mange av oss å finne legitime selskaper som faktisk betaler, blant de mange betalte undersøkelsessvindlene som finnes. Hvor raskt søknaden din blir godkjent vil avhenge av etterspørselen i ditt område. Du må selv sjekke markedsplassen deres for å tro hva folk kjøper der! Ved å registrere deg for å bli driver for et selskap som Uber, har du fleksibiliteten til å jobbe når du vil.

 • Du må være minst 18 år.
 • Ikke bare kan du dra nytte av den veldig populære salgsplattformen, du kan også kjøpe varer som blir solgt for lavere enn de er verdt.
 • Trykk på ditt personlige nettverk for henvisninger eller prøv HouseSitter.
 • I artikkelen min om vanlige Craigslist-svindel, skrev jeg om falske arbeidsgivere som "ansetter" nye ansatte, og deretter "tilfeldigvis" sender dem for mye lønn.
 • Det betyr at det kan ta en måned fra startdatoen å tjene din første full lønnsslipp.
 • Du kan også sørge for at nettstedet forblir brukervennlig.
 • Hvilken idé begeistrer deg mest?

Flere Måter

Hvis du kan trykke og sette sammen stasjonære som invitasjoner, og elske å lage og dekorere, kan du enkelt tjene penger hjemmefra. Begynn å investere nå, imidlertid, hvis du ikke er rik for tiden, er det lurt å ikke stole på investeringer som en primær inntektskilde og en metode for å bli rik. Fundrise kan skilte med 8. Hun bruker skanneren for å bestemme hvor lang tid det tar for en bestemt bok å selge og hvor mye den selger for. Så hvis du er en fotograf, videograf eller bare en tekniker-kjæreste, kan du tjene en god sum. Hvis du har tilgjengelighet på helg og kveld, kan du lett nå det om noen få uker. Du vil definitivt ikke bli rik eller tjene 100 dollar om dagen med undersøkelser alene, men du vil ikke kaste bort mye tid, og det vil hjelpe deg å komme dit ved å tjene kr5- kr10 ekstra per dag! Han tjener bare litt sidepenger på å gjøre fokusgruppene, men det lønner seg for en barnevakt og en natt ute av og til.

For å se alle detaljer om en stillingsoppføring, må du registrere deg for kr14. Bli med i vårt nyhetsbrev! få kule tips. Hei, jeg er Jaziel Sinadjan fra Filippinene. Her er 28 andre ting du kan selge akkurat nå! Du kan også bli forfremmet når du har nivået opp.

Verktøy

Hvis du har et skarpt blikk, kan du tjene penger. Og du prøver sannsynligvis å komme deg til 10.000 skritt om dagen hver dag! Du kan bli hyggelig overrasket over hva du kan gjøre med noen ekstra kroner i lommen. Forutsatt at du betaler minimum månedlig betaling på kredittkortet og tømmer saldoen før avtalen på 0% utløper, kan du potensielt tjene hundrevis av pund i året gjennom denne metoden.

Innbytterundervisning

For en liste over legitime selskaper som tilbyr denne typen jobber, sjekk ut “jobbe hjemme transkripsjonsjobber” -innlegget. Organiser folks skap og skap. Noen av oss trenger mer tid på å finne ut av et passende yrke. Les mer om Survey Junkie i denne anmeldelsen. Hvordan sette inn og uttak på offshore forex & cfd meglere? Så vi har ikke tenkt å ta med deling av turer, levere pakker eller andre ideer som krever at du forlater huset.

Vis Engelske Eller Forskjellige Dialekter

Kanskje du er musiker eller er en avicionado. Jeg innså raskt at jeg ikke var alene, og at det er andre (ikke bare mødre) som leter etter måter å tjene penger hjemmefra og vil vite bare tre ting: Det er et morsomt panel med mange interessante undersøkelser. Språk, takk til det brukervennlige automatiske grensesnittet til programvaren. Alt du trenger er en wifi-tilkobling og Skype for denne typen ekstern jobb, slik at du kan jobbe hvor som helst i verden.

Hvis du faktisk liker å sette sammen Ikea-møbler eller stå i lange linjer, kan du bli kuttet ut til å gjøre oppgaver for andre. For en trinn-for-trinn-guide for publisering og opptjening med e-bøker, se "Hvordan skrive en sakprosa-eBok på 21 dager". Hvis du er interessert i å teste nye produkter før de lanseres - fra mat til den nyeste teknologien - kan du få betalt for å gi din mening om dem. En blogg er ditt stykke internett-eiendom. Har du en evne til å finne ut av ting? Hvis du kan parle disse gavekortene til varer du trenger å kjøpe uansett - som dagligvarer eller bensin - kan det å lete på nett være en lukrativ måte å bruke fritiden på.