Hvordan hindre nettsteder i å "låne" CPU-en din til å gruve cryptocurrency

Selv om å motbevise “økonomiske eksperter” er så enkelt som å henvise dem til Bitcoin dagens markedspris og fortsatt eksistens, krever det en mer gjennomtenkt tilnærming å forklare hvorfor Bitcoin er verdt sine elektriske kostnader for miljøbevisste. Det er ikke den offisielle måten å bruke CoinHive Miner (som antas å være lastet fra lib/coinhive. )I tillegg tildeles gruvearbeideren gebyrene som er betalt av brukere som sender transaksjoner. Staking er et konsept i delegert bevis for innsatsmynter, som ligner nær sammenslått gruvedrift av bevis på arbeidsmynter.

  • Et sentralt element for suksessen med bitcoin-teknologi er å sikre dens nøyaktighet og den metodiske frigjøringen av tilleggsvaluta over tid.
  • Denne hovedboken for tidligere transaksjoner kalles blokkjeden, ettersom den er en kjede med blokker.
  • Merk at jeg sa at det å verifisere 1 MB verdi av transaksjoner gjør en myntgruver kvalifisert for å tjene Bitcoin - ikke alle som verifiserer transaksjoner vil få utbetalt.
  • Derfor er en av de beste sikkerhetsrutiner for webansvarlige å overvåke integriteten til nettstedene deres.
  • Utvidelsen bruker to hovedtilnærminger for å blokkere gruvedriften effektivt.
  • Og det er ingen grense for hvor mange gjetninger de får.

Alle de andre gruvearbeiderne stopper umiddelbart arbeidet med den blokken og begynner å prøve å finne ut mysteriets nummer for den neste. Gruvebassenger kan inneholde hundrevis eller tusenvis av gruvearbeidere som bruker spesialiserte protokoller. Etter hvert som gruvebasseng har blitt større, virker det ikke lenger utenkelig at en av dem kan samle nok kapasitet til å montere et angrep på 51%. Oppdiktet! anmeldelse - kontroversiell ny bok av david stockman? Du kan ta tak i utvidelsen fra:

Tross alt er sosialt press for å styrke Bitcoin-prosjektet bærekraftig.

Hvordan fungerer Bitcoin-gruvedrift?

Ikke bruk dette skjemaet for å rapportere feil eller be om tilleggsfunksjoner; denne rapporten vil bli sendt til Mozilla og ikke til tilleggsutvikleren. Som de fleste medieselskaper betaler Salon regningene gjennom annonsering, og vi setter stor pris på våre annonseringspartnere og sponsorer. Denne prosessen vil bruke mer av datamaskinens strøm og strøm enn om du surfer på nettstedet uten en annonseblokkering. I det forrige eksemplet anslår Eric, som tjente kr191.000 dollar gjennom bitcoin-gruvedrift, at han brukte 50.000 dollar på grafikkort, CPUer, kretskort og minne. ASIC bitcoin mining:

For det andre, for å legge til en blokk med transaksjoner til blockchain, må gruvearbeidere løse et komplekst beregningsproblematikk, også kalt et "bevis på arbeid. "Brukere har over tid brukt forskjellige typer maskinvare for å gruve blokker. BitcoinXT virket som et bra sted å starte - for det første er det en av de eneste som faktisk er implementert i kode - så det gjorde vi. Deltakere med en liten prosentandel av gruvekraften har en veldig liten sjanse til å oppdage den neste blokken på egen hånd. Bitcoin er ikke bundet til noe land eller økonomi. Israel, seriøst er det slik verden fungerer. Når løsningen er funnet, blir den nye blokken lagt til blokkjeden og deretter forplantet over hele nettverket.

Hvis jeg melder meg på, vil jeg se annonser?

Anmeldelser

Klikk på det lille 'No Coin' -ikonet i nettleserens menylinje. Forbrukere og forhandlere frykter at Bitcoin's fremtid kan være lik PayPal, som ble underlagt omfattende myndighetsreguleringer, noe som fører til transformasjon fra et kontantalternativ til et mer regulert system. Emurgo viser frem sin splitter nye blockchain explorer basert på cardano. Mange nettsteder bruker allerede cryptocurrency mining, særlig Pirate Bay, som nylig fikk øye på testing av gruveskript på sine nettsteder. Utvidelsen blokkerer ganske enkelt en liste over svarteliste domener i svarteliste. Sammen med sentraliserende hasjkraft, er det en bekymring for at en sentralisert Bitcoin ønsker velkommen regulering, som radikalt vil avvike fra Bitcoin sine røtter som et desentralisert, uavhengig og sensurfritt nettverk. Gruveproblemet uttrykker hvor mye vanskeligere den nåværende blokken er å generere sammenlignet med den første blokken. Noe lik Namecoin i konsept, men nærmere knyttet til Bitcoin, er sidekjeder.

For å lykkes med mine, må du ha en høy "hash rate", som måles i form av megahash per sekund (MH/s), gigahash per sekund (GH/s) og terahash per sekund (TH/s). Først må de bekrefte transaksjoner på 1 megabyte (MB), som teoretisk sett kan være så små som en transaksjon, men som ofte er flere tusen, avhengig av hvor mye data hver transaksjon lagrer. Green's lommebok kunngjør en betaling med 1 bitcoin til Red's lommebok. Det er det som gjør dem verdifulle. Én ting å huske på, når du tar beslutningen om å få en av disse utvidelsene eller ikke, er at kryptogruvearbeidere - som Coinhive, løsningen implementert av The Pirate Bay - er at de er vanskelige å oppdage av brukere; til du selvfølgelig begynner å merke den kraftige økningen i CPU-bruken. Glem gruvedrift. Paypal gjør omtrent 100 transaksjoner per sekund og Visa gjør rundt 4000 per sekund, så noen endringer må gjøres hvis bitcoin skal nå disse nivåene. Denne prosessen skaper en "voksforsegling", som sier at denne blokken og den som er før den er nøyaktig.

Abonner på vårt nyhetsbrev og vi vil varsle deg dagen det kommer ut. 1 */do_action ('wp_footer'); require_once ( 'alternativer-foter. )Alternativet for automatisk skriptblokkering for gruvedrift av skjulte virtuelle valutaer ble lagt til i testlesere av Mozilla Firefox - Nightly og Beta.

Pay-per-Share

Jo flere bekreftelser som har gått, jo tryggere blir en transaksjon vurdert. Et uforholdsmessig stort antall blokker blir utvunnet av bassenger i stedet for av individuelle gruvearbeidere. Gruvearbeidere arbeider på en side blockchain kalt en aksjekjede, gruvedrift med lavere vanskeligheter med en rate på en aksjeblokk per 30 sekunder. Forskrift om cryptocurrency i 2020, du må trene i minst 8 timer per dag for å oppnå maksimal lønnsomhet med denne roboten. Først trenger du en bitcoin lommebok. Med andre ord, alle aksjer er like, men kostnadene beregnes bare i slutten av en runde. Mange av dere må nå tenke "hva i helvete er cryptojacking".

Siden denne teknologien er tilpasset spesielt for oppgaven med bitcoin-gruvedrift, presterer den vanligvis mye bedre enn CPUer og GPUer.

Det er en god avveining hvis du ikke er tilhenger av reklame. Han samlet 2.500 bitcoins. Derimot kan tradisjonelle nettannonser samle langt mer informasjon om hvem du er basert på informasjonen på datamaskinen din. Monero, en personvernfokusert mynt. Når datamaskinen finner den, åpnes boksen, transaksjonen blir bekreftet og gruvearbeideren mottar 12. Foreløpig er denne dusøren 25 bitcoins; denne verdien vil halveres hver 210.000 blokkering. Overskriftene fra de første seks månedene av 2020 forteller historien.

Tilbake på 1990-tallet, som nå, tilbød Salon det vanlige forholdet mellom å vise annonser til brukerne sine i bytte for å holde mest mulig av innholdet vårt gratis. Generelt endrer ikke total hashkraft fra gruvearbeider hvor mange bitcoins som opprettes på lang sikt. Vi planlegger å bruke disse læringene ytterligere for å støtte utviklingen og veksten av mange andre måter som kan være mulig for å betjene verdiutvekslingen mellom innhold og brukerbidrag utover annonser og gruvedrift. Personlige verktøy, daghandlere er selvstendig næringsdrivende og fullt ansvarlig for alt de gjør. I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du kan forhindre at gruveskript kjøres i nettleseren uten ditt samtykke, men det betyr ikke at gruveskript alltid er en dårlig ting. Du kan også bruke den samme teknikken for å se om et bestemt nettsted svetter prosessoren din og tjener penger. Hvis B-kjeden vinner, vises ikke Green's transaksjon i B-kjeden - det vil være som om midlene aldri forlot Green's lommebok.

For eksempel er kryptogruvedrift periodisk, selv om malware-forfattere vil prøve å skjule kommunikasjonens jevnlige natur ved for eksempel å randomisere intervallene.

Fungerer På Flere Plattformer

6 (17/10/2020): Akseptable blokker inkluderer en løsning på et Proof of Work-beregningsproblem, kjent som ahash. Det kommer an på hvor mye data transaksjonene tar opp. Argumentet til fordel for større blokker er relativt enkelt og støttes for det meste av en tro på at Bitcoin skal bli et masseadoptert betalingssystem som ligner PayPal eller kredittkort. Faktisk oppdaget forskere en metode som lar et nettsted til å gruve cryptocurrency etter at du har lukket nettleserfanen. I 2020 ble dette halvert til 25 BTC. Kryptojacking begynte å gjøre overskrifter høsten 2020. Hvis du trenger øyeblikkelig hjelp med denne typen infeksjoner, tilbyr vi rimelige sikkerhetsplaner for nettstedet.

Imidlertid er ikke alle gyldige hasj.

Bitcoin Mining kan støtte IoT (Internet of Things)

Når frekvensen for blokkgenerering øker, øker vanskeligheten med å kompensere, noe som vil presse frekvensen for blokkering opp igjen. I dette scenariet kan svingninger i prisene på cryptocururrency la dem i en veldig god økonomisk stilling eller veldig dårlig økonomisk stilling veldig raskt. Dette lanserer 'Alternativer' -siden for AdBlock i en ny fane. 5 bitcoins, som i skrivende stund er verdt nesten 200 000 dollar. For å beskyttes, last ned Opera-nettleseren og slå på den innebygde annonseblokkeringen med cryptocurrency mining-beskyttelse. Det kan allerede ha blitt en algoritmeløsende maskin for hackere som gruver for cryptocurrency. Denne kodelinjen setter wpt-informasjonskapselen i 100 år (!) Dette nivået blir justert hver 2020-blokkering, eller omtrent annenhver uke, med målet å holde gruvedriftens priser konstant.

Cryptocurrency gruvedrift bruker datakraft for å løse vanskelige matematiske gåter kalt proof-of-work-funksjoner, sa Avital. Hvis CPU-bruken synker, ser det ut til å bli mer sannsynlig at dette nettstedet utfører cryptocurrency-gruvedrift. Så hvordan blir transaksjoner bekreftet? Grunnlagt i 1995 var Salon en pioner i den første medieverdenen på nettet, og følgelig ikke underlagt de samme omskiftningene i avisindustrien. Visninger, enkelt sagt kan du bruke din BitcoinTalk-signatur til å annonsere et produkt og få betalt for hvert innlegg du skriver. Videre lesning: Men for en hel nettlesingsøkt, bør brukeren ha valget mellom å melde seg inn som er målet med denne utvidelsen. Dette er en måte nøyaktigheten til blokken blir bekreftet. Hvis du bruker Tor Browser, ville du allerede vite om NoScripts og bruken av den.

Eriks historie er en overliste, men etter hvert som bitcoins får popularitet, øker interessen for å gruve denne cryptocurrency. Ved å kjøpe Bitcoin cloud mining-kontrakter, kan investorer tjene Bitcoins uten å håndtere problemer med gruvedrift, programvare, strøm, båndbredde eller andre offline problemer. Bunnen av den bærbare datamaskinen min begynte å varme opp litt, men datamaskinen fungerte fortsatt normalt ellers.

Det er to store leire som har innvendinger mot Bitcoin-gruvedrift på grunn av dets elektriske kostnader:

Som deres første produkttilbud, 21. Mange nettsteder, for eksempel Salon andWindscribe, bruker dem åpent og varsler brukere om at de kjører, og gir ofte besøkende valg om de skal la lånebehandlingen bli lånt. På samme måte som med CPU til GPU-overgangen, utviklet bitcoin-gruveverdenen den teknologiske næringskjeden til Field Programmable Gate Array. Men kanskje et bedre spørsmål vi kan stille er: Det er virkelig vanskelig å si sikkert. 00 senere samme år. Det er nå to konkurrerende versjoner av blockchain!

Husdemokrater stevner Det hvite hus i etterforskning av henvendelser

Bortsett fra myntene som ble preget via genesis-blokken (den aller første blokken som ble opprettet av Bitcoin-grunnleggeren Satoshi Nakamoto selv), ble hver eneste av disse Bitcoin opprettet på grunn av gruvearbeidere. Dette er fortsatt en relativt ny trussel, så sjekk alltid om din nåværende løsning gir deg beskyttelse - hvis den ikke gjør det, må du bruke en alternativ metode, for eksempel å installere AdBlock, eller bytte til sikkerhetsprogramvare som tilbyr blokkering i nettleseren. Last ned våre prisbelønte apper, og få tilgang til valutamarkedene når som helst og hvor enn du er. Han distribuerte også vannkjølingsteknologi for å drive gruvedriften sin med optimal effektivitet. Høyttalere søknad:, tue er medgründer og administrerende partner for Kukula Capital; Zambias første risikokapitalfirma, med fokus på investeringer og eiendommer. Hvordan bestemmer jeg om Bitcoin vil være lønnsomt for meg?

Ikke glem å dele dine synspunkter og tilbakemeldinger med oss. Å være oppført i dette avsnittet er IKKE en godkjenning av disse tjenestene og skal bare tjene som en sammenligning av skytjenester i Bitcoin. Konserter på fiverr, hvis du har tidligere erfaring som dataprogrammerer eller har ferdigheter på dette feltet, så er det mye arbeid du kan plukke opp som frilanser. Når det er sagt, kan gruvedrift påvirke ytelsen (og batteritiden) til datamaskinen din og (marginalt) øke strømregningen. Men det har riktignok kunder.