GUIMiner

Først må du sjekke om det er offisielle børser i landet ditt. Det som er interessant med denne programvaren, er det faktum at det kommer med en GUI og en CLI-build, slik at du kan bruke hvilken versjon du er mer komfortabel å bruke. Bits of Proof - en modulbasert implementering av Bitcoin-protokollen. Den er også basert på koden for den tidlige populære gruveprogramvaren CPUMiner. 0 denne uken og la til noen fine subtile forbedringer for å hjelpe appen til å gruve mer effektivt.

Gamma er ennå ikke tilgjengelig for Windows 7 & 8.

Hvis du har bestemt deg for å gå inn i cryptocurrency mining, her er noen av de beste Bitcoin mining-programvarene du kan komme i gang med. Bla opp for å lære mer! Det er en stor ting å ha en stabil og lønnsom gruveprogramvare som er her for å bli. Prosessen med en Bitcoin-gruveprogramvare er enkel. Gruvearbeideren bruker VIA hengelås Hash Engine der det er tilgjengelig. Det alvorlige svaret er nei. Det leveres med et brukervennlig grensesnitt med funksjoner som strømsparingsmodus, hurtig deling av innsending og gruvedrift.

Automatisert vakthund Ved siden av våre systembygde vakthunder kan du også sette opp tilpassede hendelsesbaserte triggere som vil forbedre ytelsen og stabiliteten til maskinene dine ytterligere. Regel 3 velg større kommisjoner, følg deretter instruksjonene for å bli tilknyttet. 0 har løst problemet der lydinnstillingene ikke ville synkroniseres til alle lydøkter, mens antallet gruvefeil i en tidligere versjon er redusert gjennom forbedret håndtering av Stratum. Selv om det er veldig tiltalende for nykommere, tillater MultiMiner også mer avanserte alternativer for strømbrukere som direkte tilgang til API-innstillinger og motorargumenter. Programvaren lar deg velge hvilke mynter du ønsker å gruve per den tilkoblede gruveenheten (GPU, ASIC, FGPA).

Når du har opprettet eller lastet ned en lommebok, vil du kunne få en Bitcoin-adresse fra lommeboken. Den beste appen som hjelper deg med å administrere barnas mobilbruk. Hvordan kan du beskytte deg selv?, når du plasserer et spredt bud, spekulerer du i om et marked vil stige eller falle i pris. Fordi disse brikkene må utformes spesielt for den oppgaven og deretter produseres, er de dyre og tidkrevende å produsere - men hastighetene er fantastiske. Det tilbyr SHA-256 gruvekontrakter og viser seg som regel å være langt mer lønnsomt siden myntene (SHA-256) enkelt kan utvinnes selv om utbetalingene gjøres automatisk i Bitcoins.

Hver versjon av Windows 64-bit har minst 8 GB RAM-støtte, men hvis du er interessert i hvordan RAM-støtte stiger med Windows 7-versjoner, kan du ta en titt her.

Beste Bitcoin mining-programvare

For solo-gruvearbeidere kobles programvaresystemer for gruvedrift av bitcoin til blockchain. Programvaren kontrollerer denne aktiviteten (input og output) til gruvearbeideren og projiserer statistikken på samme tid som inkluderer viftehastigheten, gruvehastigheten, temperaturen og hashfrekvensen. Den vanligste infeksjonsmetoden for uønskede Bitcoin miner2s er bundlere. De tilbyr også noen forskjellige gruvekontrakter å velge mellom. Klikk på knappen Legg til ekskludering. Die einzahlung des (start) guthabens auf deinen handelskonto, for mange mennesker er det å jobbe online den raskeste måten å tjene penger på. Det er en enkel å installere programvare som hevder å gjøre Bitcoin-gruvedrift ukomplisert med høyere inntekter. Grafisk illustrasjon og kan enkelt konfigureres med gruvearbeideren er funksjonene som er veldig viktige for denne programvaren.

Når du har klikket på utbetalingsadressen, må du oppgi lommebokinformasjonen. 21 gigawatt. ", til slutt vil jeg gå over noen vanlige handelsfeil. Og hvis du ikke liker å lese, her er videoen vår om emnet: GPU-gruvedrift er stort sett død i disse dager. Forhåpentligvis kan du bruke den til å bestemme hva som er riktig for deg.

Registrer deg på CoinDesks nyhetsbrev

Hvis du har dette høye håpet om å tjene mer penger på Bitcoin-gruvedrift, ville det være en god ide å kjøpe en maskinvarelommebok, noe som er sikrere enn de ovennevnte lommebøkene. Etter at gruvearbeiderne er konfigurert, kan du til og med sette opp "Autostart mining" som lar deg starte gruvedrift for Bitcoins så snart programmet åpnes! Du kan også gå til Ledger Nano S som er priset i markedet for kr60 - kr65 som vil holde myntene dine mer og mer sikre. Galleri, jeg vil gjerne høre fra deg. Heatmap view Visuelt identifiser og identifiser de mest oppvarmede områdene i gruvedrift (er) og finn posisjoner til offline maskiner raskere.

Vi har laget en omfattende guide som hjelper deg med å starte gruveeventyret ditt!

Slå Varmen

MultiMiner er kjent for å støtte nesten alle slags gruvealgoritmer. Hele poenget med gruvedrift av bitcoins er å tjene dem! Electrum - Denne lommeboken kan fungere på flere plattformer som Windows, Linux og Mac. Høyreklikk på skrivebordet ditt og velg Ny -> Snarvei; Bruk bla-alternativet for å finne cgminer-fpgaonly. Hvordan påvirker dette meg? Så gruvearbeidere får en lønn for gullgruvedrift, men programmerere får en belønning for Bitcoin-gruvedrift i form av de samme Bitcoins. Finn flere online pranks hos GeekPrank! Det handler om å autentisere blokkene på cryptocurrency blockchain som blir en realitet ved å jobbe frem komplekse algoritmer og problemer.

Hensikten er å sende utbetalinger og belønninger i fremtiden. Noen av funksjonene til BTCMiner er som nedenfor: Hvis du har bedre forståelse av Linux, kan du gjøre omtrent hva som helst med det. Mens du gruver med kompisene og bruker bassenget, kobler programvaren til en Bitcoin gruveportal. MultiMiner er kanskje den enkleste å bruke Bitcoin-gruveprogramvaren, en stasjonær applikasjon som er full av funksjoner.

Start cloud mining Bitcoin med så lite som kr10. Det kan også brukes til både gruvedrift solo og basseng. Bruk Gamma-appen på Windows 10 for å fortsette å tjene Razer Silver via Gamma. Bitcoin miner7 vil ikke fungere like raskt i strømsparingsmodus, men den vil heller ikke bremse datamaskinen min. Du vil være sikker på at du ikke ender opp med å bruke alle pengene dine på strøm til å gruve mynter som ikke vil være verdt det du betalte. BitMinter klient er kompatibel med Windows, Mac OS X og Linux, basert på Java Network Launch Protocol (JNLP) og krever ingen installasjon. Det er også bra for enhver valuta som bruker en SHA256 gruvealgoritme. Andre funksjoner inkluderer støtte til gruvedrift, hurtig innsending av deler, DirectX 10 og 11 GPU-gruvedrift og mer.

Alt Driften Din Trenger For Sømløs Cryptocurrency Mining

Etter at du har laget og lastet ned en lommebok, er det den tiden du kan ha adressen til å oppgi i Bitcoin mining-programvareoppsettet. 4. oktober 2020: eur / usd intradags teknisk analyse og handelsanbefalinger. En nybegynner kan enkelt sette den opp og starte gruvedrift på få minutter. Det forskjellige ligger imidlertid i det faktum at BFGMiner er utviklet for å brukes med ASIC-er (applikasjonsspesifikke integrerte kretsløp) i stedet for å støtte CPUer og GPU-er. Under ingen omstendigheter skal forfatteren være ansvarlig for direkte, indirekte, tilfeldige, spesielle, eksemplariske eller følgeskader (inkludert, men ikke begrenset til, anskaffelse av erstatningsgoder eller tjenester, tap av bruk, data eller fortjeneste eller forretningsavbrudd ) imidlertid forårsaket og på enhver teori om ansvar, enten det er i kontrakt, strengt ansvar eller erstatning (inkludert uaktsomhet eller på annen måte) som oppstår på noen måte ut av bruken av denne programvaren, selv om det blir informert om muligheten for slik skade. La oss forklare det på en enkel måte. Det finnes også enhetsdrivere for scrypt, for eksempel GAW War Machine og ZeusMiner-enheter. Selv om CGMiner i stor grad er designet for å brukes sammen med maskinvareutstyr, kan du bruke GPU-er og til og med CPU-er med det.

Bruk denne veiledningen for å beregne lønnsomhet for gruvedrift for mer informasjon. Papir lommebok - høres old school ut, men det er bare et stykke papir som de private og offentlige nøklene til en Bitcoin-adresse skal skrives ut på. Del denne artikkelen, disse midlene er tilgjengelige på din 401 (k), IRA eller en hvilken som helst avgiftspliktig meglerkonto. London, og mange kjøpere er drevet av høy avkastning. Selv om disse ikke er like effektive når det gjelder kraft og hashrate, krever de mindre forhåndsutgifter og kan gruve andre valutaer foruten BTC. Dette verktøyet lar deg konstant overvåke gruveaktiviteten takket være dens konfigurerbare ytelsesgrafer.

Oppførsel

Spesielt solcellepaneler påvirkes ikke bare av mengden sollys de får, men av overflaten, vinkelen de plasseres i og retningen de vender mot. Du har også muligheten til å ombestille ADL-enhet med din PCl-buss-ID med BFGMiner. Men vær forsiktig! Nett poolserver. Det er tre viktigste maskinvarekategorier for bitcoin miner1s: Gruvearbeidere blir kun betalt i Bitcoin, selv om Honey Miner fremdeles gruver over flere kryptomynter for å sikre at gruvedriftens maskinvare får mest mulig gruvefortjeneste.

Hver hasj har en sjanse til å gi bitcoins.

Er Disse Tingene Som Gruver Bitcoin?

Dermed er blockchain en stor åpen database, der den krypterte informasjonen om alle transaksjoner som er gjort, lagres. Gruvedrift er prosessen med å bruke en datamaskin til å utføre komplekse beregninger på blokker med data som opprettholder Bitcoin-nettverket. For det andre må du skaffe deg gratis strøm.

Hvorfor du bør gruve Bitcoin

Du vil heller ikke være nødt til å håndtere den økte strømbruken hvis du bruker en sky gruvedriftskontrakt. I dette innlegget vil jeg gjennomgå den beste Bitcoin-gruveprogramvaren som er tilgjengelig på markedet. Gitt, du kommer ikke til å bli rik på oppsettet, og du vil ha en mye mer solid miner som er bygget for å vare. For å komme i gang, registrer deg bare i gruvebassenget på BitMinter hjemmeside, konfigurer ASIC-maskinvaren i henhold til instruksjonene, og du er god til å gå. Hvis du vil gå inn i cryptocurrency verden eller ganske enkelt gruve flere Bitcoins, anbefaler vi på det sterkeste at du sjekker ut noen av de beste Bitcoin gruvedriftverktøyene for din Windows PC. Det lar deg også bruke GPU-er og CPU-er med det. Hvis du har dette høye håpet om å tjene mer penger på Bitcoin-gruvedrift, ville det være en god ide å kjøpe en maskinvarelommebok, noe som er sikrere enn de ovennevnte lommebøkene. EasyMiner Å fungere som en innpakning for BFGMiner og CGMiner-programvare, er den GUI-baserte Bitcoin-gruveprogramvaren veldig praktisk.

For å bruke NEON-instruksjonene, legger du til "-mfpu = neon" til CFLAGS. Hvis du føler at denne guiden hjelper deg eller du har noe annet å legge til på toppen av det vi nevnte her, kan du slippe en kommentar nedenfor. Avgiftene for sky gruvedrift vil imidlertid variere, og et annet poeng å være på vakt mot er svindlere som utgjør seg som sky mining antrekk. Dette sikrer at andre datamaskiner i nærheten er beskyttet mot angrep. For å lære mer om MultiMiners gruveprogramvare, sjekk ut deres hovedside. Mitt siste forslag er at du har et innstillingsalternativ.

Bitcoin Crash Course

De er tilgjengelige for Windows, Mac OS X og andre. Bare velg plasseringen til MinePeon-bildet og velg riktig stasjon for SD-kortet. Hvis du vil bruke AltiVec-instruksjonene, legger du "-maltivec" til CFLAGS. Før du fortsetter videre, anbefaler vi at du kjører en full systemskanning. Jeg har allerede fått en betaling, så jeg vet at den fungerer, og håper den fortsetter. Som vi ser, er det bare CGMiner, BFGMiner og MultiMiner som støtter ASIC-er, så det er ett merke i en sjekkliste med en gang.

Issue Tracker

Du kan også bruke den med Linux og MacOS, men det vil kreve ytterligere programvare. I skrivende stund kan en Antminer S7-hashfrekvens leies for kr1200. Få betalt for å kjøre ærend med apper som quickthoughts. CLI og mangel på fysisk beskyttelse for Raspberry Pi gir deg bare en illusjon om at du jobber "under panseret" og er teknisk. Beste aksjesimulatorer - verktøy for profesjonelle eller individuelle investorer. Liste over Bitcoin-relatert programvare.

  • Den er også kodet helt på programmeringsspråket C.
  • Det er mange fordeler med å bruke sky gruvedrift for bitcoin.
  • Hvis du minimerer vinduet eller låser skjermen, vil det pause.
  • Dette betyr at systemet kan bruke datamaskinressursene dine for å løse de komplekse ligningene som fører til opprettelse av nye Bitcoins.
  • Vi vil gjerne høre tankene dine om emnet!
  • Den faktiske fortjenesten du gjør vil avhenge av en rekke faktorer.
  • Imidlertid, hvis du ønsker å bli en profesjonell gruvearbeider, må du bruke dedikert gruveutstyr og mer avansert programvare.

Takk for at du hjalp til med å holde SourceForge ren.

06 Beste GUI-frontend for flere verktøy: CGMiner er den mest populære open source GPU/FPGA/ASIC gruvearbeideren blant Bitcoin-brukere som er tilgjengelig for Windows, Linux og OS X. Elementene kan inneholde filer, mapper, nettsteder eller applikasjoner som kobles til Internett, samt tidligere oppdagede utnyttelser. BitCoinMiner er Malwarebytes generiske deteksjonsnavn for kryptovaluta-gruvearbeidere som kan være aktive i et system uten brukers samtykke. I denne artikkelen skal jeg se på fem av de beste programvarebitene du kan bruke til å gruve Bitcoin. Du må kanskje starte MinePeon på nytt etter endringer. Gruveprogramvare for solo eller samlet gruvedrift. Dette er i hovedsak prosessorer som er laget kun for gruvedrift av Bitcoin og andre kryptokoiner og er ment å kjøre non-stop hele dagen, hver dag.

Denne programvaren startet med gruveprosessen i 2020 for Bitcoin og andre cryptocururrency. Sammendrag, vi gjorde alle nødvendige sjekker og bekreftet at det er gratis å åpne en Bitcoin Loophole-konto. BitcoinSentiment - Crowdvoting nettsted som tilbyr midler til å stemme og se velgere stemning mot bitcoin. En RX 480 gjør omtrent 250-270 KH/s og vil gi deg omlag 6000 satoshis på 24 timer. Spennende, er det ikke? Zcash gruvekontrakter er også tilgjengelige. Bitcoin-programvaren for gruvedrift er det som instruerer maskinvaren til å gjøre det harde arbeidet, og passerer gjennom transaksjonsblokker for å løse det.

Hvis du henviser Miner-Server til andre brukere og de registrerer seg gjennom din referanse, får du bonus hashkraft. For å komme i gang, må du kjøpe en sak for maskinen. Denne fyren utvunnet bitcoin med en datamaskin som hjalp nasa å lande på månen. Ved å delta i et gruvebasseng jobber du sammen med andre gruvearbeidere og deler Bitcoin-belønningen. Den kraftigste funksjonen på denne Bitcoin-gruveprogramvaren er resultatrapportene.

Hvis du ønsker å velge BFGMiner som ditt bitcoin-programvare, kan du få det her.

Dra vinduene med musen for å organisere dem på skrivebordet.

BFGMiner - best å bruke til ASIC-spesifikk gruvedrift

Dette betyr at en Windows Phone ikke kan tjene mye Bitcoin, men en Windows 10-datamaskin som kan utføre tunge oppgaver som videoredigering og spille viktige videospilltitler, har potensial til å tjene ganske mye. Jeg lurer også på om den fremdeles kjører når jeg gjør andre ting på skrivebordet mitt, fordi det sier at det vil slutte å virke til det går på tomgang, men id mye heller kjører det til enhver tid. Det er verdt å nevne at EasyMiner bare fungerer på Windows. Når du har utvunnet nok Bitcoins til å oppfylle terskelen, vil den automatisk bli overført til din Bitcoin lommebok. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.

Vi skal se på de tilgjengelige alternativene i vår neste guide, men først må vi se hvilken programvare som er tilgjengelig for deg. Enda viktigere, det lar deg sette gruvearbeideren i arbeid og begynne å tjene penger ved å koble til et basseng, eller til Bitcoin-nettverket hvis du gruver solo (anbefales ikke). I tillegg var min erfaring med dem ganske bra. I utgangspunktet kjøper du en kontrakt for et fast antall hasj per sekund og for et fast tidsrom fra et sky gruveselskap. Haipo yang, bitcoin er derimot ikke utstedt eller kontrollert av noen sentral myndighet. For å bruke GUIMiner, last ned den nyeste versjonen fra lenken over, åpne den og trekke ut arkivet hvor som helst på PC-en din (vi anbefaler skrivebordet ditt, slik at du enkelt får tilgang til det), og dobbeltklikk deretter på GUIMiner-kjørbar for å åpne grensesnittet. På enkleste vilkår er dette datamaskiner med flere kraftige grafikkort installert.

Varmekartutsikt

CGminer, som går sterkt i mange år, er fortsatt en av de mest populære GPU/FPGA/ASIC gruveprogramvarene som er tilgjengelige. Imidlertid må brukeren kjøpe minst 10GH/s. Det jeg liker med denne programvaren er det faktum at den er veldig enkel å bruke og er flott for å komme i gang med å lære om gruvedrift generelt og gruvedrift bitcoin, du kan bruke den til å lære om gruvedrift generelt, men du bør ikke forvente å tjene noe fra det. Eksempler på disse detaljene inkluderer den gjennomsnittlige hashingkraften til en enhet og bassenget den er koblet til. Støtter også automatisk markedsføring på utvekslingen din ved bruk av tredjepartsbørs som Bitstamp og andre. Nettstedet gir demo med 100% kildekode, gå til markedsalternativer og enkelt oppsett. Noen gruvebassenger krever høyere prosenter enn andre. Noen gruvearbeidere kan hevde at mer enn 4 GB RAM bare er nødvendig hvis du ikke vet hvordan du konfigurerer virtuelt minne.

Lister Over Programvare

Dette var en av de originale bitcoin-programvarene, og det er her CGMiner gaffelte fra CPU-gruvearbeider. Denne programvaren bruker et spesifikt gruvebasseng som beleilig har samme navn. Hver kan brukes både til solo og basseng gruvedrift. Beste Bitcoin lommebøker for Android 2020 - The Crypto Profit Ultimate Guide. Det er det jeg gjorde fordi det er lettere. Ved regulering, handle med EA bare på VPS og sjekk også ventetid, den skal være mindre enn 20 ms. Legg merke til at basseng, port, brukernavn, arbeider og passord er privat legitimasjon du oppgir til bassengarbeideren. MultiMiner ble designet fra første dag for å imøtekomme både nye gruvearbeidere og strømbrukere. Husk at du bare kan installere en Bitcoin-gruveprogramvare på datamaskinen om gangen.

Det er mange flere funksjoner for finjustering med ASIC-er og FPGA-er. Hashing24 opererer fra to lokasjoner, fra Island og Georgia, og de er kjent for å bruke de nyeste ASIC-brikkene produsert av BitFury. Informasjonen du ønsker fra denne tabellen er under merknader-kolonnen. Skjønt tekstbasert, er grensesnittet veldig greit, og du kan bruke hurtigtaster for å gå gjennom de forskjellige alternativene det tilbyr. I noen tilfeller bruker du datamaskinen til å kjøre gruvedrift. Bare skriv inn nettadressen til gruvebassenget ditt, brukernavnet og passordet hvis du har et. BTCCharts - Et innovativt diagram som viser et live feed av flere markeder, valutaer og tidsrammer. Hvis du er en avansert datamaskinbruker, er CGMiner det riktige verktøyet for deg.

Til slutt, har du mye dyktighet ved å bruke kommandoprom til å kjøre programmer, eller vil du heller bruke et grafisk brukergrensesnitt - også kjent som et pent program med praktisk merkede knapper for å klikke og så videre! Dette er flott for alle aldre og fungerer godt å investere i bitcoin tidlig for å tjene gode penger som er tilgjengelige i fremtiden for utdanning eller hverdagsbruk. Steven h., hvis du ser på dem, vil du kanskje bare finne en investering som kan passe til alle dine behov. Når det er sagt, er det et ganske brukervennlig kommandolinjegrensesnitt. Enten du gruver solo eller som en del av et basseng, er programvaren din eneste måte å overvåke, konfigurere og koble maskinvaren til nettverket.

PDF Reader - Vis, rediger, kommenter av Xodo

Klikk deretter på Fullfør. 05.00 #16 Sitat fra: Datamaskiner designet for gruvedrift, eller "rigger" som de er kjent, krever store mengder strøm, noe som vil øke driftskostnadene. Du kan bruke dette verktøyet til å tjene Bitcoins ved å utføre komplekse beregninger mens du bruker datamaskinen til Internett-surfing eller andre oppgaver. Imidlertid er det en advarsel her. Rollen til gruvedrift i cryptocurrency er å verifisere transaksjoner som foregår på et cryptocurrency-nettverk. Grensesnittet er intuitivt og hurtigtastene gir en rask og jevn opplevelse mens du får tilgang til visse funksjoner.

  • Dette er hovedkort og strømforsyninger designet til enkeltenheter, spesielt utviklet for valutagruving på chipnivå.
  • Sendte filer blir analysert av Symantec Security Response, og om nødvendig blir oppdaterte definisjoner umiddelbart distribuert gjennom LiveUpdate ™ til alle Symantec-sluttpunktene.

CGMiner - Beste gruveprogramvare for avanserte databrukere

For det første kryptogruves algoritmer. Du må vanligvis kjøpe en egen strømforsyningsenhet som vil sette deg tilbake noe som kr300 (kr265, kr360). Denne programvaren kobler datamaskinen din til nettverket og gjør at den kan samhandle med bitcoin-klienter, videresende transaksjoner og holde oversikt over blokkjeden. Gi oss beskjed om hvor mye du har tjent på kommentarene nedenfor. Derfor vil gruveprogramvaren for Bitcoin ta seg av distribusjonen av digitale data i nettverket og behandle dem til en fullstendig informasjon slik at du kan forstå statistikken.

Oppgrader til Gamma-appen på Windows 10 for å fortsette å tjene Razer Silver fra 26. august 2020 (03:00 GMT/UTC) og høste flere belønninger.

De eneste grunnene til at jeg plasserte den på tredjeplass på listen min er fordi de to første tjener litt mer på gruve riggen min, pluss at jeg ikke brukte den like mye som de to første. Det koster folk mer penger i strøm enn de tjener tilbake med bitcoin-gruvedrift. De brukerne som leter etter et enkelt program for å jobbe med en ASIC-enhet, vil bli imponert over det. Eller lag syntetisk høy utnyttelse, leverage har ingenting med fortjeneste å gjøre. Leter du etter Bitcoin mining-programvare på Windows 7 64-bit? Det beste av alt er at det støttes på alle plattformer som Windows, Mac OS og Linux.

Gjennomgangstittelen til Unknown kan vi i det minste bli kvitt den påtrengende videoen legger til

Selv om det er klart at du må matche programvaren til maskinvaren du allerede har, er det noen punkter du kan ha oversett: Besøk vår butikk: Så for eksempel å angi bitmain S2 eller S3 spenning kommandoen for det er –bitmain spenning. Hvis du gjør det på egen hånd, kobles BTC-programvaren til din blockchain. Brexit trader gjennomgang, - Rask uttak, dette er praktisk for alle brukere. Forespørselen om utmelding ble behandlet på mindre enn 24 timer. Gitt at den bruker sitt eget basseng for Bitcoin-gruvedrift, er alt du trenger å gjøre å registrere deg for bassenget og installere programvaren, og dit går du! CPU Miner er den opprinnelige koden for denne gruvearbeideren. Som du ser av bildet nedenfor, har jeg holdt minearbeideren på strømsparingsmodus. Gode ​​crypto-handelsplattformer:, det ville være det beste å diskutere dette med kontosjef. Akkurat nå med at bitcoin USD-prisen er så lav, hvor du kommer til et punkt der du i noen områder faktisk kan tape penger på å utvinne bitcoin akkurat nå, på grunn av strømkostnaden.