FlexJobs: De 25 beste selskapene som tilbyr jobb hjemmefra i 2020

Tjen kr14 - kr22 per time på å lære engelsk som andrespråk på nettet. Utbetaling via PayPal innen 24 - 48 timer. Enten kan du bli ansatt av noen og begynne å blogge bort på kundens nettsted, eller starte din egen blogg og tjene penger på den. Det ansetter også sesongbaserte skattespesialister. FlexJobs har tusenvis av selskaper med legitime arbeidsplasser fra hjemmet, og vi har satt sammen en liste over 20 høyprofilerte arbeidsgivere som kan hjelpe deg med søket ditt! Arbeidet skal visstnok være relativt enkelt, og planleggingen er ekstremt fleksibel. Spesielt med økningen av telemedisinske tjenester, ansettes jobber fra registrerte sykepleiere til logopeder hjemmefra.

Jobben er også en stor spillejobb for studenter, som kan planlegge arbeidet rundt klasser. Betaling varierer fra kr30 - kr350 avhengig av kompleksiteten i emnet og antall kilder som kreves for historien. GMR Transcription tilbyr transkripsjon, oversettelse, redigering og korrekturlesingstjenester i en rekke bransjer. Du må kunne utføre et bredt spekter av generelle transkripsjonstyper. I og med at samtaler tas på en rekke felt, inkludert helsetjenester, forsikringer, myndigheter og nødetater, domstoler, regnskap og turisme, kan du komme over sensitiv informasjon som må behandles forsiktig.

 • Minst 37.000 dollar per år, ifølge glassdoor.
 • Flott for avtroppende, pasientansatte som utmerker seg i konfliktløsning, og blir kundeservicerepresentant kan tilby fleksibilitet hjemme og spenner over nesten alle bransjer der ute.
 • Det kan være lurt å faktisk komme foran dem og personlig møte noen for å gjøre inntrykk.
 • De ansetter hovedsakelig i India, men rekrutterer fra andre land innimellom.
 • Leter du etter en ekstern jobb?
 • Så vurder å bli online-veileder.
 • Hvor mye betaler online læringsjobber?

Som en lokal reiseguide kan du få betalt ved å lage en tilpasset reiserute for turister basert på deres krav (barnevennlig, naturreiser, strandstopp, etc.) Fjernoppgaver styrker denne oppfatningen. Hvis det var så enkelt å tjene massevis av penger hver uke, ville ikke alle det gjort? Nettsteder som kan ansette deg for dataregistreringsarbeid inkluderer SigTrack, Capital Typeing og DionData Solutions. Anthem har også hatt oppføringer for eksterne og telekommunikasjonsstillinger som forretningsforbedringsrådgiver, konto- og programdirektør og markedsdirektør. Transkripsjon er et av de mest legitime arbeidene fra hjemmet jobber, og GMR Transkripsjon tilbyr roller til erfarne så vel som nybegynnede transkripsjonister. Grunnen til at du bør legge igjen en ny macbook eller ipad fra ferielisten din. Liveops spesialiserer seg på outsourcing av call center. Du vil lytte til kunder, feilsøke tekniske problemer og gi teknisk support til kundene.

Hvordan få et arbeid hjemmefra veiledning jobb: Potensielle kunder kan søke etter kvalifiserte eksterne arbeidere og proaktivt kontakte dem om potensielle jobbmuligheter. Det er rikelig med ekte arbeid hjemmearbeid som kan kreve et forhåndskjøp, men bruk litt ekstra tid på å prøve disse mulighetene.

Film Og Postinstruksjonsvideoer

Mange tilbyr ubegrenset betalt fri, og noen har returrett med alt betalt selskap på spennende destinasjoner. Å skrive jobber er noen av de enkleste måtene å tjene penger på nettet uten å måtte snakke i telefonen. Grunnlagt av en tidligere rekrutterer på Hulu, Contessas liste over muligheter og alternativer kan være mindre enn andre nettsteder, men det er fordi den er svært kuratert. Respondenten søker deltakere i fokusgrupper for en rekke forskningsstudier og tester på nettsteder. Denne listen inneholder bokstavelig talt tusenvis av selskaper som aktivt ansetter eksterne verk. De har tusenvis av uavhengige agenter fra en lang rekke bakgrunner, og et mangfoldig utvalg av kunder som legger ut arbeid til dem. Det viser seg å være en tonehøyde for å eie din egen virksomhet, med løfter om enorme penger.

Den har tusenvis av åpne jobber der du som frilanser kan jobbe hjemmefra i pyjamas. Bitminter, et gruvebasseng er en måte for gruvearbeidere å samle ressursene sine sammen og dele sin hasjkraft mens de deler belønningen likt i henhold til antall aksjer de bidro til å løse en blokk. Ikke verst for en dag med hardt arbeid, ikke sant? De ansetter i USA, og lønnen avviker med stillingene. Hjelpe andre kvinner?

De er kjent for å ha god teknisk supportpersonell for programvarerelaterte problemer.

Tester På Nettstedet

Det er mange selskaper der ute som ønsker å ansette folk til å sy hjemmefra, og du kan til og med gjøre dine sykompetanser om til din egen heltidsvirksomhet, uavhengig av arbeidsgivere. Kjernen i jobben er å rangere kvaliteten på websider og relevansen av søkeresultater for å teste om endringer i søkemotorens algoritmer gir bedre resultater til brukeren. Fordi du snakker med kundene via telefon, trenger du en rolig arbeidsplass. Oppgaven til selskapet, som har hovedkontor i Waltham, Massachusetts, er å gi folk produktene de trenger for å gjøre verden sunnere, renere og tryggere. Nettcrawl- og datavitenskapsselskapet Scraping Hub sysselsetter et globalt distribuert team på over 100 “scapinghubbers. Alle de nedenfor nevnte selskapene ansetter i forskjellige land, men ikke alle disse legitime arbeidene fra hjemmet jobber ansetter akkurat nå. K12 tilbyr undervisningsmuligheter via en digital læringsplattform. Juridiske transkripsjonister kan generelt kreve mer fordi det er et mer spesialisert felt.

Dette avhenger av resultatene du leverer for kundene dine. Det er krav om å jobbe om netter og helger. K12 er et utdanningsselskap som leverer nettbaserte interaktive klasser og læringsmoduler for elever i grunnskolen gjennom videregående skole. Må være 18 år eller eldre for å jobbe som shopper. De ba om å kjøpe et produkt, men klarte ikke å ta en kjøpsbeslutning. Du trenger tilgang til høyhastighets internett og sterk kunnskap om sosiale medieplattformer.

CyraCom

For å poste en jobb, må du bestå en innledende screeningsprosess som inkluderer en eksamen og deretter spesifikk opplæring før du får full tilgang til jobb hjemmefra. Jobben kan kreve at du besøker potensielle møteplasser. Alle eksterne ansatte får kr56/uke for å kjøpe lunsj! Må ha en bachelorgrad og relevant interiørdesignopplevelse.

Annonsepartnere

Disse selskapene er dine beste spill akkurat nå. Bedrifter ønsker å sørge for at nettstedene deres er intuitive og enkle å navigere. Det er få ting som er mer frustrerende enn å prøve å finne legitimt arbeid fra hjemmejobber. Populære jobbkategorier inkluderer kundeservice, salg, markedsføring, drift, HR, produktstyring og programvareutvikling. Sosiale nettverk er et hott sted for fare hjemme eller hjemme. Elsker du Googling forskjellige opplysninger hver dag? Det kan være vanskelig å balansere å oppdra et barn og forplikte heltid til en arbeidsgiver alt på samme dag. Enten du er en person som liker å hjelpe til med å løse problemer eller en teknisk veiviser som kan veilede databrukere til en løsning, det er en fleksibel jobb der ute du er sikker på å elske.

Delta i hånlig jury; få betalt kr20.

Noen selskaper tillater veiledere å sette sine egne priser, mens andre betaler en fast avgift. 00, og skatteinformasjonen din er fullstendig. Et globalt kraftverkmerke som er synonymt med skjønnhet og overlegen kvalitet. 25 per lydminutt. Trello bygger samarbeidstavler, lister og kort som hjelper teamene å samarbeide og organisere prosjektene sine på en fleksibel måte. Det hjelper kunder med å forbedre produktene med avanserte søkemotorer, sosiale medieplattformer, netthandelnettsteder og mer. Det kreves en bachelorgrad på de fleste nettsteder.

Durst foreslår å se etter disse positive indikatorene for "ekte" arbeid fra hjemmet: For det første kan du alltid prøve den gammeldagse måten å gå dør til dør på og dele ut løpesedler. Kandidater med erfaring innen gjestfrihetsvirksomhet og en høyskoleutdanning i gjestfrihet eller et beslektet felt som reiselivsledelse vil ha de beste mulighetene. De ansetter vanligvis i USA, og lønnen starter på kr10 per time. Alt du trenger å komme i gang er et par hodetelefoner, en internettforbindelse og en datamaskin. Nedenfor er noen nettsteder og selskaper vi har bestemt oss for å være legitime.

Det var tidligere kjent som Utdanningsportal, “I dag henvender seg til mer enn 1 million studenter til å studere.

En av de enkle måtene å tjene penger på å jobbe på nettet.

De Beste Jobb-hjemme-nettsteder

Når du har lastet opp videoen til YouTube, kan du registrere deg i partnerprogrammet, sier Lawson. Handelsmuligheter, kostnaden for handelen er $ 20 (2-pip spredningen), som allerede representerer 2% av kontoen hans. Ved hjelp av nøkkelord som "jobb hjemme", telekom og fjernkontroll, kan du finne mange hjemmebaserte jobber. Du kan tjene per lydtime, og Ubiqus ansetter fra mange land rundt om i verden. De to mest populære er Appen og Lionbridge.

USA (må kunne reise for trening). Vis en serviceside, nettstedet ser ut til å være litt utdatert med søknadsfristen fordi noen medlemmer har sluttet seg til nylig. UnitedHealth Group er et av verdens største helsevirksomheter og tilbyr et bredt spekter av eksterne arbeidsmuligheter på områder som saksbehandling, rådgivning, patentering, skriving og analyse. I løpet av de siste årene har flere titalls mennesker i selskapet mitt jobbet hjemme. Du kan finne en profil av SYKES her på FlexJobs. Å skrive faglige artikler har vært en blomstrende virksomhet i mange år, selv om hele ideen om å skrive essays eller papirer for late studenter som er villig til å betale ghostwriters har vært diskutert siden starten av disse nettstedene. Det er vanskelig å oppgi de beste jobb-hjemme-jobbene, for i likhet med tradisjonelle jobber, avhenger mye av hva du vil ha i en jobb og hvilke ferdigheter og erfaringer du har å tilby en arbeidsgiver. Nesten enhver stor bedrift har fått på seg sosiale medier båndtvang som et middel til å nå sine kunder direkte, og uten å betale tungt for TV-, trykk- eller radioannonser.

Topp Innlegg

Enterprise ansetter både eksterne kundeservice og salgsrepresentanter. Det er mange ledende merker blant kundene. Det kan fortsatt være en anstendig kilde til sideinntekter. Lønn varierer fra kr8 til kr25 per time, avhengig av erfaringsnivå. Hvis du for eksempel liker en spesifikk podcast, kan du se om de trenger noen til å transkribere episoder. I så fall kan du dele dine erfaringer med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

Hvis du vet hvem som er, hva som er, hvor, når, hvorfor og hvordan historiene du leser dag inn, ut, kan det journalistiske talentet ditt prøve å komme seg ut. De fleste selskaper trenger kundeservicerepresentanter, og mange av dem benytter seg av å ansette eksterne ansatte for å utføre denne rollen. Dette selskapet har for det meste hjemme-roller som medisinske kodere, forsikringsrepresentant og mer. Husk at teknologi ikke bare er begrenset til elektronikk. Hvordan de hjelper deg med handel, ved å bruke teknisk analyse kan du som næringsdrivende identifisere rekkevidden eller trender miljøer og deretter finne oppføringer eller avkjørsler med større sannsynlighet basert på avlesningene deres. Avhengig av hva som fungerer best for deg, kan du stille en timepris på kr35 til kr50/time, eller en engangsavgift fra kr200 til kr1000 for hele kampanjen. Nåværende åpninger inkluderer dataregistrering, virksomhetssalg, kundeservice og mer. Andre veiledningsjobber, som undervisning i engelsk som fremmedspråk (TEFL), krever samhandling og instruksjon med studenter fra hele verden.

Belay ansetter deltidsansatte og heltids fjernbaserte arbeidere for å hjelpe sine klienter med administrasjon og oppgave prosjektstyring.

Håndlaget Crafter

Selskapet tilbyr fleksible deltids-, heltids- og helgearbeidsmønstre. Da vi rangerte de beste veiledningssidene, var det en klar vinner: Det eneste forbeholdet er at du trenger å være konkurransedyktig med lignende korttidsleie i ditt område. Zapier er et eksternt teknologiselskap som ofte ansetter kundesupportagenter i USA og internasjonalt. En av de beste fordelene ved å jobbe for dette Hartford, CT-baserte forsikringsselskapet?

Under fleksible arbeidsmuligheter lister Dell for tiden over 300 heltidsjobber fjerntliggende. Verden, andre mer aggressive mennesker kan søke å handle. I så fall kan dette være en flott hjemmebasert virksomhet. Og selvfølgelig er Survey Junkie 100 prosent gratis. Som en helt ekstern arbeidsgiver ansetter informasjonsteknologi- og serviceselskapet fagpersoner fra hele verden for å bli med i teamet deres. Kaplan har spesialisert seg på opplærings- og utviklingsprogrammer. De mest vellykkede selskapene ønsker å komme inn i hodet på forbrukerne.

Etter den første opplæringen din begynner det virkelige arbeidet. Det eneste virkelige kravet til denne jobben: Du må ha en velprøvd registrering for problemløsning og muligheten til å multitaske. Bare ikke gå inn på det og tro at du kommer til å tjene massevis av penger rett ut av porten. Sammenlign reisepenger, det fantastiske med å bruke Bitcoin Code er at brukerne ikke trenger noen ekspertkunnskap for å begynne å handle og tjene penger på cryptocururrency trading. Du trenger minst to års kundeserviceopplevelse, så vel som muligheten til å være i Salt Lake City (dens hjemmebase) for en første opplæringsperiode. Hvis din yrkesbakgrunn var i utdanning, kan du kjenne igjen navnet Houghton Mifflin Harcourt. Drømmer du om å jobbe hjemmefra? FlexJobs har en informasjonsside om American Express hjemmejobber her.

Notarius Publicus

Men den kuleste delen er at Toptals interne team av ingeniører også er helt distribuert. Liker du å hjelpe andre, har gode mellommenneskelige ferdigheter og liker å snakke i telefonen? Studentene lærer praktisk talt, og du trenger ikke å pendle dit de er. Gengo er et oversettelsesfirma som ansetter hjemmebaserte oversettere fra hele verden. Hvis du er godt snakket på et annet språk enn engelsk, spesielt et som mange snakker, kan det hende du får en stilling som oversetter dokumenter, samtaler, møter og korrespondanse. Selskapet anerkjenner mange fordeler med sitt virtuelle arbeidsstyrkeprogram for ansatte:

På toppen av det, når du etablerer deg og omdømmet ditt begynner å vokse, tjener du en ganske komfortabel lønn. Blogging har vært den største spillskifteren for meg, spesielt når det gjelder å jobbe hjemmefra. Trinn 3 - kjøp din bitcoin:, "Jeg var overrasket over å se antall likes, kommentarer til innlegget og dele på innlegget," sa Jitendra Alwani, en Dubai-basert digital markedsføringsekspert som la ut en advarsel om svindelen etter at den dukket opp på hans feed. Har du også en fasttelefon og pålitelig internett? Er du oppegående og vennlig? Denne er en god å snakke om denne tiden av året - skattetid på året som er. Krypto-volatilitet: hvorfor volatilitet er viktig i cryptocurrency-markedet, utseendet til et nytt cryptocurrency-instrument på Bakkt bør også ha en positiv effekt. Du kan virkelig blogge om hva som helst under solen.

Lead Generation Specialist

Skriveopplevelse er veldig nyttig, men det du virkelig trenger for å komme i gang er drivkraft, ambisjoner og muligheten til å finne en unik vinkel på hendelser som skjer hver dag. Ingen skyggefulle MLM-ordninger. Inntekten avhenger av byen og tidspunktene du velger. Noen mennesker har imidlertid utnyttet det vanlige ønsket om å jobbe eksternt.

Ledelse

Å ta betalte undersøkelser kan hjelpe. Hvis du har utdanning innen helse, kan du gå inn i selskaper som Humana eller UnitedHealth Group for å se listen over tilgjengelige muligheter. ** cftc-bekreftet **, du kan se alle nødvendige informasjon om brukerne som kan hjelpe dem med å lage de juiste keuzes. Lær om Buffers åpne posisjoner her (eller bli med på adresselisten for å finne ut når mer åpnes). Live share tips, i stedet for å bruke flere apper for å overvåke og administrere økonomien din, kan du åpne en pensjonskonto på Stash samtidig som du bruker din vanlige konto. Denne spillejobben er åpen for både innbyggere i USA og internasjonale som kan motta betaling via PayPal.

 • Hvis du har en evne til å bake eller lage mat, så gjør lidenskapen din til en sidevirksomhet.
 • Det multinasjonale selskapet utvikler, selger, reparerer og støtter datamaskiner og tilhørende teknologi og tjenester.

Registrert Sykepleier

Etter at profilen din er godkjent, er du klar til å starte en blomstrende online veiledningskarriere! Du må kunne jobbe 4-6 timer på ett skift. Siden du jobber med barn (selv om det er online), må du fortsatt gå gjennom den typiske ansettelsesprosessen for en lærer: De tilbyr betalt opplæring og teknisk utstyr. Hilton er et av de mest gjenkjennelige navnene i gjestfrihetsbransjen. Hvis du ikke har flaks med Chegg Tutors, Tutor. K12 har ofte ledige stillinger både for lærerstab og støttearbeidere.

 • Du må opprette en YouTube-konto og deretter skyte video enten med telefonen eller videokameraet, og deretter laste den opp til kontoen din.
 • De tilbyr jobber for medisinsk transkripsjon og virtuell medisinsk skriftlig online.
 • Dette er en god jobb for deg som liker å lese.
 • Du kan jobbe som transkripsjonist, oversetter eller billedtekst for dette selskapet.
 • Jeg elsker det og vil at alle skal ha den fleksibiliteten jeg har hatt.
 • Dette er et flott hjemmefirma som ansetter folk til å jobbe hjemmefra som kundeservicerepresentant, og gir eksepsjonell kundeservice til selskapets kunder.

Bokholder

Selskapet har også "mottatt en rekke priser på arbeidsplassen, inkludert Computerworld 100 beste steder å jobbe innen IT, prisen for beste arbeidsgiver for sunne livsstiler fra National Business Group, og en rangering på 58 på Fortune 500-listen," rapporterer John Rampton hos Inc. De tilbyr et fint utvalg av prosjekter i mange bransjer. Kan ikke høre noen som var mer enn en fot unna mikrofonen, hun måtte ofte be oss om å gjenta det vi hadde sagt. Sjekk ut JetBlue sine nåværende åpninger her. Gjennomsnittlig timelønn er mellom kr15- kr24. Renzo Piano sier Bitcoin Billionaire testen at han handler om åpne områder, ikke bare tårn, forsikre deg om at nettleseren din støtter JavaScript og informasjonskapsler, og at du ikke blokkerer dem fra å laste. Generelt blir sosiale mediepåvirkere enten betalt per innlegg eller per kampanje, og prisene er diktert av mengden følgere du har. Nåværende åpninger har en startlønn på kr13 per time pluss bonuser.

Den skybaserte plattformen gjør at bedrifter kan administrere og analysere kundeaktivitet og brukes av selskaper som Adidas, U. Du kan jobbe så mange eller så få timer som planen tillater. Uansett vil betalingen for det meste foregå på en ukentlig eller månedlig basis.

Selskapet anerkjenner mange fordeler med sitt virtuelle arbeidsstyrkeprogram for ansatte: Bli en agent på NexRep Marketplace! De tilbyr fleksibelt arbeid i et bredt spekter av utdanningsfelt, og flere jobber er helt eller for det meste hjemmebaserte. Annonser og legg ut tjenestene dine på LinkedIn og på populære frilanserplattformer slik at klienter kan finne deg. 5% av leie- og leveringsgebyrene.

Faktisk Rangering - 3.9

Noen har filtre for denne typen innstillinger, mens for andre kan du bare legge til søkeordet "arbeid hjemmefra" i søket ditt. Hvis du elsker å skrive, kan du prøve å skrive for Hubpages. Å bli medlem av selskapet vil tillate deg å vise frem arbeidet ditt for millioner av mennesker over hele verden. Fordelene ved å jobbe hjemmefra er uendelige: SYKES tilbyr kontaktadministrasjonsløsninger til kunder over hele verden, og annonserer for kundeservicemedarbeidere, supportarbeidere og teamledere. Ser du etter ekte arbeid hjemmearbeid som ikke vil rive deg av? Last ned listen her. Sammen med en konkurransedyktig lønn, nyter de ansatte ubegrenset betalt fri tid, selskapets retreater og aksjeopsjoner.

Bare husk at du må betale pasient når det gjelder innkassering på bloggen din. Du kan søke som utvikler eller bla gjennom åpninger i det interne teamet der alle jobber eksternt. Ansette i Wisconsin. Og la oss være ærlige, oppføringskostnadene er også minimale. Crossover har for eksempel et kontinuerlig behov for QA-testere fra hele verden. Ogg sier at reisebyråer som spesialiserer seg på nisjereiser, for eksempel spesifikke destinasjoner for velstående kunder, har potensialet til å tjene 100 000 dollar i året som jobber hjemmefra. Arbeidet innebærer å lytte til og skrive opp diktat fra leger. MIX har en innebygd 2020 dagers oppstartsmekanisme for å finansiere Crypto Mix prosjektet. Fem års gruvedrift er forhåndsallokert til en smart kontrakt som gradvis frigjør den over 2020 dager med en stadig avtakende hastighet. Jeg har delt ned to lister som vil hjelpe.

Hvis du vet hvordan du målretter mot de riktige brukerne og lager effektive annonser, kan du føre nye kunder til kundenes nettsteder og øke deres bunnlinje. PayScale rapporterer at gjennomsnittlig lønn for veiledere er kr17. Hvis du har en evne til å fikse ting, som sykler, biler eller datamaskiner, kan du vurdere å starte din egen reparasjonsvirksomhet. Mt. Gox åpner for virksomhet - 18. Bitcoin Evolution anmeldelse 2020 juli 2020, bør investorer ta bitt og satse stort på bitcoin og se disse under $ 8.000- $ 10.000 prisene i dag som en engangskjøpsmulighet? Dette topprangerte selskapet ansetter eksterne arbeidere til virtuelle kundeservicestillinger.

Direkte Salgsmuligheter:

Sitel er et datterselskap av Groupe Acticall, og de er en av de større deltakerne i outsourcing-bransjen. Risikostyring i handler, med handel kan du også benytte deg av gearing for å omsette eiendeler du ellers ikke ville hatt råd til. Selskapet sysselsetter over 280 000 individer i mer enn 80 virksomheter. WordPress er den profesjonelle bloggerens plattform du velger, med brukervennlige funksjoner som lar selv nybegynnere lage sin egen blogg på få minutter.

Her er 14 selskaper som tilbyr ekte jobber for datainnføring. De fleste jobber innebærer å ringe og motta kundesamtaler fra hjemmet ditt. Registrer deg her - det er gratis og vil hjelpe deg med å lande en ekstern jobb raskere! Hvis du har vanvittige ferdigheter i koding i HTML og CSS med dyptgående kunnskaper i språk som Ruby, JQuery og JavaScript, kan du tjene opp til kr70 000 årlig som nettutvikler. Dette selskapet har sporadiske bokgjennomgang og redigeringsmuligheter. I tillegg er det bedre å betale for å jobbe for deg selv enn å dra til kontoret noen dag, ikke sant?

Bloggjobber:

Dette velkjente work-at-home-selskapet tilbyr virtuelle call center-jobber, og Teletech ansetter i USA og Storbritannia. 1k på 1 dagers dom, denne strategien kan i hovedsak skaleres til et ubegrenset antall kontoer som umiddelbart kan stå igjen (som tilfellet er Olga) eller slettes når 7.500 følgergrensen er nådd (hvis du vil være mer subtil med strategien). Du må være i samme by for å undervise gjennom dette selskapet. Som med alle jobber hjemmefra som fokuserer på å svare på innkommende samtaler, krever Alorica at du har litt grunnleggende utstyr: Det er det eneste som skiller dem fra deg og jeg.

Selv de uten skriveopplevelse kan bli med på blogosfæren. Gi salgsstøtte for kundesalgssupport for merker som QVC, HSN, Zulily, Ballard Designs, Frontgate, Garnet Hill og Grandin Road. Ikke alle arbeidsgivere vil gi deg nødvendig utstyr eller utstyr som gjør jobben. Dette er mer en freelancer type jobb der mange prosjekter blir gjort på spesifikasjoner.