Etter åpningstid

Å kunne handle etter at markedet har stengt, lar handelsmenn reagere raskt på nyhetshendelser. Markeder vil være åpne for ordinær handelstid. Det kanadiske markedet vil være åpent for ordinær handelstid. Alle de meksikanske markedene vil være stengt for ordinær handelstid: ECN-er brukes ofte av institusjonelle investorer, men de kan også brukes av individuelle investorer. CBOE sier at en eller annen gang neste år planlegger å holde handel i VIX åpen 24 timer i døgnet. Etter timer og handel med premarket skjer kun gjennom ECN-er. Men når aksjemarkedene stenger på 4 pst. Det er forundrende for noen investorer at det ikke er noen liknende handel med ettermarkeder og ettertider tilgjengelig for mange aksjeopsjoner. Næringsdrivende kan bare bruke grenseordrer for å kjøpe, selge eller korte.

Handel i lengre tid skjer når de store børsene er stengt, så ordrer blir bestilt gjennom datastyrte handelssystemer, eller elektroniske markeder. Hvis du er klar til å bli matchet med lokale rådgivere som vil hjelpe deg å nå dine økonomiske mål, kan du komme i gang nå. 00 timer (bestillinger til sist TSX (MIC: )Men økningen kan virke etter at markedene har åpnet hvis ryktet viser seg å være ubegrunnet. Royal forex bonus, denne API gir tilgang til live streamingpriser, så vel som avanserte ordretyper og utførelse av handel. Ettertidshandel kan hjelpe deg med å oppnå store gevinster i aksjemarkedsspillet - hvis du vet hva du gjør. Investorer foretrekker muligens handel på høytiden, og etter etterspørsel gir denne ekstra fleksibilitet. I tillegg til pris bruker analytikere volumtrender for å forutsi fremtidig ytelse.

 • Hvorfor eller hvorfor ikke?
 • Det er vanskelig å føle seg dårlig for dem fordi de ikke er oppmerksom - men hvis du bare begynner, la dette være en advarsel, for det lider ikke tull.
 • Dette betyr at det er mindre konkurranse om å sitere priser, og som sådan kan prisene være mindre konkurransedyktige.
 • Hvis likviditet og priser ikke var nok av en grunn til å gjøre handel etter lukketid risikabelt, gjør mangelen på deltakere det enda mer risikabelt.
 • Ettertidshandlere kan øyeblikkelig plassere handler for å styre sine posisjoner uten å måtte vente til neste dags åpne og potensielt gå glipp av meningsfulle prissvingninger.

Selv om tilgjengeligheten av ettermiddagshandel tilbyr detaljhandelsinvestorer muligheten til å dra nytte av markedet, er det risiko forbundet med det, og her er noen av dem: Eventuelle investeringsbeslutninger som tas av brukeren gjennom bruk av slikt innhold er utelukkende basert på brukernes uavhengige analyse under hensyntagen til dine økonomiske forhold, investeringsmål og risikotoleranse. Så en aksje som er kjøpt etter timer dagen før dens eks-utbyttedato er kvalifisert til å motta utbyttet. Et elektronisk marked er ganske enkelt en tjeneste som matcher kjøps- og salgsordrer. Å kjøpe og selge aksjer kan gi store gevinster, men det kan være for ustabilt for noen investorer. En aksje lukker dagen på kr145. Det er langt flere kjøpere og selgere i løpet av ordinære timer.

Det er imidlertid ikke den eneste nyheten som slippes.

Kostnader For å Handle Aksjer Etter Timer

For å kunne gjøre en bestilling under premarket eller etter timers økter, må du ha en Fidelity Brokerage®-konto og samtykke til ECN-brukeravtalen. Med andre ord, du kan potensielt tjene penger nå hvis aksjen plutselig kollapser. Overtakelser, fusjoner, konkursinngivelser, regjeringsrapporter om arbeidsledighet og andre hendelser kan flytte aksjer etter åpningsklokka. Risiko for endring av priser. Relativt små ordrer kan flytte prisen på en aksje betydelig. Det fører til lavere odds for å få kjøps- eller salgsordre utført og ikke få den handelskursen du forventet ved transaksjonen, sammenlignet med standard handelstid. Vær oppmerksom på at kostnadene for handler utført i flere økter (i. )Den mindre travle handelsaktiviteten i løpet av timene økter kan føre til større spredning og mye mer merkbar prisendring.

 • I løpet av timene, ECN-er frivillig, er de ikke pålagt å tilby likviditet eller de beste prisene til deg.
 • Ikke prøv å handle i løpet av timer med mindre du er en disiplinert næringsdrivende som kan være avgjørende og reagere raskt.
 • Men husk at bare fordi du kan få tilbud på et annet ECN ikke nødvendig, betyr det at du vil kunne handle basert på disse tilbudene.
 • Du må legge inn utløpte ordrer på nytt i standard markedstid hvis du fremdeles vil ha Fidelity utføre handlene.
 • Limited har innført visse prosedyrer som kan påvirke våre kunder i dette nye handelsmiljøet og relevante handelsegenskaper.
 • Handling i utvidede timer er muliggjort av datastyrte ordrematchingssystemer kalt elektroniske markeder.
 • Husk, aldri handel bare for å handle.

HØyskole

Finn oppdaterte noteringer på de fremtidige futures for aksjemarkedet. I tillegg til handel utenom åpningstidene, er det nå flere og flere elektroniske børser som åpner seg. Ville det ikke være fint om du kunne kjøpe eller selge aksjer etter å ha hørt noe viktig i nyhetene, uten å måtte vente til dagen etter?

AAPL etter timer

Heldigvis kan du kjøpe og selge aksjer utenom markedstiden ved handel etter lukketid. Risiko for lavere likviditet. Det er to økter hvor dette finner sted: Først var det "flash-krasj. "Spredningen viser til forskjellen i pris mellom for hvilken pris Du kan kjøpe en verdipapir og til hvilken pris Du kan selge den. 10 ble handel stanset på 38 aksjer i mer enn to og en halv time på grunn av et teknisk problem. I løpet av neste minutt steg prisen opp med mer enn kr1.

Selv om handel i ettertidsøkten kan tilby muligheter, er det unike risikoer å bli vurdert. NASDAQ tilbyr en indikator før markedet du kanskje vil sjekke ut. Bør du handle etter timer? Som nevnt aksepteres bare grenseordrer. Standardmarkedet tilbyr tilgjengeligheten av forskjellige tidsbegrensninger, mens bestillinger som er gitt kun er gyldige for den aktuelle økten hvor de ble plassert når det gjelder handel etter timer. Det at aksjekurser reflekterer "fortid" -priser snarere enn nåværende, hjelper med å forklare hvorfor en aksjekurs er den siste dagen ofte er forskjellig fra åpningskursen dagen etter. Utenlandske markeder - som asiatiske eller europeiske markeder - kan påvirke prisene på U. Etter festen er det etterfesten.

Generelt, jo høyere volatilitet av en verdipapir, desto større er prisene.

Men de siste årene har det også blitt stadig mer vanlig at både store investorer og enkeltpersoner fortsetter å handle verdipapirer etter timer. Som med vanlige økter, må du ha en marginavtale som er registrert med Fidelity for å handle på margin eller for å avgi en salgsordre. I løpet av åpningstiden kan det være mindre handelsvolum for noen aksjer, noe som gjør det vanskeligere å utføre noen av dine handler.

Den normale handelstiden er kjent for å være de som er mellom 9.

Globale Børser

Nyheter som kan påvirke verdien av en bestemt aksje, eller aksjer generelt, kan komme etter at markedet har stengt for dagen. For eksempel ender NASDAQ-handel på 4: Avhengig av utfallet, kan aksjekursen bevege seg mye mer enn den ville gjort i løpet av ordinære timer. Volumet avtok imidlertid vesentlig med bare 350 000 aksjer som handlet mellom 4: Risiko for bredere spredning. For avregnings- og avregningsformål behandles handler utført i løpet av økter med utvidede timer som om de hadde blitt utført i løpet av standard markedstid. Risiko for lavere likviditet. Så på 80-tallet lanserte en meglerhandel kalt Instinet en elektronisk utveksling som lot store institusjoner som aksjefond handle med hverandre på kvelden.

28 am ET i løpet av pre-markedet og fra 4: Et ECN lar ikke bare enkeltinvestorer interagere elektronisk, det lar også store institusjonelle investorer samhandle anonymt, og dermed skjule sine handlinger. Som med handel i ordinære timer, varierer tjenestene som tilbys av meglere i lengre tid. Nettbanker, dette vil innebære at du jobber tett med ett bestemt band, og markedsfører klær, produkter og tjenester. WEED Stock Message Board: Det kan være lavere likviditet i handel med utvidede timer sammenlignet med vanlige markedstimer.

Konkurranse med profesjonelle handelsmenn: Fordi handelsvolumet er lavt, kan det hende du ser lavere bud for selgerordrene dine, noe som betyr at en ordre kan bli utfylt eller at den kan fylles til en pris under hva du kunne ha tjent i løpet av normale timer. Canopy ga ut resultater bare minutter før etterspørselen stengte i U. Det er grunnen til at ettertidshandel kan være litt mer spennende enn den vanlige 9:

Fordeler, Ulemper Og Risiko Ved Handel Etter Lukketid

Når de vanlige aksjemarkedene stenger, åpnes de elektroniske. Det er tidsperioden, etter at dagens marked er nær, når de fleste meglerfirmaer på nettet lar kundene kjøpe og selge aksjer gjennom de elektroniske markedsplattformene. Hvordan få direkte post til å fungere for bedriften din. Stol på meg, jeg har levd det, og det er fremdeles ting jeg kan lære å bli en bedre handelsmann. Tidligere var handel etter timer begrenset til et privilegert få. Emblem for å begynne å handle på TSX Venture. Hvis du har en bestemt aksje du ser på, "ville jeg se markedet litt før jeg satte inn tærne," sier han. Millioner gjør det via digitalbasert ettertidshandel via elektroniske kommunikasjonsnettverk (ECN) som matcher kjøpere og selgere og hjelper med å utføre handler.

30. 2020 av MarketsFarm Team. Tilsynsmyndighetene er imidlertid ikke opptatt av mørke bassenger. Så lenge du har tolket listene riktig og lagt merke til markedsnyheter, kan du noen ganger handle mer komfortabelt på svært ustabile aksjer.

Handel etter markedet skjer mellom 4:

Se Også

Det blir vanskelig for handel før markedet, fordi de fleste av disse økonomiske rapportene kommer ut rundt 8: Hvis det er tilfelle, blir handelen utført, hvis ikke, vil ordren ikke bli fylt. Handel med utvidede timer kan tilby bekvemmeligheter og andre potensielle fordeler.

Hvor blir bestillingene mine dirigert for utførelse?

Siste Episoder

Mandag til fredag, 4: På grunn av færre handel med aksjer, kan spredningen være betydelig større enn under normal handel. Mindre handelsaktivitet kan også bety større spredning mellom anbuds- og anbudspriser.

Akkurat som i vanlige markedstimer, styrer tilbud og etterspørsel ettertidsmarkedet. Vil aksjer slutte å handle på nyheter eller andre arrangementer? Frøene som ble plantet for ettermiddagshandel ble plantet på midten av 1980-tallet, da flere valgte U. Trade henrettelser gjøres ved å matche ordrer i Arca ordrebok med andre tilgjengelige ordrer til den prisen du angir. Men med tilgjengeligheten av elektroniske kommunikasjonsnettverk, kan detaljinvestorer nå få tilgang til ettertidsmarkedet gjennom online meglers plattformer. I tillegg trenger ikke mer komplekse futures og valutakontrakter en handelstid etter åpningstiden - det er nok etterspørsel som kan holde kontraktene på 24 timer. Diskusjon, etter å ha registrert deg, velg undersøkelser merket med en grønn diamant; det er de du mest sannsynlig vil kvalifisere deg for. Market 24h Clock viser vanlige tradingøkter som har mest effekt på Forex Market. Hvis du legger inn en markedsordre i lengre tid (9: )

Hva vil være prisen på aksjen når den ble kjøpt etter den avsluttende Research in Motion (RIM på TSX, RIMM på NASDAQ) frigjorde inntektene for 1. kvartal etter den siste klokka i dag (2. april 2020) og rapporterte at kvartalsresultatet var opp over 100 % fra for ett år siden. ECN-er inkluderer Island, Market XT, Archipelago og Instinet. Aksjer som handler i løpet av ettermarkedstimene kan svare på viktige selskapshendelser, som kvartalsvise inntektsmeldinger eller aksjonæroppdateringer. 54 milliarder markedskapsler i TSX Venture-debut Canopy Rivers Corp. 30 AM og 15-16. Andeler av auksjonsnettstedet eBay Inc. Her er et eksempel på noen av risikoer forbundet med ettertidshandel: 4% HØYERE; vil erstatte Goldcorp Inc.

Og selvfølgelig er det risikoen for at forsinkelser av datamaskiner kan påvirke utførelsen av dine handler.

En indikasjon på hvordan det fungerer ettermarkedet er Nasdaq 100 ettertidsindikatoren, som ligner på den levende Nasdaq 100-indeksprisen du vil se mens markedet er åpent.

Meglingen Din Kan Tillate Deg å Kjøpe Aksjer Etter At Aksjemarkedet Har Stengt, Men Det Er Viktig å Kjenne Til Reglene.

Det er vanskelig å lære om mindre aspekter av aksjemarkedet, for eksempel utvidede timer, på egen hånd. Usikre priser: De etterfølgende stoppordrene du legger ut i lengre timer vil stå i kø for markedets åpning neste handelsdag. Østlig tid mandag kveld - markedene hadde vært stengt i en time. 00.00 Ettermiddagshandel på en dag med en normal økt oppstår fra 4:

Volatiliteten i markedet etter åpningstider kan fungere til din fordel og gi deg utrolig rabatterte priser eller store gevinster. For det første har du generelt med lite likviditet å gjøre. Som et resultat kan bestillingen din bare utføres delvis, eller ikke i det hele tatt. Alternativt kan investorer med en toleranse for risiko utnytte sin kunnskap til å utføre handler etter timer, og til og med utforske nye grenser med verktøy som en cryptocurrency screener. Det er ingen opsjonsmarked i ettertid.

50, og 14K aksjer skiftet hender.

Utvidede Muligheter

Det er faktisk tre markeder der aksjer kan omsettes: Cannabis-aksjer faller for tredje dag, ettersom sentimentet forblir bart etter svak sommer MarketWatch. Bitcoin-prisanalyse: btc-okser trenger å bryte nøkkel 50ma-motstand, bitcoin beskrives bedre som den første desentraliserte digitale valutaen. Vinnere og tapere i forkant av markedet. Hva teknisk si?

Sjekk meglerens regler nøye samt børsenes handelsregler etter time for å unngå ubehagelige overraskelser som kan koste deg penger. Børsen lister opp 4000 verdipapirer og handler i gjennomsnitt 250 millioner aksjer per dag. På grunn av den svært illikvide naturen i ettermiddagsmarkedet, er den høyeste budprisen fra det sparsomme antall kjøpere 240 dollar.

Aktivitet i disse markedene skjer utenfor kjernetiden i USA, og handel med utvidede timer lar deg fange opp muligheter rundt disse hendelsene. ET, selskapets aksjer hadde fått 5. Mest handelsaktivitet skjer på dagtid, og investorer som handler i løpet av normal handelstid vil høste fordelene med sin due diligence tilsvarende. TMX Broadcast Center er bakgrunnen som brukes hver arbeidsdag av media for å intervjue ledende personer i finansverdenen. Hva skjer med ikke utførte ordrer? Etterarbeid: Handel med fersk informasjon: