15 Topp Arbeidsgivere For Eksterne Jobber I 2020

Ta en titt på listen nedenfor over åtte høyt betalte arbeids-fra-hjem-jobber du bør vurdere å søke på i dag: Hvis du spør meg, er det mer stressende enn et kontorlugar. Noen salgsjobber krever selvfølgelig reise, men det er ikke alltid tilfelle. Enda bedre kan det å eie en blogg være en billig måte å starte din egen virksomhet på, med domener som koster gjennomsnittlig kr12 per år og webhotell koster så lite som kr7. Du kan jobbe hvor som helst, og lønnen skiller seg ut fra stillingen. Du kan jobbe enten noen timer i uken eller på heltid. Aktiviteter avhengig av fysisk tilstedeværelse (f.eks. )Du lager din egen betalingsplan, avhengig av om du ønsker ukentlig eller månedlig.

De ansetter over hele verden, og lønnen er mellom kr18- kr20 i timen, avhengig av oppgavene du utfører og opplevelsen din.

Du må ha minst kr25 på kontoen din for å få betalt, og du kan velge mellom postkontroll, bankoverføring eller Paypal. Hvis du har en evne til å fikse ting, som sykler, biler eller datamaskiner, kan du vurdere å starte din egen reparasjonsvirksomhet. Må ha en bachelorgrad. Klikk her for å søke og nevne at du så oss på The Work at Home Woman.

I tillegg tilbyr VR-videoer kapasiteten til å samhandle med videoen, som er det viktigste salgsstedet. Vi lar tredjepartsselskaper tjene annonser og/eller samle viss informasjon når du besøker nettstedet vårt og direkte i e-post/kommunikasjon. Uansett hvor det er kjøkken og kjøkkenutstyr kan du lage et arbeidsområde. Noen virtuelle assistenter forhandler med arbeidsgiverne sine for å gjøre jobbene sine fjernt. Så hold på før du prøver å trekke halvparten av pantelånet ditt for "kontorleie" eller hele kostnaden på internett. BLS bemerker at forfattere tjente en medianlønn på 61 240 dollar nasjonalt i 2020, selv om de ti prosent av arbeidstakerne tjente rundt 118 640 dollar. Du kan søke hos flere selskaper som tilbyr fulltekstteknikk på heltid med lønn fra kr10 til opp til kr75/time.

 • Etter at du har fullført undersøkelsene, vil du kunne løse inn poengene dine for gavekort eller kontanter via PayPal.
 • CyberCoders er et rekrutterings- og bemanningsfirma for regnskaps-, ingeniør-, ledelses-, finans-, juridisk-, markedsførings-, drifts-, salgs-, vitenskapelig og teknologibransjer.
 • Alle som liker moro, venner, fleksibilitet, mote og god... enten du søker en spillejobb, en heltidsmulighet eller en helt ny karriere!
 • Derfor leter de etter kvalifiserte medisinske fagpersoner som kan hjelpe med formelle helsevurderinger og en mer strømlinjeformet måte å forskrive medisin på.
 • Hvis du oversetter fra et mindre vanlig språk, kan du tjene mer.
 • Etter hvert kan du bli medeier i selskapet.
 • Mange jobber for firmaer som frilansere, og velger å danne egne virksomheter - og som nevnt i flere tilfeller over, henvender bedriftene seg i økende grad til disse uavhengige entreprenørene for å fylle en rekke stillinger.

Video- Og Lydrelatert Arbeid Hjemmearbeid

Jobbmuligheter er samlet i tre bransjer: 5% av leie- og leveringsgebyrene. Prøv et hjemmearbeid som produserer en podcast! For flere tips om å unngå jobbsvindel på frilansingsnettsteder, les om det her. Hvis du er god med tall, kan du jobbe hjemme som en virtuell bokholder eller regnskapsfører. Ingen av typene krever nødvendigvis at du jobber på heltid. Men hvis du er selvstendig næringsdrivende, trenger du å få privat helseforsikring, med mindre du har en ektefelle som kan inkludere deg i en helseplan.

Lege

Det er helt greit! Imidlertid kan du også finne lister som tilbys av lokale virksomheter i din lokale avis. Stigende trekant, nå har du en ide om hva du skal se etter i en aksje og hvor du finner dem. Mange online publikasjoner og selskaper trenger personer som kan hjelpe dem med å forske på ulike emner. Å transformere utdanning gjennom teknologi og rådgivningstjenester er målet for Crimson Education. Du vil kunne ringe salg til varme kundeemner fra hjemmet ditt. Å bli trent i koding (selv om du er en biller) er sterkt anbefalt. Erfaring i et kontorsentralsenter eller en detaljhandelsjobb er ofte nok til å lande en hjemmebasert kundesenterjobb.

I tillegg sender dedikerte kontorlokaler en klar beskjed til andre i husholdningen om at du jobber. Belay vil koble deg til forskjellige entreprenører for variert arbeid. 00 per oppgave, avhengig av vanskelighetsgrad, en forfatteres opplevelsesnivå og lengden på materialet. Alle fra hele verden er kvalifiserte til å søke, og avhengig av poengsumhastigheten din kan du tjene kr10 i timen.

Hvis du liker å reise og hjelpe folk til å brainstorme drømmeferien, vil du like en jobb som dette du kan gjøre hjemmefra. Utdanning og helsetjenester er blant de beste næringene som er representert på denne listen. Betalinger skjer ved direkte innskudd eller PayPal når kontoen din når kr1. Når du jobber hjemmefra, er mengden arbeid du gjør helt ditt ansvar. Dette er en vanlig jobb for selskaper å outsource, men rettferdig advarsel: Nettledere kan ofte velge sine egne timer, noe som kan gi mye fleksibilitet.

 • Dette vil gi et utvalg av hvordan prosessen fungerer, hva du kan forvente, samt fordelene arrangementene gir.
 • Medisinske kodere gjennomgår pasientjournaler og forsikringsregister for å kode tjenestene som er gitt, for å håndtere fakturapapirarbeid og for å sikre at postene er korrekte.

Photography

Du vil generelt ha en solid internettforbindelse og et webkamera, siden du ofte vil chatte med din student. Erfaring med undervisning er nødvendig for denne rollen, og andre undervisningsbevis foretrekkes. Det første trinnet er å få et betalt domenenavn og WordPress-hosting. De godtar bare amerikanske søkere. Med det i bakhodet passer ikke alltid disse jobbene for mødre og fedre som er hjemme.

Oversettelse Frilanser

Her er en liste over korte oppgavesider du kan sjekke ut hvis du er interessert. Du vil forelske deg i de fantastiske håndlagde og trendy trendene. Det er mange disipliner. Tro det eller ei, du trenger ikke å være CPA for å starte bokføring. Bare meld deg på et bokføringskurs på en samfunnsskole eller til og med online (for eksempel dette kurset fra The Accounting Coach). Det er flere måter å gjøre dette på, men det å selge kalligrafi på Etsy viser seg å være det mest effektive. Du blir bedt om å sende eller samle inn ordre eller håndtere Western Union.

Hvordan få tak i det: Chegg betaler hver uke, og du kan jobbe hvor som helst med stabilt internett! Disse jobbene er også raskt betalte, noe som betyr at du kan få betalt så snart du utfører oppgaven ofte via PayPal.

Kan Bedriften Ha Fordel Av å Ansette Eksterne Arbeidere?

Det tar mindre enn et minutt å registrere deg og komme i gang. Opphavsrett, lawson tilstår til og med at hun en gang prøvde seg på å tråkke stoff på eBay og burpduker på Etsy. Last ned listen her. Så du kan avbestille når som helst.

Når vi bruker pålitelige virksomheter eller personer til å behandle personlig informasjon på våre vegne. Longreads, huawei lanserer P30 og P30 Pro i Paris. Er du klar? Enten du vil lære astrofysikk, informatikk, zoologi eller noe i mellom Chegg vil matche deg med en student.

Sosial Mediesjef

Du kan tjene kr500 - kr1000 per uke "garantert". Forbedret teknologi og behovet for å kutte kostnader og/eller holde overhead lavt har oppmuntret bedrifter i alle størrelser og en rekke felt til å skape flere arbeidsmuligheter. Uansett kunnskap eller erfaring, vil noen betale deg for å dele den informasjonen med dem, enten personlig eller online. Hvis du liker å jobbe med andre og hjelpe dem med å nå sine mål, er dette hjemmearbeidet perfekt for deg. I følge Decembrele, er en fin måte å finne disse stillingene bare å legge til setninger som "ekstern" eller "work-from-home" når du filtrerer jobber på LinkedIn.

Å få betalt for å tilbringe tid med de lodne vennene kan høres ut som en drømmejobb da. Ta en titt på min trinnvise guide til hvordan du starter en blogg fra bunnen av, sammen med de mest populære nisjene som tjener mest penger og får mest mulig trafikk. Det leverer tjenester over hele verden, og driver leveringssentre i 24 land. Millennial money man, det er sjelefred jeg søker. Denne online detaljhandleren er alltid på jakt etter eksterne arbeidere for en rekke stillinger.

Bli Med I Et Videoproduksjonsselskap

Hvis du har flair for ord, bør tekstforskrift være din spesialisering. Bli en grafisk designer, selvrealisering er den beste realiseringsformen, og med mindre du bestemmer deg for din nåværende økonomiske stilling, er du ikke på vei til noe sted. Å skrive faglige artikler har vært en blomstrende virksomhet i mange år, selv om hele ideen om å skrive essays eller papirer for late studenter som er villig til å betale ghostwriters har vært diskutert siden starten av disse nettstedene. Ideen har spredd seg til alle slags forretningsmodeller. En faksmaskin er ikke så viktig som den pleide å være, men industrien din kan fremdeles være avhengig av den teknologien. I tillegg til det, vil jeg anbefale deg å velge en freelance-skrivende nisje, lage live-prøver av arbeidet ditt ved hjelp av plattformer som Medium og LinkedIn Publisher, ha et nettsted og lære hvordan du kan slå klienter direkte. Tjenester fra det kinesiske nettbaserte utdanningsfirmaet VIPKID tilbyr en amerikansk utdanningserfaring til unge kinesiske studenter og gir en fleksibel, ekstern arbeidsplan for deres undervisningsstyrke.

Sjekk ut hans gratis videoserie: I så fall bør du vurdere å bli Social Media Manager. Arbeidet er å minne pasientene om medisinplanene deres.

Å Bli Transkripsjonist

De ansetter i USA, og du må ha en tilhørende kvalifikasjon for å undervise med dem. Google er den største arbeidsgiveren for slike jobber, men det er flere legitime selskaper som ansetter søkemotorevaluerere også. Du trenger erfaring og høyskoleutdanning for å kvalifisere deg. Så kom i gang med å skrive, så vil du se en spekter av innkommende kunder komme din vei. I følge ZipRecruiter, alt fra kr18.000 til kr150.000/år, selv om det nasjonale gjennomsnittet er kr61.297/år.

På samme måte som det kontorbaserte motstykket, kommuniserer IT-prosjektledere med teamet, sluttbrukere og kunder gjennom hele prosjektets varighet. Mens du kan gå til barnets hjem, kan du også se dem hjemme. Du har fleksibilitet til å velge dine egne jobber. Det er veldig enkelt (og gratis) å registrere deg på nettsteder som tar undersøkelser. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om denne policyen, eller hvis du tror at vi har brukt din personlige informasjon på en måte som er i strid med denne policyen, kan du kontakte oss på:

S-borgere som bor i Texas er å foretrekke, men søkere som bor hvor som helst i U.

Juror På Nettet

I tillegg til å fullføre undersøkelser, kan du også tjene penger på å åpne sponsede e-poster, finne belønningskoder på utpekte nettsteder, se på videoer og dele din mening og dele et bilde av inntektssjekken din på sosiale medier. PayScale har ikke en egen klassifisering for den elektroniske versjonen av disse jobbene, men den viser den gjennomsnittlige veilederens lønn til kr36 721 (kilde) og den gjennomsnittlige lærerlønnen til kr48,210 (kilde). S, Europa og Australia. Det tar tid å bli vant til å skille arbeidstid fra fritid, men etter hvert vil du innse at det er greit å bare slutte å jobbe for dagen. Hvis du elsker å skrive, kan du prøve å skrive for Hubpages.

 • Gjennom sin ukonvensjonelle karrierevei med å holde over 30 jobber og skaffe to college grader, har hun vært i stand til å finne ut hvordan du kan finne en karrierevei som du virkelig brenner for.
 • Arbeid hjemmefra er perfekt for personer som ønsker mer balanse mellom arbeidsliv eller annen inntektskilde.
 • Gi salgsstøtte for kundesalgssupport for merker som QVC, HSN, Zulily, Ballard Designs, Frontgate, Garnet Hill og Grandin Road.
 • Lær mer om kr10K VA-kurset her.
 • Kanskje du vil begynne å jobbe hjemmefra, men du tror ikke at du har ferdighetene ennå til å komme i gang.
 • Blogginntekt er notorisk vanskelig å forutsi, og svinger veldig fra en måned til en annen, spesielt når du først starter.

Sosial

Evaluerere av sosiale medier betales vanligvis mellom 10 og kr15 i timen. For eksempel har jeg opplevd plutselige strømbrudd på Internett på utrolig upraktiske tider, så jeg vet hvor lang tid det tar å komme til den lokale kaffebaren med gratis WiFi-tilgang. Få betalt via direkte innskudd.