12 Måter Du Absolutt Kan Tjene Penger På Nettet

Les Fundrise-gjennomgangen vår her eller se videoen nedenfor. Lær mer om hvordan du kan begynne å tjene penger på Etsy. Men husk at testen er ganske hard, så du trenger mye forberedelser.

  • Lær om hvordan du blir bryllupsplanlegger her.
  • Den enkleste måten å tjene penger på er å begynne å bruke Amazon affiliate marketing.
  • De gir deg beskjed når det er en leveringsmulighet tilgjengelig, og du kan velge om du vil ta jobben eller ikke.
  • Hvis du forstår trading med cryptocurrency (eller har interesse av å lære det), kan du ta del i denne varme finansnæringen.

Registrer deg og begynn å tjene penger hjemmefra. Beskriv plassen din, hvor mange gjester du kan få plass, og legg til bilder og detaljer. Logg inn med legitimasjonsbeskrivelsen, måten systemet gjør dette på er fortsatt et mysterium gitt at ICO-sektoren ikke er hurtig nok til dagshandel. En annen rask måte å tjene penger i 2020 er å begynne å få betalt til gjesteblogg.

Det er virkelig ingen mangel på unike måter å tjene penger på nettet. Disse kan deretter selges på eBay eller Amazon for større beløp, noe som gjør deg til en fin fortjeneste. Pengemaskin, 4% suksessrate som september 2020. Pokker, noen leveringsapper leier til og med turgåere. Å selge som tilknyttet er ikke lett på noen måte, men hvis du har publikum, kan det definitivt utgjøre en betydelig inntekt.

Appene ovenfor, og andre cashback-apper som dem, fungerer som tilknyttede selskaper for online-selgere.

Del #9: Work At Home Companies

Du trenger ikke å investere penger i det. Slik unngår du undersøkelsessvindel, en legitim undersøkelsesmulighet betaler de undersøkende som trekkes fra kontantkonkurranser. Scott er strålende med økonomi og har tekniske ferdigheter og erfaring for å få sine ekstremt nyttige råd til alle. Du kan velge jobben som interesserer deg, fra å korrigere tekst til å delta i undersøkelser på nettet, og deretter fullføre arbeidet når det er praktisk for deg. Koble nettstedet ditt til tilknyttede matlagingsprodukter, selg matfotoene dine, lag og selg din egen fysiske kokebok, eller lanser en kokeapp. Hvert år blir hundrevis av millioner av dokumenter notarisert i USA: Det er bestselgere på Kindle som bare har 30-40 sider med innhold. Et selskap vil betale deg for å publisere en artikkel om det.

Hvis du oppnår vekttapmålet ditt, vil HealthyWage betale deg via PayPal eller papirsjekk. Nettsteder som JustPark, Parklee og SpotHero kan alle hjelpe deg med å finne en leietaker for din primo parkeringsplass. Hva gjør de?

Å skrive en eBok og selge den på bloggen din kan være en god pengegiver. Det betyr at du kan kontrollere risikonivået og belønningen din. Det er den eneste måten dette fungerer på. Du kan enten starte din egen virksomhet eller jobbe for et byrå, Sarah B. Jeg kunne ikke fungert uten dem. På kurset vil du også lære hemmelighetene om hvordan Michelle tjente over kr300 000 dollar alene fra ett enkelt blogginnlegg! De fleste potensielle transkripsjonister starter med å ta et online transkripsjonskurs som lærer dem ferdighetene som er nødvendige for å utføre vanlige jobboppgaver. Utenom å selge eiendeler som er verdt tusenvis av dollar eller ta lån til en lønningsdag, er sannsynligvis noe som lover fire tall på kort tid en svindel.

Bare sett opp en profil og begynn å søke på jobber.

Lag Logoer Eller Forretningsnavn

Katalognettsteder kan tjene penge ved å belaste bedrifter for å vise sine oppføringer på nettstedet ditt. Du får rangere de siste og nyeste sangene som spilles på radiostasjoner rundt om i landet. Betalte versjoner av appen lar brukerne tjene 20 dollar per dag eller mer (gratis 30-dagers prøveversjon for noen av deres 5 betalte planer). Men det er mange velprøvde måter du kan komme i gang med å tjene penger i dag uten lang ledetid for å bygge oppstart eller få din egen frilansvirksomhet fra bakken. For å være ærlig var det å starte denne bloggen en av de beste investeringene jeg har gjort i år! Det er mange mennesker som kanskje jobber i sentrum og blir lei av å betale gjennom taket for daglig parkering. I tillegg får du et GRATIS domenenavn (kr15 verdi) når du registrerer deg gjennom opplæringen min. Samle positive attester og utvid din tilstedeværelse på nettet.

Vi fortsetter å legge til nye måter til denne siden, så gå videre og bokmerke den. Poengene kan innløses for kontanter, gratis gavekort og andre premier. Her er noen nettsteder for å komme i gang: Når du selger kortet, vil nettstedet generelt dekke kostnadene for levering av kortet til dem, og du vil motta betalingen din innen tre til syv dager. Hva gjør jeg med fritiden? Hold deg oppdatert på arrangementene i ditt område og gjør innkjørselen din tilgjengelig for overløpsparkering til anlegget som holder arrangementet.

Det trenger ikke ta lang tid å skrive en bok eller en eBok.

Selg Ubrukte Gavekort

En forsendelsesbutikk med murstein og mørtel som Platons skap vil gi deg penger på stedet. Vanligvis ser du bare på det hvert par timer, så går det og mater det etter behov. Dette kan være en god måte å sjonglere vanlige, men lavere betalte klienter (blogging) med de høyere betalte, men ad hoc-prosjektbaserte kopieriene. Pinecone vil av og til sende produkter hjem til deg å bruke og teste. Du kan bruke vurderingssystemet deres til å velge og velge hvem du vil leie huset ditt til. Mange nye frilansforfattere får sin pause ved å gjøre frilansarbeid for sin forrige arbeidsgiver. Når du begynner å selge tingene dine, vil det være vanskelig å stoppe! Mens jeg var undergrad på Virginia Tech, fikk jeg betalt 500 dollar for å delta i en 6-ukers kostholdsstudie.

Sjekk avsløringen vår for mer info. Selskapet vil sende deg materialene så vel som trinn-for-trinn-instruksjoner, og så får du jobbe med å montere produktet! Hvis du har bokføringsferdigheter, spesielt med QuickBooks-erfaring, bør du kunne hente bokføringsjobber som vil få deg til kr100 veldig raskt.

6 måter Millennials kan spare for pensjonisttilværelse i dag

Dessverre er det veldig vanskelig å finne en som kan gi deg konsistente spillejobber. Beste nettsteder/app å selge: Rengjør støvet, sorter ut oppbevaringsskapet ditt og sett opp et garasjesalg. Hvis du synes dette innlegget var nyttig, ville jeg være veldig glad hvis du delte det! Bruk et konverteringsverktøy som SumoMe til å annonsere e-boken din på stedet gjennom popup-vinduer eller på en hallobar, og lag spesifikke optimaliserte destinasjonssider for å øke salget. Selv uten sporadiske gratisprodukter per post, tilbyr Pinecone en robust utbetalingsmetode for spørreundersøkere som er uovertruffen i undersøkelsesbransjen. Inntektspotensialet for denne spillejobben er kr10.000 per måned. Her er du hvor du er klar til å begynne å selge:

Følg Clark

Uber og Lyft har begge en funksjon som lar deg se etter mennesker som skal til en destinasjon i nærheten av din, så det vil heller ikke legge mye tid til pendlingen din. Det er opp til deg hva du vil lage mat og hvor mange mennesker du kan få plass til. InboxDollars er et markedsundersøkelsesfirma som betaler deg for å bruke søkemotoren deres i stedet for noen av de mer fremtredende som Google og Bing. ● Daglig inntekt på 5 dollar for gratisplanen. Alle hadde en venn bedt om å låne penger før. De fleste nettsteder kjøres faktisk på bloggbaserte innholdsstyringssystemer, for eksempel WordPress. Hva du belaster kan avhenge av din erfaring, kompetanse og hva som etterspørres.

Nettstedet lar deg godta og holde forsendelser for naboene dine når de er borte, slik at ting ikke blir stjålet. Nå er året for å virkelig sette deg ned og lage en plan for din sidevastrike. Du må faktisk gjøre dette minst to ganger - en gang når du plasserer innsatsen og igjen på slutten av innsatsperioden.

Bytt Bank

Før du viser noe for salg, kan du sjekke denne artikkelen om alle måtene å selge gamle ting for mest mulig penger. Hvis det ikke er mulig, kan du vurdere å samarbeide med et par familier i et populært nabolag. Du må også godta en online bakgrunnssjekk (gebyret for dette dekkes av Education First). Facebook-annonsespesialister hjelper bedrifter med å få flere kunder og salg. Jeg slipper svindelen. Klikk her for å lære hvordan du starter din egen hjemmebaserte personlige arrangørvirksomhet. Det er så stor konkurranse mellom banker at noen tilbyr kontantbonuser når du åpner en ny konto som en måte å tiltrekke nye kunder - og for deg å spare penger. Det beste av alt er at du kan lage en ny kampanje og enten prøve å selge den samme T-skjorten igjen, eller du kan designe nye.

Etter å ha brukt mange timer på å forske på denne nye muligheten, har jeg eksperimentert med de to største plattformene: Dette er ikke de eneste måtene å tjene penger på nettet. Det tar vanligvis fire til åtte uker å godta og legge ut artikler, så ikke regn med at dette er en rask pengegiver. Vil du lære hvordan du kommer i gang?

Det bør være!)

Du kan deretter innløse inntektene dine for alle slags ting - elektronikk, husholdningsvarer, leker og til og med smykker.

Kundeservicerepresentant

MobileXpression - Android/iPhone (Canada-link) eller Android/iPhone (USA) vil gi deg et Amazon-gavekort på kr5 når du installerer appen og beholder den i minst 1 uke. Livet kan snike seg på deg til tider, og det kan hende du trenger å tjene 500 dollar raskt på nettet. Så sørg for at gjesteposten din er fantastisk og vær profesjonell når du sender e-post til eieren av bloggen. Bedrifter, for eksempel Transkribere hvor som helst, tilbyr klasser som lærer studentene det grunnleggende om generell, medisinsk eller juridisk transkripsjon, og like viktig, hvordan de kan jobbe med å finne klienter for arbeid. De fleste sosiale mediekanaler lar deg legge til "kjøp" -knapper på sidene dine, slik at dine følgere enkelt kan klikke seg gjennom til nettstedet ditt og gjøre et kjøp. 99% av Lending Club-investorer med 100+ noteporteføljer tjener positiv avkastning. Apper med automatiske investeringer kan hjelpe deg med å investere eller redde løs forandring uten å påvirke livsstilen din.

Og ja, det er noen få andre legit selskaper som betaler deg for å teste spill. Likevel har mange mennesker blitt usannsynlige millionærer ved å investere i cryptocururrency, og konseptet cryptocururrency er ikke uten fortjeneste. “Jeg er en hjemme-mor og må ta vare på familien min, men jeg er ikke sikker på hva jeg kan gjøre for å tjene penger. Tilfeldig gratis produkter per post. WhatUsersDo - Pay er kr8 (eller mer) per test.

Med verktøy og verktøy florerer, har det aldri vært enklere å sette opp en blogg. Alt du trenger er en datamaskin som har videokapasitet og en internettforbindelse. Og det er ikke nødvendig å være nervøs for å gjøre en slik endring av W-4. Jeg startet PT Money i 2020, og siden har nettstedet vokst betydelig, nå sett mer enn 200 000 ganger per måned. Dette kan imidlertid raskt øke, spesielt hvis du finner en måte å skalere innsamlingsinnsatsen på. Uansett, det å ha en interessant personlighet vil gi deg langt i å hjelpe deg med å utvikle en lojal fanskare.

Bitcoin Og Cryptocururrency

Lei bilen din for annonseplass Dette er for den ekte hustleren som ikke har skam. Det er enkelt å bruke dem. Abonnere, på grunn av denne hastigheten kan du med denne roboten få mer positive utfall enn med andre roboter. Bedre ennå, kan du noen ganger doble (eller til og med tredoble) dyppe og bruke appene på toppen av normalt butikkomsetning og kupongtilbud. Det er den perfekte måten å få betalt for skrivingen din! Ja, mange bedriftseiere er villige til å betale deg for å gjøre dette!

Hvis målgruppen din ikke er på en liten plattform, er det redusert konkurranse om varen din. Den gjennomsnittlige nordamerikanske virtuelle assistenten tjener mellom kr35 og kr50 per time. Du vil ikke bli skuffet over Ebates!

Folk vil alltid finne den raskeste måten å lære noe nytt på. Prosper - Prosper har lånt over 12 milliarder dollar til 750.000 låntakere. Du kan bytte mot kontanter som er betalt direkte til en PayPal-konto, eller du kan innløse poengene dine for gavekort. I 2020 tjente Caitlin Pyle over 43.000 dollar som arbeid som frilans korrekturleser - på fritiden. Jeg har til og med testet og gjort de fleste av dem selv da jeg forsket på dette utenom dagjobben.

Arbeidet med Amazon Mechanical Turk

Og du vil fortsette å få betalt enten du fortsetter å bygge den passive inntektsstrømmen eller du stopper. Se på de 5 beste e-handelsnettstedene som selger produktet. Hvor raskt trenger du å tjene penger? Så når du ser andre mennesker snakke om dygdene ved å blogge, snakker de ikke om hvor fantastisk det er å skrive et innhold. Bruk forbindelsene dine for å finne en anstendig jobb. Hvis du kan gjøre grunnleggende bilreparasjoner - skifte olje, belter, slanger og tennplugger eller bytte ut batterier eller lyddemper, kan du enkelt hente ekstra penger. Hva liker jeg?

Det sparer plass i hyllene dine for noe nytt, og du tjener noen få dollar.

Start Et E-handelssted Og Selg Fysiske Produkter

Sjansen er stor for at du ikke egentlig trenger det likevel, ikke sant? 75% APY på sparekontoer, og vil gi deg kr25 for å åpne en konto hvis du setter inn minst kr250 ved åpning av kontoen. Coinbase utforsker tillegg av flere kryptokurser, tilgjengelige språk:. Utvalgt fotokreditt:

Gi Råd

Installer appen gratis (Viggle for iPhone - Viggle for Android). For flere tips og steder å selge, sjekk vår guide til salg av DVDer, CDer og spill. Hvis du leter etter hvordan du kan tjene ekstra penger raskt, må du ikke se lenger. Det meste for høyskolestudenter kan Agent Anything innebære å kjøre ærend, delta i markedsføringsaktiviteter eller til og med gjøre vikarer. Mennesker har problemer. Registrer deg gratis Hvis du klikker på denne lenken og gjør et kjøp, tjener vi en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Søk på de beste online veiledningsjobbene. Har du et rom (eller et hus fullt av rom) til overs?

Vær forsiktig med overdrevne påstander om produkteffektivitet, overdrevne påstander om potensiell inntjening og krav som krever at du betaler for noe før instruksjoner eller produkter blir gitt. Hvis jeg viser 100 000 sidevisninger i løpet av en måned (det minste du trenger å bruke på AdThrive), vil jeg tjene mellom kr500 og kr2020 for den måneden. Det er hundretusener av mennesker som tjener tusenvis og til og med millioner ved å filme seg selv og gjøre galne ting. De fleste spørsmål setter lønn fra kr0. Ytterligere studiepoeng tildeles for hver uke du beholder appen og kan innløses for flere gavekort.

Nesten alle elsker popcorn! Vi treffer ganske enkelt en mental mur og pengene-tjene ideene våre er utenfor rekkevidde. Fra annonser til videoopplæringer til selv å starte en Facebook-gruppe, disse kreative måtene kan hjelpe deg med å tjene 100 dollar per dag eller mer.

Babysitting

Se deg etter de fete i nabolaget ditt. Hvordan velge ditt første e-handelsprodukt, swagbucks - Swagbucks er flott for å tjene litt ekstra penger. Det kan ta en stund før du får din første student. På denne måten betaler du ikke forhåndskostnader for å kjøpe varelager, sitter ikke på usolgte varer som tar dyr lagerplass, og slipper å håndtere produktene selv.

Hvis du har kunnskapen, vil folk betale. ● Fra å legge ut helserelaterte tweets og logge matinntak, til å fullføre undersøkelser og spore treningsøkter, så kan praktisk talt alle aktiviteter med helsebinding spores. Trinn 1 - registrering, så det dreide seg om Bitcoin Code-gjennomgangen. Fra enkle spillejobber på siden, til å starte en fullstart oppstart (og alt derimellom), har vi undersøkt alt. Lærbar er en annen enkel måte å tilby nettbaserte kurs uten å måtte eie et nettsted. Ha en fridag og prøv å rengjøre hele leiligheten/huset ditt. Vanligvis har blader og publikasjoner en lengre betalingsplan, så ikke bli skremt! Leieinntekter påløper på månedlig basis og utbetales den 15. påfølgende måned.

Den har som mål å hjelpe selskaper til å forstå hvordan og hva kjøpere kjøper på nettet. Over 110 000 mennesker søker etter uttrykket “Hvordan tjene penger raskt” per måned! Du kan innløse poengene for kontanter eller gavekort. Tenk på hvilken bok eller serie bøker du kan skrive for å hjelpe folk i ditt fagfelt? Jeg har personlig tjent over kr50 på en måned med dem. Jeg tjener over kr40 000 i måneden gjennom bloggen min. La oss komme inn i det pittige hvordan nettbutikken din skal fungere.

Flytteservice

Annonser, tilknyttet markedsføring, produkter - det er opp til deg! Det er ganske stor honnør for ekstern spillejobb, og det taler til fleksibiliteten og legitimiteten som VIPKID tilbyr som en online inntektsmulighet. La oss snakke om resten av valgene mine for å få de beste måtene å tjene penger på nettet. Finn varer du kjenner til å selge under deres fulle verdi (enten online eller via et tilbudsnettsted som SlickDeals. Populære artikler, når du har fullført disse trinnene, kan du bare handle online som vanlig, og hvis det er en cashback-mulighet tilgjengelig, vil utvidelsen varsle deg. )Hvorfor skulle jeg ønske at et selskap skal vite hva jeg kjøper?

Du kjenner de ovenfra og ned matlagings- eller håndverksvideoene du bare ikke ser ut til å komme vekk fra i disse dager? Faktisk publiserer Pat til og med inntektsrapportene sine på nettet, og viser hvordan han tjente over 2 millioner dollar de siste 12 månedene alene. Hvis du har litt fritid og ikke bor midt i intet, kan det å bli Lyft-driver være en veldig lukrativ sidevink som lar deg tjene penger raskt. Mat til ettertanke - dette nettstedet startet på Bluehost og tjente snart over kr1000 per måned. Legg ut produktene dine på noen av Facebooks mange salgssider, og folk kan deretter se varene dine og melde deg om betaling og henting.

  • Vi liker Stash fordi de gir deg kr5 kontanter bare for å registrere deg!
  • Hvis du vil ha flere tips, kan du lese vår guide til å tjene penger på YouTube.
  • Det er en flott måte å gi tilbake til samfunnet.
  • Rover er det perfekte stedet å starte!
  • Ikke gjør noe du ikke er komfortabel med, uansett hvor fortvilet du er for pengene!

Utbytteaksjer Maksimer avkastningen

Sitters kan sette sine egne priser, men Rover tar 20% kutt. Det er ikke det morsomste arbeidet i verden, men det er enkelt, og hvis du ønsker å tjene ekstra penger, er dette absolutt et levedyktig alternativ. For nettkjøp bruker Michael nettsteder som Rakuten (tidligere Ebates) og TopCashback som gir deg penger tilbake for å begynne å handle med dem. Noen kirker har ikke frivillige for musikken sin. De fleste nettsteder som usertesting. Et av favorittundersøkelsessidene mine som faktisk betaler er Survey Junkie. Du må ha en sykkel eller en scooter eller en bil, og det vil være en bakgrunnssjekk etter at du har søkt.

ClickFunnels tilbyr nye kunder en 14 dagers gratis prøveversjon for å bruke deres ekstremt enkle å bruke destinasjonsside/salgstraktdesignplattform. Den gode nyheten er imidlertid at du kan øke inntektene dine ved å tjene ekstra penger på siden! VIP Kid er en online plattform for å lære engelsk til kinesiske studenter mellom 5 og 12 år. Det er også et kontant incitament for den beste tilgjengelige hjelpen eller rådene. Annonser overalt - kast flyers ut fra et fly hvis du må. LeaseYourBody er et nettsted hvor du kan sette opp en profil gratis og tilby hvilken som helst del av kroppen din som skal brukes som reklametavle.

Hva med å kvitte seg med alt vi ikke har brukt på et år? For å starte dette sidetreffet, er alt du trenger en haug med ballonger og en ballongpumpe. Hvis du er hjemme med barna, hvorfor ikke starte et barnehage hjemme.

Vis En Serviceside

Jeg elsker å skrive bøker fordi du kan gjøre dem så enkle eller så kompliserte du vil. Læreplanen er basert på U. De fleste leverandører vil annonsere det faktum at de tilbyr hvitmerkede varer på sine nettsteder, så velg din nisje og finn deretter riktig leverandør og produkt for deg. Ville ikke en agent heller prepping huset for salg eller markedsføringsaktiviteter enn å plassere et skilt i et travelt kryss? Gå ned i vekt, vinn penger. Vel, det kommer an på hvor du bor; hver by har en annen gjennomsnittspris, og den kan variere basert på fasilitetene du tilbyr også.

Se om butikker skylder DEG penger og ta tilbake 500 dollar ekstra!

Det er legitime måter å tjene penger på nettet. Hun skrev til og med et fullstendig EPIC-blogginnlegg, How To Sell On Amazon - A Beginners Guide For Getting Started. De har betalt så langt!

Dette er sannsynligvis en av de eldste og mest testede måtene å tjene penger på nettet. Denne informasjonen hjelper bedrifter med å forbedre eksisterende produkter eller utvikle bedre. I så fall, hvorfor ikke få betalt for det? Han sier at han tjener minst 25 dollar i gavekort hver måned og noen ganger mer. Du kan tro at det er en alvorlig konspirasjon som skjer med NSA-overvåkningsprogrammet, eller at det er en alvorlig mangel på medfølelse i samfunnet vårt i dag. 02 - hvorfor handle forex?, selskaper, banker og andre finansinstitusjoner bytter valuta over hele verden for å dekke kravene til sikring eller spekulasjon. Jeg er med på Professional planen på Teachable. Og konferansefunksjonene vil inkludere live spørsmål og svar økter, fora og mange gratis gaver.

Ikke glem å redegjøre for selgeravgift og fraktkostnader når du pris. Les mer om tilknyttet markedsføring og andre måter bloggere kan tjene penger på. Bloggeieren godkjente tonehøyttemnet ditt, så du må levere det bloggemnet til dem for å få betalt for skrivingen din! (”) Du trenger ikke å bruke all den tiden og pengene - men du vil lære å identifisere hvilke ideer som er verdt å forfølge. Det er et latterlig antall måter å tjene penger på nettet, og de jeg har dekket her er bare toppen av isfjellet. Før du lurer på, kan du være sikker på at det er en forsikring på 1 million dollar på alle biler som leies på Turo, pluss at sjåfører er forhåndsskjermet. Lønnen er for det meste basert på følgende, så hvis du vil tjene penger med tweets, må du vokse deg til Twitter. Og husk å holde deg til ordlyden din og doner nevnte del av overskuddet, ikke en del av inntekten.

SwagBucks

Hvordan er dette mulig? De har også et panel dedikert til markedsundersøkelser av folks shoppingvaner. Du får spille et øyeblikkelig belønningsspill ved å delta i markedsundersøkelser. Hvis noen ikke kan handle dagligvarer, tar du tak i gruben deres og leverer dem til dem via postkamerater.

Selskapet behandler registrering løpende for å unngå overmetning i et gitt marked. Dette er en unik måte å tjene penger på å se på videoer, ta undersøkelser, spille spill, henvise venner og mer. Det er ikke et bedre sted på internett. Tenk på det som en terapeutisk måte å tjene litt ekstra penger på. Du har nå en rabatt for den butikken. Jeg er ikke en stor tilhenger av å direkte handle tiden din for penger, men noen ganger er tilbudet om å jobbe overtid for godt til å gi opp.

Det du trenger er en dritt masse trafikk for at dette skal være effektivt. Så mange drømmer om å skrive en bok, men går aldri igjennom den. Jeg kan ikke anbefale det nok. Hvis du tror at å leie ut et rom i huset eller leiligheten din kan være en fin måte for deg å få penger raskt, sjekk ut Airbnb i dag for å lære mer om å bli vertskap. Det du kan gjøre er å utnytte kundene du allerede har for mer arbeid og inntekt. Andre testnettsteder inkluderer Innmelding, UTest, UserFeel, TryMyUI og Userlytics. På den måten kan du se hva som fungerer og hva som ikke fungerer over tid. Jeg snakker om en bedrift der du hjelper bedriftseiere med å distribuere egne visittkort.