Den enkleste måten å bygge en Bitcoin gruvedrift med honningminer

I dette, del 1, presenterer vi det vi skal bygge og identifiser maskinvaren vi trenger for byggingen. Hvis du ønsker å bli med i bransjen og tjene penger, må du enten bygge opp en maskinvare som kan gjøre deg fortjeneste eller kjøpe en av de forhåndsbygde riggene som er tilgjengelige i markedet. Sørg for å få versjon B for å gjøre denne gruvearbeideren. For å være ærlig er selve byggeprosessen ganske grei. Og hvis gruvedriften ikke ordner seg, har du fremdeles en bodacious spill-PC. Det er en flott måte å lære maskinvarens indre virkemåte og spare penger på et forhåndsbygd system (uhyrlige priser på grafikkort). Vi gruver bare bitcoin.

En Skylake Celeron kan fås for en billig kr46 på Amazon. Vi tilbyr hosting-tjenester over hele Nord-Amerika, og vår 25 års erfaring i I. Selv om det avhenger av lovene i landet du er i, er stor gruvedrift fra Bitcoin en perfekt lovlig aktivitet. Hver utmerker seg imidlertid med gruvedrift av forskjellige cryptocurrency-algoritmer. CPU/GPU bitcoin mining.

Hver gang du finner en gyldig hasj, vinner du blokken og blir belønnet 12.

Men vær forsiktig! De som utfører gruveprosessen blir referert til som bitcoin miner0s og de blir belønnet for deres hjelp med en prosentandel av transaksjonsgebyret som blir belastet Bitcoin-brukeren. Dette skjedde tidlig i 2020: Faktisk, annet enn noen få odds og ender, kan det hende at du allerede har de fleste delene i en garasje eller et skap - rester fra tidligere oppgraderinger av spillriggen. For alt S9 har å tilby, bør du regne med å betale en pen krone for det. Etter hvert flyttet folk til GPU-gruvedrift. Er det en mindre belastende måte å tjene på kryptobommen? M3X er også rimeligere enn annen kraftsentralvare, og koster kr1.022, noe som kan utligne de høye energikostnadene og hjelpe deg med å tjene penger.

Det er også viktig å være tilgjengelig for: Etter å ha spilt med dette en stund, satte jeg opp en Raspberry Pi med en fin sak og en vifte som ikke rasler til en brøkdel av kostnadene ved å bruke Minera og en AntMiner U3. Du må også kunne kjøpe og selge Bitcoins. Optionshouse, eTFC og FXCM Inc. Vi starter med definisjonene og deretter jobber oss derfra. Med mindre strømkostnadene dine er ekstremt billige, er det nesten umulig å bruke Avalon6 til å gruve mer Bitcoin enn det koster å betjene. Den har en hashhastighet på omtrent 504 MH/s og bruker omtrent 800 watt og sporter en effektivitet på 1.

Hvis du bestemmer deg for å prøve skyvedrift, må du gjøre leksene på forhånd og bekrefte at selskapet du har å gjøre med er en ekte skybryter og ikke et opplegg. Bitcoin mining er hvordan bitcoin-nettverket holder sine transaksjoner sikre. Hvis du ser alvorlig på gruvedrift av Bitcoin eller andre cryptocurrencies, kan du sjekke guiden vår til hva du trenger å vite cryptocurrency mining. Enkel 4 GB DDR3 1600Mhz RAM er alt du trenger. Elektrisitet er de viktigste pågående kostnadene ved Bitcoin-gruvedrift.

Vi vil utforske dem i dybden nedenfor.

Kontrakter

Et annet alternativ vil være å gruve altcoins som fremdeles kan utvinnes med GPU-er, som Ethereum, Monero eller Zcash. For å sjekke om CPU og MOBO er kompatible, bruk Part Picker-verktøyet for PC-er. Planen ble kastet i mars 2020 da New York Power Authority, bekymret for om gruvedrift ville skape nok arbeidsplasser, påla et eget moratorium på bitcoin miners. Dette er delene som lager minidatamaskinen som kjører programvaren din. CLI og mangel på fysisk beskyttelse for Raspberry Pi gir deg bare en illusjon om at du jobber "under panseret" og er teknisk. Jo mer datakraft du bidrar, desto større er andelen av belønningen. Enten en GPU (grafikkbehandlingsenhet) gruvearbeider eller en applikasjonsspesifikk integrert krets (ASIC) gruvearbeider.

Når du er registrert i et basseng, får du et brukernavn og passord for det bestemte bassenget, som du vil bruke senere. Når du blir med i et gruvebasseng, får du mindre og enklere problemer å løse. Utbytte gir en ekstra inntektskilde:, for å toppe det, har mange nettmeglere begynt å tilby 'rosa ark' aksjer, som er over disk-aksjene som er upålitelige og ustabile. Som selskaper er ikke mange bassenger pålitelige.

Hva er leveringsalternativene?

Prosessor

Sannheten er at alle former for gruvedrift i cryptocurrency er dyre, og det er bare noen ganger givende. Kan jeg kjøpe gruvearbeiderne fra Power Mining? Hva er de forskjellige typene gruve rigger? Hash rate definerer hvor kraftig riggen din er. Crypto trader spår xrp for å treffe kr 28 med neste bull run; vanvittig tenking eller reell mulighet? Aerocool KCAS strømforsyninger er i stor etterspørsel på markedet, og prisene gjennomsnittlig ligger på rundt kr45 for 600 watt.

Som en generell tommelfingerregel vil jeg foreslå å unngå skyvedrift helt. Forrige måned ble den store åpningen av den største bitcoin-gården i verden, drevet av Bitfury og Hut8, overskygget av en uttalelse fra byen om at de midlertidig ville bli lagt ned i tilfelle en hetebølge overbelastet kapasiteten. For å unngå overoppheting, plasser systemet ditt i et godt ventilert område. Med kostnadene for en mynt mellom kr3000 og kr4000, fra januar 2020, gjør energikostnadene alene ikke det verdt det. Cannabis millionaire-appen. hvordan virker det? Se, du kan sitte rundt og nynne og ha over det. For å være på den sikre siden, må du se på maskinvarens strømforbruk i watt før du kjøper. Men introduksjonen av applikasjonsspesifikke integrerte kretschips (ASIC) tilbød opptil 100 ganger kapasiteten til eldre personlige maskiner, noe som gjorde bruken av personlig databehandling for å gruve bitcoins ineffektiv og foreldet. Det er mange andre ting som kan ta feil, for eksempel: Tenk på å løse hasj som å kjøpe lodd, jo flere datamaskiner som jobber på en blokk, jo større sjanse har du for å løse.

Hvis kryptoprisene synker ytterligere, kan det ta mye lenger tid å bli jevn - og selvfølgelig er det muligheten for en ny boble.

kr469,87

Hvordan kan du sette opp en bitcoin-maskinvare og begynne å generere digitale kontanter? Denne typen programvare lar deg samhandle med bitcoin-klientene. Du får et første-seters sete til opptoget, og om du tjener penger eller ikke, kan du bli en ekspert på bitcoin og blockchains. Nedenfor er en kort gjennomgang av T9 som gjør det mulig å velge mellom de to en enkel prosess. I dag er ASIC-gruvearbeider den nåværende gruvestandarden. Gruvearbeidere er nødvendig for å behandle alle transaksjoner på en kryptomyntens blockchain, så jo flere gruvearbeidere det er, desto raskere og mer stabil blir mynten. Naturligvis, for å oppnå de beste resultatene, må du bruke den maksimale mengden GPU-er tilgjengelig, men selv med de enkleste riggene, vil et resultat bli merkbart. La oss si at du bestemte deg for å tukle med blokken.

Den er nettopp designet for Bitcoin-gruvedrift. Bitcoin's Vanskelighetsmål er det som forhindrer at dette skjer. Hvis du er i markedet og leter etter den beste ASIC-gruvearbeideren, vil du gå med Antminer S9, med en hashhastighet på 14 TH/s. Still noen spørsmål, for eksempel hvordan beregner de utbetalinger? 5 TH per sekund og energiforbruk på 1.576 watt, er Antminer T9 mindre kraftig og effektiv enn Antminer S9i, men den anses som det mer pålitelige alternativet. Lønnsomhetskalkulatorer skiller seg litt ut, og noen er mer kompliserte enn andre. Derfor, hvis du har 2 Molex-kabler, bør du kunne koble til alle de fire andre kortene. Kraftforsyningen du må få, avhenger høytidelig av de andre komponentene på riggen din.

Bitmain Antminer R4

Etter å ha samlet alle nødvendige ting, kan du begynne å sette sammen gruvearbeideren. Denne typen programvare lar deg samhandle med bitcoin-klientene. Lær daghandel fra en bekreftet handelsmann!, mange meglere tilbyr disse virtuelle handelsplattformene, og de lar deg i hovedsak spille aksjemarkedet med Monopolpenger. Fortell oss om ideen din, vi vil evaluere tidsrammen som kreves for produksjon og omtrentlig pris. Til slutt gir deg i det minste noe direkte for å kjøpe Bitcoin direkte. I de 16 månedene ville jeg ha brukt følgende: Kilder til uventet gevinsttap: Selv om det å kjøpe på en børs som Coinbase vanligvis er ganske enkelt og lar deg kjøpe brøkdeler av cryptocurrencies, er det de som foretrekker å gruve myntene sine.

  • Ingen tidslinje for utvikling av token-tilbudet eller prosjektet hadde blitt opprettet i skrivende stund, men CCN vil følge historien og legge ut oppdateringer etter hvert som de blir tilgjengelige.
  • Mange mennesker hevder at bitcoin-gruvedrift er bortkastet strøm.

Våre 7 beste ASIC gruvearbeidere 2020

Enheten har en effektivitet på 0. Husker du ELI5-analogien, der jeg skrev nummeret 19 på et stykke papir og la det i en forseglet konvolutt? Med andre ord, gruvedrift vil ikke være lønnsomt i liten skala med mindre du har tilgang til gratis eller virkelig billig elektrisk bruk. Ingen medlemskap, dette skyldes det faktum at det er suksessraten som avgjør hvor mye penger du kan tjene på handel med signalene. Kjøperen av sjetongene er imidlertid fremdeles ukjent, selv om det er noen mennesker som tror at sjetongene selges til Halong Mining for produksjonen av Dragonmint T1 gruvearbeider. Disse gårdene, som for tiden er under bygging, vil være lokalisert i byen Malaga (Spania). Et av de beste alternativene for å sikre ditt Ethereum er en maskinvarelommebok som Ledger Nano S.

Det er fordeler og ulemper med forskjellige bassenger som går utenfor omfanget av denne artikkelen, men å bli medlem av et etablert og velprøvd basseng med lave gebyrer er sannsynligvis det beste alternativet. Det eneste interessante med Bitmain gruvearbeidere er at de kommer med en tre måneders garanti. Bitcoin er skapt gjennom en energikrevende "gruvedrift" -prosess som bruker høy regnekraft for å løse en kompleks matematisk ligning, noe som beviser at en anonym gruvearbeider benyttet prosessen nettverket ble enige om for å bygge blockchain-posten for transaksjoner. Venner med ekstra videokort? Vi gjør oppmerksom på at riggen din ikke har en strømknapp, så du trenger å hoppe på strømbryterpinnene på hovedkortet. For å gjøre det enkelt for deg, har vi allerede overholdt en liste over de beste gruvearbeiderne.

Bygg en Cryptocurrency Rig

Bitcoin-belønning per blokk: Bitcoin-programvare hjelper maskinvaren til å gjøre det som kreves for å gruve bitcoins, noe som gjør det til en viktig del av gruvedriften. Mange land, inkludert de fleste afrikanske land, har ikke vedtatt noe lovverk for eller mot bitcoin, og har generelt taus om problemet. Når det gjelder CPU, vil du bare ha noe grunnleggende, for eksempel Celerons. Her er en oversikt over hver og deres roller.

Hver datamaskin som validerer løsningen din oppdaterer sin kopi av Bitcoin-transaksjonens hovedbok med transaksjonene du valgte å inkludere i blokken. Denne prosessen skaper en "voksforsegling", som sier at denne blokken og den som er før den er nøyaktig. Selv om de er ganske billige, er hashfrekvensen på dem ganske lav. Og det er ingen grense for hvor mange gjetninger de får. GPU-gruvedrift er stort sett død i disse dager. Strømkostnad: Selv om det i teorien er mulig, på grunn av at telefonene med lite prosessorkraft har sammenlignet med ASIC-gruvearbeidere, vil du sannsynligvis ende opp med å tømme telefonens batteri mye raskere og lage en veldig liten brøkdel av bitcoin til gjengjeld. Hvis du klarer å gjette riktig, tjener du bitcoins og får skrive "neste side" med Bitcoin-transaksjoner på blockchain.

Bare kontakt oss, vi hjelper deg gjerne. For å konkurrere mot megasentrene for gruvedrift, kan enkeltpersoner delta i et gruvebasseng, som er en gruppe gruvearbeidere som jobber sammen og deler gevinsten. Se på deg selv som en spiller i et bitcoin-gruvespill. Selvfølgelig må du bestemme hva du skal gjøre med bitcoins på lang sikt. Med bitcoin halveres belønningen hvert fjerde år.

Pangolin Whatsminer M3X

Samlet anslås gruvearbeidere til å bruke omtrent 3.176 megawattimer strøm per dag. I tillegg lar dette deg slå av datamaskinen eksternt via stikkontakten hvis det oppstår en feil. Men hvor skal du begynne?

Gruvedrift utfører begge oppgavene når gruvearbeidere oppdager og skaffer bitcoins ved å fullføre spesifikke oppgaver. Populær, noen traff til og med over 2 millioner dollar gitt samme tid, så vi er ikke her for å skryte i det hele tatt. Koble SSD-en til hovedkortet og fest den på plass også. For å tjene en formue fra Bitcoin-gruvevirksomheten, må du være klar til å investere.

  • Andre kryptovalutaer har hatt lignende bølger og fall i verdi.
  • Koble miner til en stikkontakt og fyr den opp.
  • Sørg for å få et SD-kort i klasse 10 med et minimum på 4 GB.
  • Lykke til der ute!
  • Zcash gruvekontrakter er også tilgjengelige.
  • Du kan også bruke et slapp basseng som en bassenggruvekonto.
  • Dette vil hjelpe deg med å bestemme den beste Bitcoin miner5 maskinvaren og starte gruvedrift av bitcons selv.

Kryptovaluta

Det er den tregeste formen for gruvedrift; nesten foreldet. To av Cryptosolartech-energianleggene er allerede bygget og i full drift, med tre andre i bygging. Denne metoden tilbyr øyeblikkelig gruveproduksjon for hver aksje som løses av en gruvearbeider. Personlige interaksjoner, det var så bra at det inspirerte meg til å dele min egen reise med å bli konsekvent lønnsom. Ved å bruke S9 har du den best i en garasje eller et lager. I det som virker som et perfekt ekteskap med tilbud og etterspørsel, er den kraften. Etter det får hver bruker et fast antall aksjer i løpet av runden, basert på en spesifikk formel.

GPU cryptocurrency gruvedrift rigger er de absolutte favorittene for folk som ser på hvordan man bygger en gruvedrift. Kort sagt, å være involvert i bitcoin-gruvedrift i dag er en risikabel virksomhet. De fleste hovedkort på datamaskiner kan håndtere 1 eller 2 GPU-er, du vil bruke dem som støtter opptil 6, 7 eller 8. Deling er omsorgsfull! Sørg for å sjekke for dårlige sektorer før du kjøper den. Fidelity, Goldman Sachs (via Bitgo), og senest NYSE, Microsoft og Starbucks (via Bakkt) har begynt å tilby institusjonelle forvaringstjenester for bitcoin. I all ærlighet er bitcoin-gruvedrift ikke så lønnsomt som det pleide å være, men det betyr ikke at du ikke kan gjøre det.

Kundebilder

Forsikre deg om at du lagrer en av sporene på USB-huben din til Raspberry Pi. Jo kraftigere maskinvaren du bruker er strømmen du bør forvente å bruke. Når du velger kortene dine, må du huske å sjekke på nettet om de er egnet for cryptocurrency mining. Dette er ledningen som sender data fra blokkutbruddene til Raspberry Pi.

Antminer D3

Disse kostnadene inkluderer ikke strøm, som raskt kan legge opp. Alt dette utstyret og programvaren kan føre til at kostnadene for gruvedrift av bitcoin øker. Strømforsyningen som anbefales for bruk av S7 er 1600 watt APW3. Selv om du kan anta at det vil kreve massevis av minne, bruker du faktisk RAM mer til å lagre operativsystemfiler og programvare. Deres funksjon ble hardkodet inn i maskinen.

Men hvis du virkelig ikke har tid til å bygge din egen gruve rigg, er det alltid et alternativ å kjøpe forhåndsbygget. Ganske dyrt. Hvis du fortsatt ønsker å bygge din egen gruve rigg, kan du sjekke guider våre om de beste gruve-GPU-ene, beste gruve-CPU, beste gruvedriftkort og beste gruvedrift-SSD-er for å hjelpe deg i gang. Det er tre viktigste maskinvarekategorier for bitcoin miner8s:

Registrer Deg For Siste Nytt:

Fordi flere og flere registrerer seg for mine bitcoins, fortsetter gruveprosessen å bli vanskeligere og vil sannsynligvis fortsette å gjøre det i noen tid. I tillegg hvis du har en spilldatamaskin, kan du gruve krypto, men denne guiden vil lede deg gjennom å bygge en dedikert gruve rigg. Om nødvendig kan vi opprette sertifiseringer for din region. Når dette er konfigurert, vil du starte samlinger som representerer din del av arbeidet med å finne den neste blokken. Det vil komme en tid hvor Bitcoin-gruvedrift slutter; per Bitcoin-protokollen, vil antall Bitcoin være begrenset til 21 millioner. Det kan også være lurt å sjekke bitcoin-sjøkartene. I tillegg får du betalt transaksjonsgebyr som var knyttet til transaksjonene du la inn i neste blokkering.

Rockdale var neppe det eneste, eller det første stedet som fanget bitcoin-feilen, ettersom verdien steg 20 ganger i 2020, til 20 000 dollar den desember. Prosessen bruker enorme mengder energi, og billig strøm er et must. Du kan velge å bygge mineriggen din med en fin tilpasset sak, eller du kan spare penger og bruke en plastkasse eller melkekasse.